СПЦ: Понашање радикала непримерено

Jos zanimljivije je

8. Нека буду дани његови кратки, и власт његову нека добије други.

Ovo kao da je direktno usmereno ka Borisu Tadicu. Ocekujem od tuzioca Radovanovica da pod hitno sprovede istragu i privede pisca Svetog Pisma. Mislim nije u redu da se ovako preti drzavnim organima i da se koci put u Evropu.

Jos zanimljivije je

Ovo kao da je direktno usmereno ka Borisu Tadicu. Ocekujem od tuzioca Radovanovica da pod hitno sprovede istragu i privede pisca Svetog Pisma. Mislim nije u redu da se ovako preti drzavnim organima i da se koci put u Evropu.

Moze se odnositi na bilo kog vladara:mrgreen:
A jedna je Velikomucenica Vjerica:mrgreen:

Jos zanimljivije je

highprayer.gif

Pa kakvi su oni koji idu sa gov*ima (po tvom misljenju) u koaliciju?

Pa Gljivica nije trazio mesto premijera. Mlohavi ili premijer ili nista. SPS spreman da ratifikuje SSP i da izruci Mladica i Karadzica, Mlohonja ih stitio. Nema sta, napredovali smo sto se demokratije tice. Daleko od toga da ce sve ici kako treba. Samo kazem da su ovi iz SPS-a obicne lopine, ali da su bolji od Mlohavog. I radikali su od njega bolji sto je najtuznije.

http://www.rts.co.yu/page/stories/ci.html?view=story&id=7913&sectionId=1

Drzava bi morala da stane na put onima koji prete najvisim drzavnim funkcionerima. Nadam se da ce se drzava u tom pogledu surovo obracunati sa onima koji ne zele dobro svojoj zemlji i svom narodu. Nisam cuo da su Toma, ili na primer Voja, osudili pretnje koje se svakodnevno salju predsedniku, premijeru i ostalim zvanicnicima, vec SRS svojim nastupima samo podstice na ovakva ponasanja. Jednog smo premijera vec izgubili, iz toga smo valjda nesto naucili. Ovaj put im je i SPC okrenula ledja i zbog toga mi je posebno drago.

Nista novo - radikali i njihovi sledbenici su odavno poznati da izvrcu svoju "voljenu" veru kako im odgovora i da je sramote na svakom cosku.

''СПЦ: Понашање радикала непримереноПонашање неких представника Српске радикалне странке, који су упутили клетве челницима актуелне власти због хапшења Радована Караџића, непримерене су и немају никакво упориште ни дејство са становништа хришћанства, речено је Танјугу у Српској патријаршији.

Клетва је, како кажу, народно веровање према коме за почињено недело може испаштати седам наредних генерација, али се ни ту не помиње једанаесто колено, како су то изрекли Караџићеви бранитељи.''

Ахаха... а сада ДС-овцима и ЗЕС-овцима НЕ СМЕТА ТО ШТО СЕ СПЦ МЕША У ПОЛИТИКУ... а осим тога том "неименованом саговорнику из СПЦ" једино смета поменуто ЈЕДАНАЕСТО колено...

Drzava bi morala da stane na put onima koji prete najvisim drzavnim funkcionerima. Nadam se da ce se drzava u tom pogledu surovo obracunati sa onima koji ne zele dobro svojoj zemlji i svom narodu. Nisam cuo da su Toma, ili na primer Voja, osudili pretnje koje se svakodnevno salju predsedniku, premijeru i ostalim zvanicnicima, vec SRS svojim nastupima samo podstice na ovakva ponasanja. Jednog smo premijera vec izgubili, iz toga smo valjda nesto naucili. Ovaj put im je i SPC okrenula ledja i zbog toga mi je posebno drago.
Очигледно да нисте ништа научили,него подржавате стару политику која води у поделе и сукобе.

Што се тиче текста и реченог у Српској патријаршији,поред тога што се бавиш манипулацијама и намерним извртањем речи и погрешним тумачењима(могао би да се запослиш на Б92),пропустио си СУШТИНУ.

Судећи према примерима из Јеванђеља, па чак и из блиске историје, црква не кажњава и не проклиње, већ молитвама исцељује и даје могућност и највећем злочинцу да се врати на прави пут.

Од патријарха Гаврила, који је остао на челу Српске православне цркве после Другог светског рата, тражили су да прокуне партизане и комунистичку власт, али је он то одбио, јер то није у надлежности цркве, па то, како су објаснили, нико не може чинити ни у случају Караџића и актуелних власти.

Ахаха... а сада ДС-овцима и ЗЕС-овцима НЕ СМЕТА ТО ШТО СЕ СПЦ МЕША У ПОЛИТИКУ... а осим тога том "неименованом саговорнику из СПЦ" једино смета поменуто ЈЕДАНАЕСТО колено...
Ko kaže da ne smeta? Ovo pričamo da bismo oborili neke teorije da SPC podržava Rašu. Ovog ulovljenog, naravno. :super:

Ja i SPC imamo isti stav po pitanju nečastivih.
A lepo sam govorio upravi - lažu, foliraju, *****ju i forum spamuju a oni meni - jok, jok, gušiš slobodnu misao iz debelog creva vidi imamo pet mail-a sa žalbama od toga četri poslala ista dijabola....

Back