Pretpostavljam da je svaki tigar srecan da zivi u kavezu velicine malo veceg stana, gde obidje jedan krug za dva minuta, jer zaboga dobija hranu.

Pitam se onda zasto su beli medvedi onda lupali na svako malo glavom o zid (to je bilo pre nego sto je Bojovic preuzeo vrt) kad je zoo vrt mesto koje svaka zivotinja moze samo da pozeli. Ma kakav prostor, to ne treba nikome zivom, pretpostavljam da su i ljudi po zatvorima srecni jer dobijaju da jedu svakog dana.
Covece ti pricas o informisanosti i postovanju, a ne znas da prosecan pas poludi kad provede duze vreme zatvoren u stanu kolike god velicine, bez obzira na to sto dobija hranu, a pricas da jednom slonu i tigru prostor nije potreban!

I zivotinje u zarobljenistu duze zive zato sto se ne trose kao u prirodnom okruzenju i nema ko da ih ubije od drugih zivotinja, ali kakav mi je to smrdljivi zivot u prostoru koji je mali i coveku.
Neverovatno kako sebicnih ljudi ima koji samo misle kako je zivotinjama dovoljna hrana i voda i bice srecni, a da ne spominjem sto je jedini argument protiv preseljenja to sto ce vrt biti daleko!

Mos' misliti. A mi zivimo i dalje u srednjem veku, pa onim kolima sto vuku konji treba pola dana da dodju na drugi kraj grada, a mi toliko nemamo. Koje licemerstvo, sebicnost i najgora dvolicnost. Te stoga "postovani" preduzetniku rec
kvazi bi trebalo da stavite ispred svojih "humanih" argumenata.