Spamerski prezervat XXXL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ti ja ne solim pamet, forumašim 15 godina. Boli kad srce i dušu serviraš na tanjiru, naučiš to na teži način. Otvrdneš nakon nekoliko godina, naučiš samo zez sa kim možeš i to je.
I ja otp isto toliko godina no sam na krsti nova.. Nemam problem sa zajebancijom to itekako znam s kim mogu samo mi žao što se ta neka kvalitetna ekipa brojčano smanjila al ono bezobrazno smanjila..

I ja otp isto toliko godina no sam na krsti nova.. Nemam problem sa zajebancijom to itekako znam s kim mogu samo mi žao što se ta neka kvalitetna ekipa brojčano smanjila al ono bezobrazno smanjila..
Život gazi jbg, ljudi se umore, hiljadu razloga. Zima je uvijek bila smrt za forume, nastupi melanholija i potreba za samoćom.

Moze opet to.
Svako moze dati svoj doprinos.
Ja sam zatvorila "saltere" za overu dobrog muzickog i svakog drugog ukusa, kao i "salter" za pametno razmisljanje i mudrovanije i moral.
Svaku malicioznost saseci u korenu.
Moze, ako se svi zajedno potrudimo.
Ja sam zloća...ponekad moram da progovorim pa kad bih na lakat prozborila. 😔 Praštajte jbg.

Ma znam ok sve to, nego..... Kapiraš i sama jbt, kvalitetni se povlače zbog onih drugih jelte
:vzagrljaj:
Увек има народа за зезање...
ја само овде ево скоро 14 година...
буду фазе разне, екипе се разилазе и поново састају...
са једног на други ПДФ итд...
Прави људи ће се увек наћи и зафркавати за свој рачун...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back