spas u cashi !!!

Ma sta je on konkretno uradio? 'Oce li to jos neko pitati?

To sto ti kazes da si ponizena i uvredjena za mene ne predstavlja cinjenicu koja se ne dovodi u pitanje...ti se osecas ponizeno i uvredjeno a da li je to neko drugi skrrivio ili ne to se moze proceniti samo na osnovu konkretne situacije.
Mislim da prilagodjavas svoje pisanje odgovoru koji zelis da cujes.

Ti fazoni...ostavicu ga na prosjackom stapu...su zaista jadni...to sto se ti osecas lose ne znaci da je neko drugi zlonamerno to prouzrokovao i da zbog toga treba da mu se svetis...

S_K_V_O:
Ma sta je on konkretno uradio? 'Oce li to jos neko pitati?

To sto ti kazes da si ponizena i uvredjena za mene ne predstavlja cinjenicu koja se ne dovodi u pitanje...ti se osecas ponizeno i uvredjeno a da li je to neko drugi skrrivio ili ne to se moze proceniti samo na osnovu konkretne situacije.
Mislim da prilagodjavas svoje pisanje odgovoru koji zelis da cujes.

Ti fazoni...ostavicu ga na prosjackom stapu...su zaista jadni...to sto se ti osecas lose ne znaci da je neko drugi zlonamerno to prouzrokovao i da zbog toga treba da mu se svetis...

vecina vas me je u nekim izjavama bukvalno shvatila zao mi je zbbog toga ..
da ,meni je tako lepo bilo i tako sam srecna bila da sam morala da izmislim tako sebicno da me je on povredio mojom krivicom i da je ustvari nesto drugo u pitanju. zar nisam bila dovoljno jasna na pocetku teme i u toku teme.zar mora vecina od vas sve bukvalno da shvata .da sam alkos jer se tako osecam ,da me je tukao pa se osecam tako ponizeno ,da sam ja kriva sto se osecam ponizeno???
ili procitaj vishe puta moj post i sve ostalo sto sam pisala ili nemoj komentarisati ovako ...bezpotrebno je
izvini .....

Nije to u pitanju...nego si subjektivna kao i svaki covek.
Nisi nista izmislila ali nisi u stanju da objektivno procenis situaciju i treba da si svesna toga.

Kazes on me je ponizio, povredio?
Kako te je ponizio?
Cime?
Mozda on ne misli tako?
Mozda se ni on ne oseca dobro povodom svega toga ali ne misli da je kriv?
Shvati, to sto se ti osecas povredjeno ne mra nuzno da znaci da je neko drugi u potpunosti odgovoran za tvoj SUBJEKTIVNI osecaj.
Covek uvek smatra da je on u pravu i da je neko drugi kriv za njegovo stanje...a cesto nije bas tako.
Pa desavalo se valjda i tebi da te neko krivi za svoje tesko duhovno stanje, a da ti nisi osecala da si uradila nesto pogresno.

Ako ti nisi u stanju da napises cime te je to tacn neko povredio, sorry, ali nemam prava da osuidjujem ceveka i da tebe tesim sam na osnovu tvoje proiste tvrdnje da je neko kriv zato sto se ti osecas lose.

P.S.Sorry ti, ali napisi na pocetku teme kako je doozvoljeno komentarisati i sta zelis da procias da se nekome ne bi omaklo da napise nesto sto ti se ne dopada.

smoki 2004:
kako spasiti sebe od grbavih misli ,,,...od podcenjivanja ...od uvrede ....

uvredio me je ...
povredio ...
i podcenio ...i ja sad nemam zelju da spavam sa njim u istom krevetu niti da jedem s njim za istim stolim ..niti bilo sta sto smo do nedavno zajedno radili...
osecam mrznju ...gnev ,,,
a on ,,,,
svestan je svoje krivice
jako malo se trudi da izgladi situaciju ...
a ja sve vishe hladna prema njemu ....a kad legnem da spavam razmishljam (ustvari toliko depresije da ne mogu ni da razmishljam ) kako, sta dalje ?
ima i toga......

Back