Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.300
A da, tata mi kupi svake godine i dan danas, sa sve plišanom igračkom12, a moji sad do navršenih 15...
Osećam da ti još dobijaš 🤭

A da, tata mi kupi svake godine i dan danas, sa sve plišanom igračkom12, a moji sad do navršenih 15...
Osećam da ti još dobijaš 🤭
U šoku samI ja do 16, sjećam se da sam posljednje godine osjetila muškost Djeda Mraza kad sam mu sjela u krilo da se slikam s paketićem![]()
Taj Deda Mraz organizuje samoinicijativno za stariju decu, iz svog džepaI ja do 16, sjećam se da sam posljednje godine osjetila muškost Djeda Mraza kad sam mu sjela u krilo da se slikam s paketićem![]()
Ni Veju, veju?Deda mraz nas izvodio i pitao koju pesmicu znamo
Ja nikad nisam nijednu znao
Drugi bili sve neke pametnice
Ne budi bezobrazan, tek sam sa 22 skontala da sam to osjetila tada hahaTaj Deda Mraz organizuje samoinicijativno za stariju decu, iz svog džepa![]()
Zajebavam se šta mi udarate podršku. Nisam sedao Deda Mrazu u krilo sa 16 godina.
I ja sam glumila u predstaviA u vojsci sam igrao u predstavi za decu poginulih oficira
To je bilo lepo
Deca se smejala mojim forama 🤗
Ja sam u 2I ja sam glumila u predstavi![]()
Jel si bila vešt... pardonU vrtiću![]()
E ja sam nastupala često, sa folkloromJa sam u 2
Jednom kod jednog drugara u Podgorici (ludilo, bili smo tinejdžeri, drugar je postao profesionalni režiser) I ovo u vojsci
Možda još nešto bilo ali se ne sećam
Nisi me morao to pitati, glumila sam drvoJel si bila vešt... pardon
Pčelica Maja 🤗
Ajde puši q.rac kompleksašu seoski.
Može li opis odjeće za nas koji ne znamo šta je desno a šta lijevo
Sad je jasnije kako si ostala bez vozačkeMože li opis odjeće za nas koji ne znamo šta je desno a šta lijevo![]()
Više izgleda kao četnički vojvoda nego Deda Mraz.
Deda mraz ko koljač izgleda
Što kvariš devojci temu klošaru iskompleksirani?
Ja sam te poznala po obrvama
Mene strah pitati jesu li dodjelu paketića preživjela oba dječaka sa slike, jednog je pojeo Djeda Mraz možda...Deda mraz ko koljač izgleda
Ti si lep