- Poruka
- 41.279
Čula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
mišljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako zbog seksa ako spavaju u odvojenim odajama?
Brate, sto bi se yebali u ves masini ako imaju krevet yebeni? Ja bih barem doneo ves masinu u sobu da barem prilegnemo i odmorimo u pauzi.Имају ваљда веш машину у купатилу.
Brate, sto bi se yebali u ves masini ako imaju krevet yebeni? Ja bih barem doneo ves masinu u sobu da barem prilegnemo i odmorimo u pauzi.
Ma nemoj brate a? A mozda ja namerno hrcem da ona ne bi htela sa mnom u istu postelju isti jastuk jorgan pidzama patofnice?Довољно је да мало јаче хрчеш ноћу па да не жели у исти кревет са тобом.![]()
Spavam pored zene, kada spavam kad i ona, ali posto ona spava nocu, a ja danju, mimoilazimo se...Čula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
Kod mene je samo problem ako se najedem belog luka, onda me istera iz sobeДовољно је да мало јаче хрчеш ноћу па да не жели у исти кревет са тобом.![]()
Ma nemoj brate a? A mozda ja namerno hrcem da ona ne bi htela sa mnom u istu postelju isti jastuk jorgan pidzama patofnice?
Nego sta.Ако остане, онда те воли.![]()
kad si bolestan to je ok.Čula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
Nema njemu izlaska iz mog kreveta…Čula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
e, to sam čula od jedne žene, kaže da zbog toga spava u drugoj sobi. to je onda ok?Довољно је да мало јаче хрчеш ноћу па да не жели у исти кревет са тобом.![]()
hotuju preko porukaPa kako zbog seksa ako spavaju u odvojenim odajama?
Da da ljubomorisu. Ko ti je ova sto si joj lajkovao post? A prc! Dosla si u sobu!hotuju preko poruka![]()
e, to sam čula od jedne žene, kaže da zbog toga spava u drugoj sobi. to je onda ok?