Da li se zna dokle se sa terminima stiglo u Beogradu? I ako neko zna gde se na fb moze pratiti ta tematika. Supruga i ja cekamo termin, prijavili smo se 3. Maja 2018. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se zna dokle se sa terminima stiglo u Beogradu? I ako neko zna gde se na fb moze pratiti ta tematika. Supruga i ja cekamo termin, prijavili smo se 3. Maja 2018. Hvala
Dobro jutroKao prvo zelim da se zahvalim svima na informacijama, veoma znaci da podelimo svoja iskustva
Posebno zelim da se zahvalim Pepeljugi (i ja sam u braku sa DE drzavljaninom) i Kanarinki koje su svesrdno delile savete i iskustva
Imam pitanje za nekoga ko ima Facebook nalog jer ja nemam da li su podelili ceo mart? Ja sam se registrovala 27.3. i jos nisam dobila termin. Neko je napisao da su stigli do 26.3. Mozda ce opet praviti pauzu? ???? Hvala na odgovoru a ja cu napisati svoje iskustvo najkasnije sutra, mi smo u DE, imam sina 11 godina, pokusavamo nesto ovde ali su mnogo spori. A i internet nam je trenutno veoma los jer smo u malom selu (da, da ima i toga ovde) ???? Hvala jos jednom svima na info koje mnogo znace ????
Super!!! Bas mi je drago da nisu pravili problem tvojoj cerkiKakav je A1 test? Prevodis nesto ili odgovaras na pitanja? Da li su i tebe testirali? Hvala unapred za info
Stigla cestitka od ambasade da se prilozi za cerku sertifikat o polozenom C1 nivou...
Bas mi je zaoDa li morate odmah da prilozite ili imate neki duzi rok da nauci pa da vam se onda pridruzi cim prilozi sertifikat? I hvala za info u vezi A1 testa.
Stigao mail iz Konzulata pre sat vremena.
Registovali se 27.03.2018.
Termin 14.11.2018.
Mi vec u DE, dosli da pokusamo ovde direktno i na kraju dobili termin u Konzulatu a ovde nam jos nista nisu odgovorili da li mozemo ovde ili moramo u Bg preko Konzulata![]()
Pa dali su rok do 12.01.2019a pod dva da prilozim dokaz iz skole, tj koju skolu pohadja...Mozda im njeno zanimanje bude zanimljivo pa prodje. Napisali smo pismo i kad prevedem potvrdu iz skole poslacu im, pa da se nadamo da im je potreban zubni tehnicar...
- - - - - - - - - -
Mislim da vam je sigurnije da idete u Bg...ako to propustite...ode mast u propast.
Kanarinka obradovah se za prvi post a drugi me razočarao (i moju suprugu takođe). Negde piše da treba C1 iznad 16 godina ali ako dete ide sa jednim roditeljem. Ako su oba roditelja valjda ne (po logici stvari). Informator ili prijava. Sitna slova. Na kraju žalba preko Sanje Soro. Svakako sve najbolje.
Da li važi to za osnovnu školu? Učila ga je od 5. - 8. razreda? Kao da nije ali papir ima?
Pa dali su rok do 12.01.2019a pod dva da prilozim dokaz iz skole, tj koju skolu pohadja...Mozda im njeno zanimanje bude zanimljivo pa prodje. Napisali smo pismo i kad prevedem potvrdu iz skole poslacu im, pa da se nadamo da im je potreban zubni tehnicar...
- - - - - - - - - -
Mislim da vam je sigurnije da idete u Bg...ako to propustite...ode mast u propast.
Upravo bili ovde u DE u Upravi za strance, advokat nas zeznuou soku smo
zena koja je zaduzena za nas odgovorila mu da ne moze ovde i da moramo u Bg a on nam nista nije rekao
![]()
Pitanje- sada sam potvrdila termin i samo me je preusmerilo na stranicu gde pise da je potvrdjeno, da li je to sve? Slikala sam ovu stranicu za svaki slucaj.
Hvala na odgovoru![]()
To je to, nista vise. Samo ti za Bg, vec kad si termin dobila! Bice sve ok.
Predali 28 marta...dobili termin 21 novembar...[Q