***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
u'vatile zadnji voz... pa zar i ti zelis isto?!
samo sto ces ti sad u ovom modernom dobu morati pokupiti nesto sa rasprodaje, jer ce otici sve sto valja...![]()
uh i to me zabole

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u'vatile zadnji voz... pa zar i ti zelis isto?!
samo sto ces ti sad u ovom modernom dobu morati pokupiti nesto sa rasprodaje, jer ce otici sve sto valja...![]()
E moram da se ispovedim zao mi decka![]()
Bila je sa mnom svo vreme na Cam![]()
samo je prstice gurala u macui dildo po nekad
![]()
aaa, lukavooo, lukavooo...![]()
Meni moji nebi ni dali da se zenim do 30-te (niti bih ja hteo realno )
![]()
ahaaa... kakav si jebach, ne verujem... evo jedna pesma za tebe, facoooo...
Evo i tebi jedna![]()
mmmm dobre ove mackice u spotu![]()
ako cemo vec nisko...![]()
šta je tu lukavo, ozbiljna sam?
nemam strah od samoće, tako da me ništa ne primorava da budem u vezi s bilo kim
ti ozbiljna?? ma daaaajjj...
sta, ti se vodis onom ne treba mi princ, ja nisam trofej za osvajanje, je l' da??![]()
evo moj savet je, a zna se da je moj savet uvek iskren i uvek najbolji je sledeci
on mora da spava sa njenom majkom i da joj se osveti za tu prevaru sa kolegom.a
a kolegu nek uvati sa ledja i metne mu lakat pod bradu i stisne sto jace moze dok mu zila na celu ne iskoci ko zmija i dok mu beonjace ne zakrvave i natera ga onda da peva eci peci pec u nazad. eto nadam se da sam pomogao.
ukoliko devojka nema majku ili zenskog staratelja onda nek vrbovom grancicom udari celavu babu dvajesosam puta po cevanici
Slusaj novu pesmu tvoje Curice![]()
Ekskluzivno za FB je snimila ovaj sa tvojim drugom![]()
Nista da ne preduzima dok je ne uhvati na delu u isto vreme sa postarom ,prvim komsijom i crncem,pre nego sto je tako uhvati bolje da ne preuranjeno reaguje da kvari vezu xoxoxoxo
Slusaj novu pesmu tvoje Curice![]()
Ekskluzivno za FB je snimila ovaj sa tvojim drugom![]()
Ја капирам да би људи требали да престану да верују у бајке, верност, љубав и тако те ствари онда када схвате да ни деда мраз не постоји и тако то... Мсм ок мало те реалност лупи, али после тога наставиш са осмехом на фаци..
hehe, nije moja, sjeb'o si seeee...
procitaj bolje...
a i stvar je ocajna...![]()
Ti si ocajan kad je morala sa drugom da se kresne jer joj nisi davao ovo iz spota![]()
El sad bolje ?Pesma sa WebCam
![]()