gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Бог не постоји.
Tačno!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бог не постоји.
To nije tvoj problem. Drzi se svog nivoa znanja, svoje misljenje takodje zadrzi za sebe jer mene ne interesuje sta ti mislis o nekoj temi a da me interesuje ne bih pitao tebe. Kako god okrenes tvoje misljenje nije moja sfera interesovanja i ne citiram ja tebe nego ti mene. Sada se vrati svojim dnevnim aktivnostima, slobodan si.Da je stvarno legenda i da mu je istinski stalo do Rusije nasao bi naslednika, povukao se i jos neko vreme iz senke vukao konce, dok se ne uveri da je napravio pravi izbor. To bi bio pravi potez vredan postovanja.
Cim neko hoce da crkne na funkciji nije nikakva legenda.
Као? Њемачка? Црна Гора. Хрвацка, БиХ?Tako je to sa nacijama koje stare i iseljavaju se.
Cim neko hoce da vlada dozivotno, to je razlog da se upali alarm kod naroda. Vladao je 20 godina–u redu. Da je iole dostojanstven sada bi se povukao.
СРАМОТНО је ко су све мудератори на "Крижарици"! Ти си ДУЖАН у тој улози да нешто знаш и о демографији у Русији, бар у последњих 20 година! У том случају не би пуштао гасове као господин Грах на овој "теми".
Докле хоће и све време ће да буде компа са Додиком.МехехехеPutin ce da vlada do 2036
I Rusija to treba da uradi, smatra Putin. Pre svega, država je zainteresovana za dolazak ljudi sa znanjem ruskog jezika i kulture.
Ipak, on je naglasio da Rusija mora da vodi računa da se dolaskom migranata ne naruši socijalna arhitektura, da se prava građana Rusije ne prekrše.
За Русију су мигранти Украјинци, Белоруси, Руси из прибалтичких земаља, становници бивших совјетских република и руски појам "мигранти" се не односи на авганистанску, пакистанску, и афричку шабанију.
Kanada svake druge ili treće godine otvori granice za ulazak nekoliko destina hiljada migranata. Ima migracione službe za smještaj i integraciju migranata. Tako nešto Rusija treba da napravi i sigurno bi jedan određeni dio ljudi sa Balkana otišao tamo.
I Rusija to treba da uradi, smatra Putin. Pre svega, država je zainteresovana za dolazak ljudi sa znanjem ruskog jezika i kulture.I šta sada? Treba tu Rusiju nađubriti migrantima koji nemaju pravo tu da budu? Eto koliko ti voliš rusiju i Srbiju.
Према различитим изворима У РУСИЈИ ТРЕНУТНО РАДИ између 60 и 80.000 НЕМАЦА, немачких држављана и нико од шабаније не помиње токове радне снаге, пре свега ВИСОКОКВАЛИФИКОВАНИХ стручњака, са запада ка ИСТОКУ!Kanada svake druge ili treće godine otvori granice za ulazak nekoliko destina hiljada migranata. Ima migracione službe za smještaj i integraciju migranata. Tako nešto Rusija treba da napravi i sigurno bi jedan određeni dio ljudi sa Balkana otišao tamo.
To nije tvoj problem. Drzi se svog nivoa znanja, svoje misljenje takodje zadrzi za sebe jer mene ne interesuje sta ti mislis o nekoj temi a da me interesuje ne bih pitao tebe. Kako god okrenes tvoje misljenje nije moja sfera interesovanja i ne citiram ja tebe nego ti mene. Sada se vrati svojim dnevnim aktivnostima, slobodan si.
migranti u smislu ekonomskih migranata ,ne oni iz Avganistana Jemena ili severne Afrike koji su navalili u Evropu."Spasiće nas migranti"
Moskva -- Ruska ekonomija, koju je pogodio virus korona i pad cena nafte mogla bi se oporaviti zahvaljujući migrantima, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.
