Spartak Subotica vs Crvena Zvezda 17.8.2019. 20h

Poruka
21.519
Stadion: Gradski stadion u Subotici
Kapacitet: 13.000
Sudija: Novak Simović

Projektovani sastavi:

Spartak (4-2-3-1):
Ostojić - Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević - Jočić, Marčić - Mladenović, Tufegdžić, Denković - Šormaz

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Milunović, Pankov, Žander - Petrović, Jovančić - Jevtović, Vulić, Simić - Tomane.

Idemo po 3 boda! :hej:

I Njegos je dobar, samo malo da smanji ovo silovanje suta sa distance jer mu ocigledno ne ide... barem za sad. I ovaj Vulic nije zdrav lik, ladno igra i odbranu, sve zatvara Milunoviceve brljotine. U sunce ti sta odbrani Borjan malo pre :eek: Hahahaha Stefan Milosevic je cirkus od igraca, a kad se setim da sam svojevremeno kleo Grofa sto mu ne da sansu.. :hahaha: Sad ispade da je onaj Andjelko Noj igrac i po za njega :D

Kakva drama na kraju, igra Spartak ko lud..... Jedna od retkih ekipa u Ling Long koja se otvara i kidise, respekt! Mnogo mi je drago sto je Gajic ovakvu partiju na kraju krunisao asistencijom, bas mi je drago ko da mi je rodjeni brat majke mi. Tomane doktorski u drugom poluvremenu, bice on top pojacanje. Steta za Krstovica mozda nije jos kasno da ga posaljemo negde na pozajmicu, pogotovo ako ostaju i Pavkov i Boaci. Ali svaka cast stvarno Spartaku za ovo nadigravanje.. I dobre su ove utakmice odma se tu vidi ko je materijal za nesto ozbiljno. Za Pankova sam mozda i pogresio videcemo, veceras je bio dobar, zna kad da istrci, da se postavi.. Pokazace vreme. Meni je sumnjiv, al po ovome za sad reklo bi se da nisam u pravu, u svakom slucaju treba da igra pre Milunovica.

Back