Spanske ili turske serije?

haha ono do juce nisi zivela dok se nisu poceli prikazivati turci..pre neko vece cekam survivor i kasni ide neka nebuloza neki udaraju coveka s motorom kao padaju..znaci ono ko da je reziro klinac od 5 god i snimo mobilnim..ybt koji mozak to treba da svari digo mi se pritisak

haha ono do juce nisi zivela dok se nisu poceli prikazivati turci..pre neko vece cekam survivor i kasni ide neka nebuloza neki udaraju coveka s motorom kao padaju..znaci ono ko da je reziro klinac od 5 god i snimo mobilnim..ybt koji mozak to treba da svari digo mi se pritisak

hahahahaah a najjaca provala, kao baja ga nagazio 220 na sat a ona iza njega sedi bez kacige naravno i kosa joj se pomera kao da je na nekom povetarcu,
a ne na masini koja juri brzinom svetlosti. hahahahahahah ludilo :lol:

kao mala gledala sam Rosu Salvahe,Kasandru,Ljovisnu..ne znam šta je još tad bilo aktuelno,sad ne mogu da smislim špansku seriju,čim čujem njihov svadjalački ton prebacujem kanal.Pogledala sam poslednje dve epizode 1001-ne noći i mogu reći da je pitkija od španskih serija,podnošljivija je i za uši i za oči i romantičnija je iako je sama priča već poznata ljubav,pare,grehovi,iskupljenje..ali kada bi morala da biram izabrala bih tursku.

Back