IZVOR: SPUTNJIK NEDELJA, 5.07.2020. | 13:54
Kako prenosi Sputnjik, Putin je to rekao tokom sastanka sa radnom grupom za pripremu ustavnih amandmana.
"Rusija je zainteresovana za dolazak migranata, ali onih koji su potrebni državi. Ne govorim o starijim ljudima, već o mladim, obrazovanim, zdravim ljudima koji su spremni ili da se obrazuju i utiču na tržište rada, ili da odmah počnu da rade, sa potrebnim kvalifikacijama", dodao je on.
Po njegovim rečima, u nekim državama je taj rad podignut na "vrlo visok, solidan, skoro naučni nivo".
I Rusija to treba da uradi, smatra Putin. Pre svega, država je zainteresovana za dolazak ljudi sa znanjem ruskog jezika i kulture.
"Što se tiče ekonomije, potpuno je jasno da nam sa razvojem ekonomije, već fale radnici. To postaje realan objektivan kočničar ekonomskog rasta u zemlji. To je jedan od ozbiljnih problema", rekao je predsednik.
Putin je naglasio da je više puta davao nalog Vladi da reši ovaj problem.
Ipak, on je naglasio da Rusija mora da vodi računa da se dolaskom migranata ne naruši socijalna arhitektura, da se prava građana Rusije ne prekrše.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=05&nav_category=78&nav_id=1703520
Sada je jasno da je Putin neprijatelj ruskog naroda. Eto vam ga rusofili.
Ово је ботовање које треба да преуми русофиле од стране неупућених који благога појма немају у каквим се проблемима РФ налази. Има та екипа, смета им што смо побожни и смета им што су нам Руси савезници.Ovo je vec agresivno botovanje.
Пичкасто је бежати да будеш роб у туђој земљи када имаш своју. Среди своју, бори се за своју. Од овога нема боље.Ma dajte ljudi ne zezajte već konkretno kačite sajtove za rad u Rusiji. Kako otići,migrirati,kolike su plate,troškovi živote itd itd... Imamo dosta ljudi sa VSS koji su na birou,ako nisu korisni našoj državi daj da ih premjestimo u drugu državu. Smanjićemo naše socijalne tenzije.
Gdje prvo prilika ispadne. Kanadi dajem prednost što je sigurnija zemlja od Rusije što se tiče kriminala. Rusiji dajem prednost što ima lijepe gradove. Ne bih volio nikad živjeti u gradovima koji nemaju istoriju i stari dio grada. Obadvije zemlje imaju oštre zime,tako da mi je svejedno.Hoces li ti ici u Kanadu ili Rusiju?
Још нису освестили да ускоро неће бити сендвича за њих. Свет им се распада.Da ali tocak istorije je krenuo da melje unazad.
Vidis kako su sve agresivniji botovi iz dana u dan.
Nije mi jasno. Da li bi ti dosao licno da mi objasnis. Samo nemoj da vices na mene jer se bojim i inace sam tih i bojazljiv. Nego da sednemo i lepo da mi objasnis bez galame jer se plasim.Citiracu te kad hocu koliko hocu i svoje misljenje cu iznositi kad god mi se prohte, jel ti jasno? Nadalje, ni mene narocito ne zanima tvoje misljenje, ali kad vidim to besprizorno podanistvo prema KGB agentu cija sluzincad poput Lavrova podrzavaju SPS u Srbiji, koji nas cedi i unistava nam supstancu 27 godina, reagovacu i yebe mi se da li se to svidja tebi ili bilo kome drugom VIKEND RUSOFILU, Da, vi ste VIKEND rusofili koji lece kompleske hvaleci bez ikakvog kritickog osvrta jedan rezim koji nam uopste nije prijateljski nastrojen. Ruski narod nam je bratski narod i zasluzuje nase postovanje. KGB rezim je sasvim druga prica i kritikovacu ga kad god me zasvrbi, jel ti jasno???