- Poruka
- 41.996
Ako je neko razgledao forum stanara Naselja "Stepa Stepanovic" mogao je videti da su stanari maksimalno zamrzeli SPC sada.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svako dvoriste mora da ima po jednu crkvu.
Kakvi smo mi to vernici, ako svako nema svoju crkvu.![]()

Ovde nece uspeti mislim. Stanovnici su protiv crkve, a bice komicno kad budu krenuli protesti.![]()

Ko pita narod, na zalost.......... ulaganje u buducnost![]()

Mocnici su to, kolega. Oni se drze one izreke - sila boga ne moli. A kakvi smo mi gradjani, nece biti ni protesta. Budi ubedjen. Mozda ce jos malo da galame i to je sve. Bice ono: - pas laje vetar nosi.Ovde nece uspeti mislim. Stanovnici su protiv crkve, a bice komicno kad budu krenuli protesti.![]()
Neka vam je sa srecom. Zelim vam puno uspeha.Ne moze to kod stanara Stepe. Zaustavili su pumpu na primer 2 puta, i vec jednom crkvu i sad ce ponovo crkva da strada ovaj put brutalno.![]()
ravite malo škole i vrtiće,bavite se humanitarnim radom,manite se više crkava-nije to život i nije bog život ...za SPC porukaravite malo škole i vrtiće,bavite se humanitarnim radom,manite se više crkava-nije to život i nije bog život
dao da ga tratimo po cvrkama...

Ne moze to kod stanara Stepe. Zaustavili su pumpu na primer 2 puta, i vec jednom crkvu i sad ce ponovo crkva da strada ovaj put brutalno.![]()
...za SPC porukaravite malo škole i vrtiće,bavite se humanitarnim radom,manite se više crkava-nije to život i nije bog život

I neka otvore vise narodnih kuhinja, pa neka svestenstvo radi u licu znoja svog,a ne da se samo debljaju,![]()

I to ce im biti dodatni izvor prihoda. Ne mislis valjda da ce da placaju iz svoje kase? A marketinski efekat?I neka otvore vise narodnih kuhinja, pa neka svestenstvo radi u licu znoja svog,a ne da se samo debljaju,![]()

Takva je praksa na zapadu, a nasi nisu ni malo gluplji od tih zpadnjaka. Narocito kad je u pitanju novac.Kakav biznis.....![]()
...za SPC poruka: Pravite malo škole i vrtiće,bavite se humanitarnim radom,manite se više crkava-nije to život i nije bog život
Ako ima dosta skola onda domovi zdravlja, domovi za stare, narodne kuhinje, teretane, parkove, igralista, golf tereni........ma ima mnogo toga preceg i korisnijeg po coveka od crkve
Vec su jednom zaustavili crkvu, a mislim da ce i ponovo.Pumpu su zaustavili ali crkvu nece uspeti, videces.....

Moze im se, ima ih i u policiji, i u vojsci, drzavni vrh im ljubi ruke (uskoro ce i pete), skupstina im dodeljuje masne donacije u budzetu, ne placaju porez, a globi se narod radi zidanja "Skaddra na Bojani", uveli u skole nastavu vero=nauke i imaju svoj fakultet u okviru Beogradskog univerziteta. Oni su kao polip, svuda stignu da razapnu svoje dugacke ruke. Niko ne moze da im stane na put. Ako mogu u jednom selu da imaju tri crkve, zasto ne bi u jednom beogradskom naselju imali dve. A zasto ne i tri. Ako budu iskali, dobice i tri gradjevinske dozvole. Zivi bili pa videli.
Hvala na komplimentu. To je osobina nas ateista i agnostika.Bravo hogariuse, svaka ti je na mestu![]()
...za SPC porukaravite malo škole i vrtiće,bavite se humanitarnim radom,manite se više crkava-nije to život i nije bog život