Шпанија се успротивила у ЕУ сугестији да косово добије независност

inagadadavida:
E, kada si se uhvatio za tracak u tunelu, i za pravdu , protiv najjace vojne alijanse na svetu...........onda , neka ti je sa srecom , junace...... :D :D :D

Znas kako su pevali nekada rokeri :" umri mlad , i budi lep les."......
Mani me , molim te, pateticnih prica o pravdi , i tunelima , gde cekaju rusi :roll:
Поента није у очекивању да ће Руси да се туку за нас, него ако буду контратежа највећој војној алијанси на свету, што није далеко од реалности, ту у том простору постоји терен који нама одговара, не зато што нам то неко великодушно прави, него што је то природна тежња о равнотежи у природи.

Кад изађеш с тољагом пред митраљез наравно да ћеш да погинеш. Али ако иза тебе стоји такође митраљез који нишани онај испред, онда има шансе да прођеш. (Или ће да те укокају обојица) :D :D :D

Lacibg:
Поента није у очекивању да ће Руси да се туку за нас, него ако буду контратежа највећој војној алијанси на свету, што није далеко од реалности, ту у том простору постоји терен који нама одговара, не зато што нам то неко великодушно прави, него што је то природна тежња о равнотежи у природи.

Кад изађеш с тољагом пред митраљез наравно да ћеш да погинеш. Али ако иза тебе стоји такође митраљез који нишани онај испред, онда има шансе да прођеш. (Или ће да те укокају обојица) :D :D :D

E, vidis, za vreme hladnog rata, kao velika Juga, mogli smo da se igramo i zongliramo, bilo nam je i dopusteno, a i imali smo brate, svetskog prevaranta na celu drzave.....

Ako opet dodje do , kakve takve ravnoteze, ovaj puta bi ipak prosli , kao u ovom tvom boldovanom zakljucku........koji je odlican, i tacan.....skroz :D

VRS.......skroz postujem tvoje pisanje, ali me u ovoj prici uopste nisi ukapirao.......
Ili sam ja sve to lose srocio, ili si ti veceras dekoncentrisan.......uopste nisi skontao poentu..

Aj, ti , brate , ponovo procitaj..........lakse , nego meni ponovo da pisem :wink:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3329927&postcount=175

Back