Spavanje bez gaca

Je l vas nervira kad ***** landara, kad vam se uvuče plahta, kada vam partner stalno čačka po genitalijama.. ili obavezno nosite donji veš?

Inspired by Paranormalna. Za upustvo za upotrebu i kontraindikacije posavetujte se s vašim najbližim ljekarom.

leti spavam gola, ili samo sa gacicama ili frotirom
zavisi kako sam raspolozena
zimi je hladno pa se obucem
volim da budem gola kad spavam....uglavnom

Da li je Mensch spavala nocas u majicici? Draga Mensch.

spavam u svacemu, nekad se umotam u bade mantil ako mi je prehladno tu gdi sam, nekad spavacica, nekad sorc i majica, bas nema pravila. Jedino ne volim donje delove pidzame, dugacke, njih ne nosim, stezu me i nerviraju. ni carape, nikad ! volim dodir hladne posteljine na stopalima, pa sve mrdam prstima dok se ne zagreju.

Je l vas nervira kad ***** landara, kad vam se uvuče plahta, kada vam partner stalno čačka po genitalijama.. ili obavezno nosite donji veš?

Inspired by Paranormalna. Za upustvo za upotrebu i kontraindikacije posavetujte se s vašim najbližim ljekarom.

...kada se mazim mazim se ali kada spavam volim da imam ves na sebi...nekako, ne menja se posteljina bas svakodnevno...

...mada mi prijaju pidzame, one jeftine iz WS-a, sa kao kratkim sortsem, kao 3/4 nogavice, kao bebi dol, kao trenerice...sve zavisi od klime i od toga koja je dosla na red...ali bas me raduje kupovina pidzama...
...momak najvise voli svilene kao kombinezone na tanke bretele...ruku na srce, to je druga gomila koju nosim samo kada sam sa njim...za sebe biram pamuk...

u boksiricama samo spavam..
Nervira me u pidzami samo, jer mi je pred zoru uvek dignut, i ako sam na stomaku onda se desi ga nesvesno prelomim na dole pa me to probudi i moram da ga namestam .
ovako ga bokserice koliko toliko stezu i drze zalepljenog uz telo,a gornji lastis mu ne daje da izadje van.:)

Poslednja izmena:

Back