kako moze biti svoj kad vise njega nema...ona se uvalila u njegovu dusu a i kod nje je ista situacija..sad je on tu prisutan umesto nje...oboje posandrcali...

Kao da i ova nasa Svesnalista "veruje u sve sto negde procita" ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako moze biti svoj kad vise njega nema...ona se uvalila u njegovu dusu a i kod nje je ista situacija..sad je on tu prisutan umesto nje...oboje posandrcali...

No, naravno svako ima pravo da bude prevaren.
Svašta...
Kao da i ova nasa Svesnalista "veruje u sve sto negde procita" ...![]()

Ko će pre biti prevaren, onaj ko Boga vidi ili onaj ko o Bogu može samo u knjigama napisano da čita?
Izvor znanja o Bogu joj je Bog. A sad ti gledaj nekako Bibliju da joj doturiš, da se informiše i ne
postrada.Svašta...
- - - - - - - - - -
Ja ovakva ateistična poverovala, a vi vernici u sumnju se bacili.
Da mi je ovo neko pričao pre par godina.
I da.. Drago mi je da si se vratio.![]()
sto moras da ga vidis...covek se prvenstveno ne krece samo razumom,nego celim svojim bicem....ima nesto.ima neka sila koja nas nadmasuje...i to svaki covek bez citanja oseca,trazi i sluti i tu je ta religiozna podloga koju niko ne moze unistiti..da je drugacije i,da ga ne slutis ni ti ne bi visila ovde...
Ko će pre biti prevaren, onaj ko Boga vidi ili onaj ko o Bogu može samo u knjigama napisano da čita?
Izvor znanja o Bogu joj je Bog. A sad ti gledaj nekako Bibliju da joj doturiš, da se informiše i ne
postrada.Svašta...
- - - - - - - - - -
Ja ovakva ateistična poverovala, a vi vernici u sumnju se bacili.
Da mi je ovo neko pričao pre par godina.
I da.. Drago mi je da si se vratio.![]()

Samo da ne bude deo one sile koja želeći dobro, zlo sazda.
sto moras da ga vidis...covek se prvenstveno ne krece samo razumom,nego celim svojim bicem....ima nesto.ima neka sila koja nas nadmasuje...i to svaki covek bez citanja oseca,trazi i sluti i tu je ta religiozna podloga koju niko ne moze unistiti..da je drugacije i,da ga ne slutis ni ti ne bi visila ovde...
Pise i ono :
"Blazeni koji poverovase , a ne videse..." i ono "Budi veran , a ne neveran..." ..
Ovo drugo je u teoloskom smislu , da ne "brkamo sa izvesnim eventualnostima iz RL" ...

A zašto da ne vidiš ako možeš da vidiš?
- - - - - - - - - -
Dobro, od sad me zovite blaženaglista, pošto ja ništa videla nisam, ali sam poverovala.
Mislim. Toliko sam poverovala da sam dotrčala na forum da vidim šta će drugi da kažu.
I sad se raspravljam ovde dal s vama il sama sa sobom, ko će ga znati.
ako on hoce da ga vidim videcu ga...a hteo je i ja ga videla..

A zašto da ne vidiš ako možeš da vidiš?
- - - - - - - - - -
Dobro, od sad me zovite blaženaglista, pošto ja ništa videla nisam, ali sam poverovala.
Mislim. Toliko sam poverovala da sam dotrčala na forum da vidim šta će drugi da kažu.
I sad se raspravljam ovde dal s vama il sama sa sobom, ko će ga znati.

...?Eto ti cicijo. Pa sad mene ubeđuješ da ne moram da ga vidim, a ti videla.
![]()
dzabe sto oces kad se neda ni na koju foru..a on ako oce moras iako neces.. i to nema da begas...e taka je situacija sa bogom..![]()
Da li bi ti smetalo da postoji način?

postrada.Svašta...
. Pa sad...šta reći...očigledno nije Bogonadahnuta knjiga taj izvor. A šta ako ta kniga govori istinu? Ne može da bude "više" istina. Ili je onda Biblija skroz nenadahnuta i lažna ili je nadahnuta a tada iskustva o Bogu koju drugi dobiju a koje je suprotstavljeno načelima Biblije je laž. Ili...ili..ne može i jedno i drugo.
.smesno mi pitanje..coek da napravi plan i da ukeba ocima i usima boga haha..da nema taj neko plan i da ga rokne..![]()
ako on hoce da ga vidim videcu ga...a hteo je i ja ga videla..
Je li, a kakav je, ima li bradu!?
Iz ovoga razgovora Anastasije i Vladimira, rekla bih da ona poznaje Bibliju.
- Reci, Vladimire, postoji li po tvome nešto razumno, ili uopšte uzevši, postoji
li Razum u nevidljivom svetu, u Kosmosu, u Vaseljeni? Šta o tome misliš?
- Mislim da postoji. Kad čak i naučnici o tome govore, kao i oni koji
komuniciraju sa drugim dimenzijama i civilizacijama, Biblija.
- A to »nešto«, nazovi rečju nekakvom, tebi najbližom. To nam je potrebno
radi podjednakog zajedničkog opredeljivanja. Pa, na primer, Razum, Intelekt,
Postojanje, Snage Svetlosti, Vakuum, Apsolut, Ritam, Duh, Bog.
- Hajde, Bog.
- Dobro.
- Sada reci, nastoji li Bog da govori sa čovekom, šta misliš? Ne glasom sa
nebesa, već kroz ljude, kroz Bibliju, da recimo došapne, kako biti sretniji?
- Ali, Bibliju nije bezuslovno Bog diktirao.
- Već ko, po tebi?
- Mogli su i ljudi, koji su hteli religiju da osmisle. Seli su i zajednički napisali.
- Znači tako jednostavno? Seli ljudi, napisali knjigu, osmislili sadržaje,
zakone? I ta knjiga živi, evo već ne samo hiljadu godina i predstavlja najmasovniju i
najčitaniju knjigu do današnjih dana! U prošlim vekovima napisano je mnoštvo
drugih knjiga, ali sa tom se malo koja može uporediti. Šta po tvome, to znači?
- Ne znam. Drevne knjige, svakako, mnogo godina postoje, ali većina ljudi
ipak čita uglavnom savremenu literaturu – romane, krimiće razne. Zašto?
- Zato što čitajući ih, misliti skoro da i nije potrebno. Čitajući Bibliju, mora se
brzo misliti i na mnoga pitanja samom sebi odgovarati. Tad razumljivom ona postaje.
Otvara se. Ukoliko se bezuslovno odnose ka njoj samo kao prema dogmi, onda je
dovoljno nekoliko zapovesti pročitati i zapamtiti. Ali, ma koja dogma, donesena
spolja, a neshvaćena u sebi samom, blokira mogućnosti Čoveka-Tvorca.
- - - - - - - - - -
I ti bi da se spasiš?
Je li, a kakav je, ima li bradu!?

on moze i da ima bradu a i da bude cosov..zavisi sta izbabere da bude da bi se coveku javio..od ove moje trojice koji su me kidnapovali imao je samo sin bradu sa plave oci..frajer do jaja..![]()
Pa ako nije problem i to od one septembarske noći.
I postala si zaluđena tim frajerom. Nije to baš uvek dobro. Malo opreza ne bi falilo.
dobro si primetio..ne zaljubljena jer to nije covek al da ga volim to da...i osetila sam na svojoj kozi tu ljubav..pravu...boziju...![]()
Dobro, to ti je završeno.
Sad smisli čime ćeš se korisnim do tada baviti.