Spam kao neizostavni deo foruma

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Ako ja odgovorim na temu kao sad a ti ne razumes moj odgovor,ti ces reci spam, a ja stojim zivotom iza toga da se drzim teme jer je mene na taj odgovor postavka inspirisala, ti bi da ide u jednom pravcu,mene vuce na drugi jer smo razliciti
Nije tvoj odg spam, jednostavno nisam razumeo sta si hteo reci. Temu sam otvorio na psihologiji da malo sa te strane pristupimo problematici.

Sta je spam moze se manje vise videti sadrzinom. Da li odstupa od prvog posta.

Nije tvoj odg spam, jednostavno nisam razumeo sta si hteo reci. Temu sam otvorio na psihologiji da malo sa te strane pristupimo problematici.

Sta je spam moze se manje vise videti sadrzinom. Da li odstupa od prvog posta.
Ako si ne do bog bio kod nekog u bolnici, hoces li kukati nad njim ili pokusati da ga razveselis tako sto uopste necete pricati o njegovoj boljki?
Tako je meni majka otisla bez pozdrava i zagrljaja jer ne racunamo da se to moze desiti,mozda je bolje ne drzati se teme

Some pigs are missing
images

U teoriji to bi bilo idealno ali se secam i svog pocetka forumasenja i svojih spamova.
Meni se desavalo da su mi par forumasa bili bas dragi i sretnemo se na nekoj temi odgovorimo na tu temu ali usput skrenemo na nesto drugo :rumenko:
Uzivala sam u tome zato sto sam volela da caskam sa tih par forumasa. Znam da nije lepo, koretkno prema drugima ali desavalo se davnih dana.

Najgori spam na forumu je kad se neki primitivci prave duhoviti po temama i menjaju tok rasprave svojim glupavim upadicama.

Tipa ti okačiš ozbiljnu temu i on ti uleti sa nekom 'dosetkom' i nastavi da jede govna. Ili napišeš malo ozbiljniji komentar, a on uleti ispod tebe sa nekom retardiranom 'forom' na nivou kafanskog humora. To je užas, mnoge ljude sam na ignore stavljao zbog toga.

Normalno je da se pomalo spamuje, ali nažalost mnogi ljudi preteruju, lupetaju gluposti, daju debilne komentare... šta da se radi.

Najgori spam na forumu je kad se neki primitivci prave duhoviti po temama i menjaju tok rasprave svojim glupavim upadicama.

Tipa ti okačiš ozbiljnu temu i on ti uleti sa nekom 'dosetkom' i nastavi da jede govna. Ili napišeš malo ozbiljniji komentar, a on uleti ispod tebe sa nekom retardiranom 'forom' na nivou kafanskog humora. To je užas, mnoge ljude sam na ignore stavljao zbog toga.

Normalno je da se pomalo spamuje, ali nažalost mnogi ljudi preteruju, lupetaju gluposti, daju debilne komentare... šta da se radi.
Vrlo je bitno na kom je forumu otvorena tema, kao i ozbiljnost same teme

MIslim da je pravi zvanicni naziv za to SHITPOST, ima usku vezu sa off-topicom. Razlika od klasicnog spama i shitposta jeste to shto shitpost cesto ima dozu kreativnosti u sebi iako je ta kreativnost i sala veoma niskog kvalittea i ulozen je mali napor za sastavljanje takvog posta, ukratko jeftin komentar.

ShiTposting nije samo jedinstven ovom forumu to je "fenomen" koji se pojavljuje na vecini foruma i slicnih zajednica za diskusiju.

Zvanicno nije pozeljan ni u jednoj internet zajednici jer ako se upotrebljava u preteranoj meri skrece diskusiju sa svog pravog kursa na nesto sasvim drugo i unistava je, ali se u nekoj odredjenoj dozi tolerise ( i licno mislim da bi tako i trebalo da bude) jer je primeceno da ponekad dobar shitpost moze da na momenat razbije monotoniju odredjene teme i napravi svima jednu malu psiholosku pauzu gde ce se neko mozda nasmejati ili setiti necega sto ce dalje doprineti razvoju dalje diskusije, a takodje mogu i da izgrade zajednicu, ojacaju veze izmedju korisnika i stvore opusteniju atmosferu koja mozda nije toliko monotona i robotizovana.

Sve zavisi i od konteksta same teme i od tipa PDF-a, na nekim temama su totalno nepozeljni, i ako bi se takvi komentari tolerisali bez ikakve kontrole onda bi to definitivno bilo kontra-produktivno i rasturilo bi zajednicu nakon odredjenog perioda jer vise nista ne bi imalo smisla.

Нормално је да на свакој теми има мало спама, нешто нас инспирише, асоцира, склизнемо у спам и то уме баш да прија, чак и да развије тему.
Дешавало се много пута да модератор одвоји спам као посебну тему, и она истог трена умре. Као да изгуби чар, јер више није недозвољено...
Без мало спама, овај форум би постао ружичаст, а то нико од нас не жели. Један такав је довољан, и превише.

Sve ste lepo objasnili nema mnogo da se doda.
Ja bih samo dodao ovo...
Shi Tpost kako rece Blanki je neizbezan ali postavljaju ga uglavnom duhoviti ljudi.
Oni znaju kad je vreme i mesto za to i imaju meru.
Spam kao takav je uglavnom odlika ljudi koji imaju nameru da provociraju a ne da se zezaju.

Ja takvim uvek kazem u zafrkanciji ako ti je dosadno dodji kod mene
ima jedan kamenolom u blizini pa udri...
Sve mogu podneti ali kad na temama gde nekome treba psiholoska pomoc ili dobar savet npr pravnog karaktere
kad TU neko krene sa kretenizmima tipa muzicki spotovi i smesne slicice e tad pobesnim.
Od 100 ljudi koji su mi na ignor listi 90 ih je zbog ttakvog ponasanja.
Ostali su jednostavno stoka sitnog zuba.

Back