Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Ma daaj...Ne volim ih...Ali sam ih ranije gledala..I već su mi dosadile... Sve je ona fora, kao: Ona je siromašna, on je bogat..Oni su se zavoleli..I ona je dobila veeeliko nasledstvo....I protiv njihove ljubavi su njena (ili njegova ) majka... I na kraju ipak budu zajedno..Jedina zanimljiva mi je bila Rubi, jer je bila drugačija od ostalih serija..![]()
jeste,Rubi je bila genijalna serija, jedina glumica koja stvarno valja i koja zna da glumi,i to se vidi
a serije...prestala sam da ih gledam sa 15 godina..ali uvek su me nervirale te sugave dobrice,kosu sam pojela od muke jer sam uvek navijala za ''zlobnice'' a relano,one su uve bile u pravu. Bla bla Rosalinda jadna siromasna nosi cvece i sucajno se jadna baci pred BMW ,a shto se nije bacila pred shleper. Pa i ja bih bila besna,da sam bogata,da imam verenika/muza i da mi on dodje drugi dan i kaze da je upoznao neku muerta de hambre i da hoce da je zeni,a ona neka mutava samo trepce kako ga voli,..to je tipican odnos muskarca kada prestane da voli jednu zenu,prema tim buducim zlobnicama se ponashaju odvratno,hladno,i onda kad one postanu osvetoljubive,i snazne,a ne krenu da kmecu i place i budu nezni cvetici odmah su im odbojne..kad pokazu da imaju zube
Poslednja izmena: