Neki sok, verovatno od drena.Ulje ide gratis 3 l kruške-gratis ulje haha
A ne znam šta je pored ulja, izgleda mmmmm ko neki pekmez nešto, to se ne prodaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki sok, verovatno od drena.Ulje ide gratis 3 l kruške-gratis ulje haha
A ne znam šta je pored ulja, izgleda mmmmm ko neki pekmez nešto, to se ne prodaje
Trebala nam je ovako jedna pametna glava, ja se slazemPošto se juče digla frka oko "konjevog samoubistva", ja se vratih da pogledam to. I, sad. Ako ja kažem da ozbiljno razmišljam o samoubistvu, nisam time rekla da razmišljam o tome da se ubijem, već sam možda rekla da razmišljam o njemu kao pojavi, činu, uopšteno. A Konj je poznat po tome da je vešt u igri rečima, što je meni baš zabavno. A inspiracija izgubljena utakmica. I koliko ste puta i sami u životu rekli "ubiću se"? Jerri tako, Konje?@Konj_na_belom_princu
To si negde kopiralaJa potpuno trijezna umirem![]()
Njami!Neki sok, verovatno od drena.
Pocela je kisa i na norveskoj prognozi sam vidio da ce biti juzine i kise slijedeci tjedan. Ne izlazim iz kuce do daljnjeg. Narucit cu samo od susjeda da mi kupi kiselog kupusa, a druge hrane imam ko salate. Imam skoro 4 kg cokolinaŠta ima Mem, ima li snijega? Kod nas još ništa.

Jesi to pozvao u goste @SilverStar on voli ČokolinoPocela je kisa i na norveskoj prognozi sam vidio da ce biti juzine i kise slijedeci tjedan. Ne izlazim iz kuce do daljnjeg. Narucit cu samo od susjeda da mi kupi kiselog kupusa, a druge hrane imam ko salate. Imam skoro 4 kg cokolina![]()

Nisam, ali kada ovo procita moze slobodno doci.Jesi to pozvao u goste @SilverStar on voli Čokolino![]()

Subotnji izlazak?Putujem divnim, novim, skoro praznim busom u Bg. Majstor ugasio svetla. Mogla sam, ladno, da namotam neku četku i vikler na kosu da se ljudski dosušim![]()
Išla sam mu sa sinom u razred, može mi seKako se Kshckceri usudjujes da kopiras originalnog Dina Merlinea....

Spešl vikendSubotnji izlazak?
Stvarno nemam pojma, raspitaću se.Bubni okvirno jer me zanima.
Znaci ljubljenje i toSpešl vikend![]()

Znaci ljubljenje i to![]()
Meni je ta mr Beanova cura bila baš hot.
AhaZnaci ljubljenje i to![]()

Uzivaj i dobro se provedi. Garant forumas znam ga ako je forumas

Pozdravi ga i reci mu da navrati, skinuti su mu okovi?

. Garant forumas znam ga ako je forumas![]()
jeste, a zamisli, nismo se na forumu upoznaliNije se to zbog tebe desiloBacio se sa solitera. Lep miran decko. Nesrecna dusa.
Hoću, a ne znam jel pušten iz kafezaPozdravi ga i reci mu da navrati, skinuti su mu okovi?![]()
Bolje nego moj kum koji se 4 puta ženio isključivo Mirjanama
Prva tetovaza bilaGarant imao tetovažu Mirjana pa da se ne muči![]()
Uh volim i od zove i od ruže mmmmmJel imas, Ziko, sok od zove?
Najlepsi sok iz mog detinjstva!