spanske serije :P sta je tako lepo i zanimljivo u njima??

Ma daaj...Ne volim ih...Ali sam ih ranije gledala..I već su mi dosadile... Sve je ona fora, kao: Ona je siromašna, on je bogat..Oni su se zavoleli..I ona je dobila veeeliko nasledstvo....I protiv njihove ljubavi su njena (ili njegova ) majka... I na kraju ipak budu zajedno..Jedina zanimljiva mi je bila Rubi, jer je bila drugačija od ostalih serija.. :)

jeste,Rubi je bila genijalna serija, jedina glumica koja stvarno valja i koja zna da glumi,i to se vidi

a serije...prestala sam da ih gledam sa 15 godina..ali uvek su me nervirale te sugave dobrice,kosu sam pojela od muke jer sam uvek navijala za ''zlobnice'' a relano,one su uve bile u pravu. Bla bla Rosalinda jadna siromasna nosi cvece i sucajno se jadna baci pred BMW ,a shto se nije bacila pred shleper. Pa i ja bih bila besna,da sam bogata,da imam verenika/muza i da mi on dodje drugi dan i kaze da je upoznao neku muerta de hambre i da hoce da je zeni,a ona neka mutava samo trepce kako ga voli,..to je tipican odnos muskarca kada prestane da voli jednu zenu,prema tim buducim zlobnicama se ponashaju odvratno,hladno,i onda kad one postanu osvetoljubive,i snazne,a ne krenu da kmecu i place i budu nezni cvetici odmah su im odbojne..kad pokazu da imaju zube

Poslednja izmena:
E Rajza genijalne - spanjare i argentinsko djubre , pa da.
Prosto da covek zazali za serijama tipa Acapulco heat :lol:
Ne, stvarno,vrelina akapulka je super serija bila x), otprilike je glumacko umece ko u ovim, al je budzet malo veci, a i glumacka postava malko lepsa :]
Pa ko voli nek izvoli, serija je skoro pa ko Baywatch, pravi produkt devedestih, slaba sam na te serije de je intro pun pogodak

jeste,Rubi je bila genijalna serija, jedina glumica koja stvarno valja i koja zna da glumi,i to se vidi

a serije...prestala sam da ih gledam sa 15 godina..ali uvek su me nervirale te sugave dobrice,kosu sam pojela od muke jer sam uvek navijala za ''zlobnice'' a relano,one su uve bile u pravu. Bla bla Rosalinda jadna siromasna nosi cvece i sucajno se jadna baci pred BMW ,a shto se nije bacila pred shleper. Pa i ja bih bila besna,da sam bogata,da imam verenika/muza i da mi on dodje drugi dan i kaze da je upoznao neku muerta de hambre i da hoce da je zeni,a ona neka mutava samo trepce kako ga voli,..to je tipican odnos muskarca kada prestane da voli jednu zenu,prema tim buducim zlobnicama se ponashaju odvratno,hladno,i onda kad one postanu osvetoljubive,i snazne,a ne krenu da kmecu i place i budu nezni cvetici odmah su im odbojne..kad pokazu da imaju zube

xD Hahahaha xD Da, i to je u svim serijama...

E Rajza genijalne - spanjare i argentinsko djubre , pa da.
Prosto da covek zazali za serijama tipa Acapulco heat :lol:
Ne, stvarno,vrelina akapulka je super serija bila x), otprilike je glumacko umece ko u ovim, al je budzet malo veci, a i glumacka postava malko lepsa :]
Pa ko voli nek izvoli, serija je skoro pa ko Baywatch, pravi produkt devedestih, slaba sam na te serije de je intro pun pogodak

pa jeste genijalna bila,s obzirom da su vrteli isti repertoar vec deset godina,pa su jednom stavili da se serija vrti oko glavne zlobnice,to im je bona za originalnost

a ni muski im nisu bash loshi

29w2why.jpg

mada,tad kad sam bila mala,Fernando Carillo mi je bio Bog i batina

3344uuu.jpg

Bio mi je brat u Madrid prosle godine, nigdje kroz ga nije vidio lijepu djevojku, ali zato kad gledate spanski TV, sve bomba do bombe.

