- Poruka
- 50.213
Samo da je dzabakaUh volim i od zove i od ruže mmmmm
Da nadjes hanzaplast na putu, namerno bi se posekla da ga iskoristis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da je dzabakaUh volim i od zove i od ruže mmmmm
E jes aha, platih ja danas ručakSamo da je dzabaka
Da nadjes hanzaplast na putu, namerno bi se posekla da ga iskoristis
Jel izletela muva iz novcanika? Od marta je jadnica tuE jes aha, platih ja danas ručakzdrav zub me zabolio kad sam rekla: neka ja ću a osoba: ok, hvala
![]()
Sve sam se u sebi tiho molila, iako sam nevjernica, da bude neko njasre i da ne može kartično plaćanje, slagala bih bez da trepnem da nemam kešJel izletela muva iz novcanika? Od marta je jadnica tu
Eto kako ne znas nista.Da sam znala da ću ja platiti vraga bih naručila teleću šniclu![]()
Jel ti to meni gledaš kroz prozor? Upravo pijem sok od zove.Jel imas, Ziko, sok od zove?
Najlepsi sok iz mog detinjstva!
Bratina, borac za ravnopravnost.E jes aha, platih ja danas ručakzdrav zub me zabolio kad sam rekla: neka ja ću a osoba: ok, hvala
![]()
Kakvu ravnopravnost??Bratina, borac za ravnopravnost.
![]()
Za promenu, barem jedan da jede na račun žene.Kakvu ravnopravnost??
Ako Putin zavrne plin ja odoh preko zime kod Žike, garant ima i drvaJel ti to meni gledaš kroz prozor? Upravo pijem sok od zove.
Pa Osoba je žensko istoZa promenu, barem jedan da jede na račun žene.
Znao sam, čim je jela na tuđ račun.Pa Osoba je žensko isto![]()
Haj što je jela, naručila cijeđeni ananas, 8 kmZnao sam, čim je jela na tuđ račun.
Gledam i ne kapiram kakve veze ima 8 kilometaraHaj što je jela, naručila cijeđeni ananas, 8 km![]()
Pa moja zgrada nema dimnjakDrvo sa Jahorine da padne, razbilo bi joj crep a ona prica o plinu
DovidjenjaPa moja zgrada nema dimnjak
Šta se ti buniš kad se Žika ne buni?
Haj mak'se iz kadra!
Ne odmaži
I jaGledam i ne kapiram kakve veze ima 8 kilometara
Tek sad skapirao![]()
Napravi regu!Dovidjenja
Ma fol plin i drva, videla je sliku iz podruma.Drvo sa Jahorine da padne, razbilo bi joj crep a ona prica o plinu