Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tus? Pitaju me kod kuce zasto ti sad ovaj tus ne valja.. Sta mu fali?Kad smo počeli da ozbiljno vozimo bajs, sjećam se te neke zbunjenosti i otkrića kako treba "pravilno" sjesti![]()
Kod mene nije bio tuš iz tehničkih razlogaA tus? Pitaju me kod kuce zasto ti sad ovaj tus ne valja.. Sta mu fali?![]()
Cek mislim... Kako bre?Kod mene nije bio tuš iz tehničkih razloga![]()
Bio rat, nema tekuće vode i polivaš se kanticomCek mislim... Kako bre?![]()
Svaki mesec istegne po jedan lanacBio rat, nema tekuće vode i polivaš se kanticomAl sam zato vozila baaajs
![]()
Možda ti za svadbu neko donese bicikloČek, mačke da pitam? Sve to i nakon udaje, da se ne udajem džaba![]()
Imam kućnoMožda ti za svadbu neko donese biciklo
I nakon, i njega ponekad zaboli glavaČek, mačke da pitam? Sve to i nakon udaje, da se ne udajem džaba![]()
Atmosfera kakva je bila dosta je ugušena kojekakvima, ostala su samo sećanjaLjudi, cuvajmo ovu lepu atmosferu ovde!
Ko šta gdeŽikice ljutiš forumašice pa ljubomorišu. Eto ja nisam dobila sliku u inbox pa nisam ljubomorna.![]()
Nije @Sizif lujka, a on je zabranio šargarepubona, ako i stavljaš, stavi krijući!
Šta je Sreky? Ko dirao?Atmosfera kakva je bila dosta je ugušena kojekakvima, ostala su samo sećanja
Ma niiko, to ja nako generalno.. Misim kad od samo godinu dana na krsti imam periode koji baš nedostaju mogu misliti kako bi tek bilo da sam pet il jače godina..Šta je Sreky? Ko dirao?