Kako me nerviraju ta prosera vanje tipa "Bio tamo i tamo, nije video lepu curu, dakle sve sto je lepo je na TV-u, a srpkinje su najlepse". :lol:

Bio sa drugom i Italiji i licno se uverio da je nacin kokojim om se sluzi da dodje do takvih zakljucaka veoma bezveze.

ali zasto "spanske" serije ?

Slazem se...ZASTO "SPANSKE"??? Nemaju veze sa Madridom ili bilo kojim gradom u Spaniji. Prave Spanske su "Komsije","Pakov svet","Seranovi","SMS","Korak napred"...

Ove budjave latinoamericke serije nemaju veze s vezom.U svakoj seriji samo placu, dok u ostalim SPANSKIM najvise ima humora,jedva da ima nekih tuznih detalja

Ma daaaj... Pa od prve epizode mogu da provalim zadnju (što sam "bistraaa":mrgreen: :)

Kradu se bebe, ili zamenjuju, pa jedna raste kod bogatih, druga u bedi, pa kad odrastu se sretnu, ubijaju se popovi jer uvek znaju što ne treba, za glavne glumce-već pomenuto-one glupače, oni volovi.

I kad sam ih "gledala", to je bilo po par epizoda, i sve isto, i naravno da su mi uvek draže zlobnice, ali uvek naebu :( :lol:

Slazem se...ZASTO "SPANSKE"??? Nemaju veze sa Madridom ili bilo kojim gradom u Spaniji. Prave Spanske su "Komsije","Pakov svet","Seranovi","SMS","Korak napred"...

Ove budjave latinoamericke serije nemaju veze s vezom.U svakoj seriji samo placu, dok u ostalim SPANSKIM najvise ima humora,jedva da ima nekih tuznih detalja

to se i ja pitam...nzm nema mi smisla to je kao kada bi za hrvatsku seriju rekao srpska serija..:mrgreen: a drzave nemaju veze jedna sa drugom..jedino sto pricaju na slicnom jeziku

Nas narod(pre svega mislim na zene,kao vecinske konzumatore ovih serija) voli da zivi u nekom apstraktnom,pateticnom svetu...Dok se bije ujutro u redu za mleko u prodavnici ili se dimi za sporetom dok kuva rucak,nasoj zeni je na umu samo jedno,da joj omiljena limunada pocinje u 5 popodne...To je neki ventil,gde siromasni postaju bogati,gde coravi progledaju i copavi plesu tango,gde dobro uvek pobedjuje zlo na kraju,kao i ljubav bla,bla...Nas narod ima neobjasnjivu naviku da veruje u bajke,da veruje vise u narodnu epsku poeziju nego u istorijske cinjenice itd.Sve je to posledica opste kulturne i obrazovne degradacije naroda,kao i loseg zivota...Zato ovo smece i prolazi na nasem podneblju,kao i "Veliki brat"(po sistemu "vise volim da zdrakam u komsijino dvoriste nego u svoje";voajerizam je u krvi danasnjim generacijama),"Selo gori,a baba se ceslja"(serija za primitivnu publiku,a takvih je koliko hoces u danasnjem drustvu;degradacija ljudi sa sela u najgorem smislu),"Ranjeni soko/orao" i sl.(meksicke limunade na nas nacin;nas covek moze da se pohvali da mu je omiljeni pisac Mir Dzem)...Ukusi su razliciti,ali nedostatak ukusa znaci da i najvece ***** moze da se proguta kao minjon

Latinoameričke serije nisu korektne prema svojim gledaocima, ako to uopšte može tako da se kaže:D Onaj ko prati te serije svaku novu epizodu jedva dočeka, da bi se u njoj ponovo desilo apsolutno ništa, a u 170. epizodi se sve razreši. Gledala sam jedino Zabranjenu ljubav (O Clone) i tako su oni putovali iz Maroka u Brazil, a ovi drugi koji su bili u Brazilu su išli obrnutim smerom, i tako jedno dve trećine serije, a ona jedna trećina je bila vredna gledanja:)

Nisu te ribe iz Spanije nego iz Juzne Amerike - Meksiko,Brazil,Argentina,ali ipak najbolje su Brazilke :D

Da, ovo sto ste naveli na prvoj strani su latinoamericke serije, glupe, pateticne i sve to. Spanci, ipak umeju i da naprave nesto dobro, tipa Seranovi, Pakov svet, sto su porodicne serije gde se svi mogu okupiti ispred ekrana i gledati. . . :D

Back