- Poruka
- 12.385
ako ti tako kažeš
no, dirnula me osoba koja ne postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako?Ne znam ja šta se desilo, gledam one Rijanine ćega. Nisu loše, moglo bi se šta poručiti.
Veze nemam, klik na link i otvorikako?
ja ušla ali neka greška, ništa ne prikazuje
Moguće da grešim. Možda je samo neki udvarač iskoristio priliku, možda se stvarno udaš do nedelje.ako ti tako kažeš
Sad si me oduševio.Moguće da grešim. Možda je samo neki udvarač iskoristio priliku, možda se stvarno udaš do nedelje.
Ima sigurno to na aliekspresu po po 100x manjoj ceniNe znam ja šta se desilo, gledam one Rijanine ćega. Nisu loše, moglo bi se šta poručiti.
Što?Sad si me oduševio.
Zar ti meni ne reče da te ne diram po temama, i ja rekla važi...?Moguće da grešim. Možda je samo neki udvarač iskoristio priliku, možda se stvarno udaš do nedelje.
Ozbiljna sam. Kad neko prizna da njegovo mišljenje nije sveto slovo i ostavi prostora za grešku u procjeni. Rijetko to viđam.
Možda ne deluje tako, ali i ja sam čovek.Ozbiljna sam. Kad neko prizna da njegovo mišljenje nije sveto slovo i ostavi prostora za grešku u procjeni. Rijetko to viđam.
Jbg zaboravimo to često, vidimo slova na ekranu pa ih dehumanizujemo totalno.Možda ne deluje tako, ali i ja sam čovek.
Malo sam ti vratio, sad smo kvit.Zar ti meni ne reče da te ne diram po temama, i ja rekla važi...?
A ti radiš sad šta? Molim te, ono što tražiš od drugih, pruži i sam u komunikaciji.
Hvala.
Dupe ko trosedhttps://www.savagex.de/shop/romanti...panty-ud2148547-6036-13914139?psrc=browse_new
Ljudi, tj. zene, pogledajte Rihhanin brend.
Dakle, ima toliko dobrog vesa u svim mogucim velicinama. Ima i padobrance bruseve i one mini mini..
Pa da ne žuljaDupe ko trosed
Ne mora ni da pliva.Pa da ne žulja![]()
Šta fali, šljisneš je po goozi i odeš da se tušneš....vratiš se a ono još se treseNe mora ni da pliva.