Специјална си, посебна, јединствена, једина

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.514
Колико пута сте ову лаж чули .. у њу стварно поверовали

Добо да заборав је уграђени сигурносни систем у ткање живота.. па вам допушта да 'кренете од почетка'

Увек међутим остаје резидијум 'ненаплаћених' рачуна .. коме сваком новом 'врелу лажи'.. испоручите ...

Нови живот то ваше сомнонибуљење не занима ... све док 'се множите'

Жена треба тако да се осећа, уз тог неког такође за њу јединственог а не то да чује. Мислим да нам је свима доста шупљих прича.
Мада, нисам сигурна да ми је ико то и рекао. Надам се да не делујем баш тако ћуркасто.

Добо да заборав је уграђени сигурносни систем у ткање живота.. па вам допушта да 'кренете од почетка'

Увек међутим остаје резидијум 'ненаплаћених' рачуна .. коме сваком новом 'врелу лажи'.. испоручите ...

to nije laž, to je trenutna muška impresija i tako bi je trebalo tretirati.
ne može se bustovati ego na bazi jednog trenutno oduševljenog muškarca

to nije laž, to je trenutna muška impresija i tako bi je trebalo tretirati.
ne može se bustovati ego na bazi jednog trenutno oduševljenog muškarca
Управо. Већина комплимената се и доживи као нешто "занесено лупа глупости". Сам себи ће се чудити када се освести :lol: Ретки су они који стварно вреде.

Управо. Већина комплимената се и доживи као нешто "занесено лупа глупости". Сам себи ће се чудити када се освести :lol: Ретки су они који стварно вреде.
ne znam nisam razumela uopšte uvodni post.
volim komplimente mada ih retko dobijam na direktan i jasan način.
uglavnom moram da čitam izmedju redova.

Што би била лаж под обавезно?
Људи се споје, живе лепо, допуњују се, бодре се и заиста мисле то што говоре.

Жена треба тако да се осећа, уз тог неког такође за њу јединственог а не то да чује. Мислим да нам је свима доста шупљих прича.
Мада, нисам сигурна да ми је ико то и рекао. Надам се да не делујем баш тако ћуркасто.
upravo to..nije poenta rec, nego delo, da se tako osetis a ne da slusas da si takva.

Back