South park- serija

meni su super ali stvarno nekad preteruju...ranije sam gledala bas cesto a sad kad imam vremena ali su mi simpsonovi vrh....bolji su od sp
Nije bas da preteruju, uglavnom je sve parodija, o ona ne moze proci bez (pre)uvelicavanja... Ne bih ih bas poredio, iako ima slicnosti, ali se South park bavi malo ozbiljnijim temama (tj. malo ozbiljnijim ismejavanjem)...

i evo, u sredu se zavrsava prvi deo 12. sezone. Moj utisak za sada: 2 dobre, 4 onako. Najbolja (po meni ) je epizoda 12-05 "Eek, A Penis!" u kojoj
mr. Gerison ponovo menja pol i postaje muskarac, umro sam od smeha, narocito "Penis song-u", za njom sledi 12-03 "Major Boobage", i ta je bila fe-no-me-nalna, gledao sam sa drustvom i iskidali smo se od smeha, narocito kad
Kartmen uhvati Kenija na tavanu sa onim mackama koje cuva . Ostale epizode, odnosno 12-01 "Tonsil Trouble", 12-02 "Britney's New Look", 12-04 "Canada On Strike!" i 12-06 "Over Logging", generalno nisu lose, ali nisu ni nesto. Iz njih bih vam preporucio samo Batersov hit-singl "What What In My Butt" koji mozete videti ovde:
Kao sto rekoh na pocetku u sredu, odnosno u cetvrtak rano ujutru po nasem vremenu je poslednja epizoda ovog dela serijala 12-07 "Super Fun Time", nakon cega nam sledi sestomesecna pauza. Ako je jos neko gledao voleo bih i vasa misljenja/komentare. Pozdrav SP fanovima!

Jedanaesta sezona je najjacha ubedljivo(imaginationland, night of the living homeless, ona epizoda sa vashkama...)
Dvanaesta onako, nishta posebno! Mogli su to i bolje!!! Dobar je Cartman kao profesor(how can I reach this kidzzzzzz:lol:),muchenik Baters, little gay kid, a epizoda sa Britney je jedna od najbrutalnijih koje sam dosad gledao!!! Najbolja replika iz te epizode je:
We are Britney's kids!!!
No I'm not! I'm just a squirell!!!

Back