Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.627
Ja sam dobra, ne stavljam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dobra, ne stavljam
Da ti ja ne solim pamet, forumašim 15 godina. Boli kad srce i dušu serviraš na tanjiru, naučiš to na teži način. Otvrdneš nakon nekoliko godina, naučiš samo zez sa kim možeš i to je.Sve se userava polako ali sigurno..![]()
I ja otp isto toliko godina no sam na krsti nova.. Nemam problem sa zajebancijom to itekako znam s kim mogu samo mi žao što se ta neka kvalitetna ekipa brojčano smanjila al ono bezobrazno smanjila..Da ti ja ne solim pamet, forumašim 15 godina. Boli kad srce i dušu serviraš na tanjiru, naučiš to na teži način. Otvrdneš nakon nekoliko godina, naučiš samo zez sa kim možeš i to je.
Ехеј, дај мало оптимизма!Sve se userava polako ali sigurno..![]()
Život gazi jbg, ljudi se umore, hiljadu razloga. Zima je uvijek bila smrt za forume, nastupi melanholija i potreba za samoćom.I ja otp isto toliko godina no sam na krsti nova.. Nemam problem sa zajebancijom to itekako znam s kim mogu samo mi žao što se ta neka kvalitetna ekipa brojčano smanjila al ono bezobrazno smanjila..
Hahhaa a ne bre nisam ti ja pesimista samo kažem... Sad je tako kakoe i toeto, misim na javni deoЕхеј, дај мало оптимизма!![]()
Ma znam ok sve to, nego..... Kapiraš i sama jbt, kvalitetni se povlače zbog onih drugih jelteŽivot gazi jbg, ljudi se umore, hiljadu razloga. Zima je uvijek bila smrt za forume, nastupi melanholija i potreba za samoćom.
А онај други?!Hahhaa a ne bre nisam ti ja pesimista samo kažem... Sad je tako kakoe i toeto, misim na javni deo
Foto /videoDakle upravo smo skontali da vrabac ima dobre butkice![]()
Moze opet to.Atmosfera kakva je bila dosta je ugušena kojekakvima, ostala su samo sećanja
Ništa čudno, forum je svet u malom.Ma znam ok sve to, nego..... Kapiraš i sama jbt, kvalitetni se povlače zbog onih drugih jelte
Не, него коленца! Ово ја о твојим буткицама!Dakle upravo smo skontali da vrabac ima dobre butkice![]()
Šta se desilo?I ja otp isto toliko godina no sam na krsti nova.. Nemam problem sa zajebancijom to itekako znam s kim mogu samo mi žao što se ta neka kvalitetna ekipa brojčano smanjila al ono bezobrazno smanjila..
Ja sam zloća...ponekad moram da progovorim pa kad bih na lakat prozborila.Moze opet to.
Svako moze dati svoj doprinos.
Ja sam zatvorila "saltere" za overu dobrog muzickog i svakog drugog ukusa, kao i "salter" za pametno razmisljanje i mudrovanije i moral.
Svaku malicioznost saseci u korenu.
Moze, ako se svi zajedno potrudimo.
Ma znam ok sve to, nego..... Kapiraš i sama jbt, kvalitetni se povlače zbog onih drugih jelte
Aaaaa mojeНе, него коленца! Ово ја о твојим буткицама!![]()