Spavaju li Srbi mrtvim snom?

Citajuci razne teme na ovom forumu od kojih se ne zna koja je depresivnija,od ubistava Srba na KiM preko razoruzavanja vojske do poskupljenja hleba,meni se stalno namece jedno isto pitanje.Postovana braco Srbi iz Srbije:Spavate li mrtvim snom?Snom iz koga nema budjenja?

vrlo verovatno, men se cini da je srbija krepala, otegla papke posle ovih zutara, sve je rasprodato i otislo u pi cku lepu materinu

Citajuci razne teme na ovom forumu od kojih se ne zna koja je depresivnija,od ubistava Srba na KiM preko razoruzavanja vojske do poskupljenja hleba,meni se stalno namece jedno isto pitanje.Postovana braco Srbi iz Srbije:Spavate li mrtvim snom?Snom iz koga nema budjenja?
Палите из Србије овде живота нема. Жути су Србију уништили а назадњаци ће је докрајчити.

Што би рекао највећи српски песник: МОЈЕ ПЛЕМЕ СНОМ МРТВИЈЕМ СПАВА...:(
Довољно је погледати оне фаце на пријему у америчкој амбасади да човек изгуби сваку наду да ће се у Србији ишта променити...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=05&nav_category=12&nav_id=624088

Samo taj mrtvi san nije ni blizu! Video sam danas da su ublili bračni par na Kosovu. Strašno koliko malo/ništa ne vredi srpski život u današnje vreme! Živimo u 48h svadbe, izlazimo petkom kod Ivana Ivanovića, deci dajemo umnobolesne crtaće( izbrisao sam Ultru i ostale kanale, kada mi je sin sa 4.5 god. rekao da su mu oči poludele!), čitamo tvitove nepismenih likova sa estradne kaljuge.... Idemo još dole...Ljudi ovde više nemaju osećanja, pravih, moralnih.

Sta jos treba da se desi da bi se Srbi probudili i kako bi izgledalo to budjenje?
У овом тренутку чак и буђење не би ништа значило јер немамо довољно снаге да се изборимо са стварношћу...
Одговор је у Сеобама Милоша Црњанског... На жалост, проценат Срба који прочитају Сеобе и схвате о чему је реч је занемарљив...

Masovna letargija, proizvod soka, poznato patolosko stanje frustracije,
prouzroceno smisljenim, zavjerenickim, anacionalnim ucescem u raspadu SFRJ,
onoga koji je uspio zavesti Srbe za Goles planinu,
pripremiti njihovu satanizaciju i gurnuti u poraz!!!!

Када видиш за кога је народ гласао све ти је јасно.

Ne siriti defetizam, ne sedeti i ne kukati, od tog samo jos gore moze biti.
Tu smo vec 15 vekova, i posle svih ratova, okupacija i genocida, bicemo i dalje.

Како не разумеш, Србија је сад модерна. Више није српска, него ЕУропејска. Србија сад улази у обећану земљу, а то је ЕУропска унија :roll:

Back