Spavao sam sa starijim muskarcem

Je l' si ti normalan?
Koje drustvo i drzava mene izdrzavaju kada radim u privatnoj firmi?
Па неко те ваљда плаћа, одакле те паре?

Trenutni posao sam nasao preko prijatelja
Лепо сам рекао, преко везе..

Ti si razmazeno deriste jer sve cekas na gotovo i neces da se malo pomucis da nesto uradis.
Ја немам везе. Али причај ту причу неком другом.

Devojke te ne zele jer niti imaju sa tobom sta da pricaju niti zele da izdrzavaju truta.
Што би мене ико издржавао ако имам свој динар и ако нисам потрошач и купохоличар као већина вас, ја не идем на летовања, не пушим и немам ауто. А и да немам паре то је кривица државе јер је одабрала капиталистички систем где моја егзистенција зависи од допадљивости и веза са другима.

Ја немам шта да причам са људима јер немам друштвени живот, ништа ми се не дешава, али добро би ми ишло вођење љубави.

Poslednja izmena:
Па неко те ваљда плаћа, одакле те паре?

Лепо сам рекао, преко везе..

Ја немам везе. Али причај ту причу неком другом.

Што би мене ико издржавао ако имам свој динар и ако нисам потрошач и купохоличар као већина вас, ја не идем на летовања, не пушим и немам ауто. А и да немам паре то је кривица државе јер је одабрала капиталистички систем где моја егзистенција зависи од допадљивости и веза са другима.

Ја немам шта да причам са људима јер немам друштвени живот, ништа ми се не дешава, али добро би ми ишло вођење љубави.

Placa me firma za rad. To što mi pravimo kupuje druga firma koja pravi druge stvari a to sve na kraju kupuju ljudi.

Kako preko veze kada mi čovek nije dao posao već me zvao da zajedno idemo na razgovor? U firmi nisam znao nikoga fok nisam došao ovde.

Ti nemaš vezu s mozgom.

Odakle tebi tvoj dinar?
Ko ti daje i zbog čega?

I da je drugo uređenje u državi ti opet ne bi radio ništa već bi samo kukao i grebao se od roditelja kao svaki neradnik.

Kako preko veze kada mi čovek nije dao posao već me zvao da zajedno idemo na razgovor? U firmi nisam znao nikoga fok nisam došao ovde.
Па како није преко везе, неко те је узео за руку и издејствовао код газде да те запосли, ниси дошао сам и као аутсајдер. Сви бисмо ми тако били запослени да имамо неке, али лако је причати и осуђивати друге. Добро, бар ти је било глупо да то сакријеш, имао си части да то признаш.

Odakle tebi tvoj dinar?
Ko ti daje i zbog čega?
Мени је од потплаћеног посла, тј. из фирме у којој нико неће да ради, ја много више допринесем него што добијем, док претпостављам да код тебе има пуно потенцијалних кандидата јер сте преплаћени за свој рад па хоће и други да се уграде.

I da je drugo uređenje u državi ti opet ne bi radio ništa već bi samo kukao i grebao se od roditelja kao svaki neradnik.
Хоћу да имам право на рад а не да ми то буде привилегија и фактор среће само јер сам се допао неком газди и имао везу, да радим и да не зависим ни од чије воље. Мени је тешко да нађем посао јер нисам лажов, не знам да глумим, нисам лицемер, нисам галамџија, не пратим рекламе и скоро никакве актуелности , не клањам се јачима и не газим слабије, а то су најбитнији квалитети за пословни успех. У социјализму бих бар био роб разних правилника а не воља разних газда, за разлику од већине људи, ја обожавам да све радим по ПС-у, док ти само нешто импровизујеш, хваташ кривине и мрзиш правилнике.

Не желиш да признаш да је твој највећи фактор то што си повезан са људима а не толико што си паметан, али најлепше је причати да си паметан и способан и осуђивати друге. Без везе би био социјалан случај, знам веома образоване људе који су незапослени, или живе енциклопедије који су завршили у лудари, само јер нису добри са људима.

Вероватно на послу имаш и неке женске са којима пијеш кафу, па сви бисмо волели да радимо да имамо с ким да флертујемо на послу, али лако је правити се паметан.

Poslednja izmena:
Ништа паметно нисте рекли, немате никакве аргументе, посвађани сте са логиком, ви сте на нивоу школске деце којој је циљ само да задиркују друге у фазону "ко писне ћелава му кева", а изигравате како сте успешни због некакве памети. Паметни људи углавном само читају али, нажалост, увек се повлаче пред таквима па нема овде ко рационалнији да дође, али ја бар не ћутим на туђе глупости.

Back