Pešadinac
Domaćin
- Poruka
- 3.355
Jok-patka.онда мора да је крава је ли
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok-patka.онда мора да је крава је ли
добро боли ме паткаJok-patka.
Shvatam druže, proći će, samo opušteno.добро боли ме патка
Pa ne, ne pitam uopšte.Opsa, znas pa pitas da se ponovo uzbudis?
Samo kuckas? Onako iz dosade?Pa ne, ne pitam uopšte.
Na svojim slikama koje je objavila vidi se da je žensko, i to veoma lepo.
E sad ti potraži, šta da ti kažem.
Pa brinem, nešto kao roditeljsko razmišljanje. Vrv po godinama možeš sin da mi budeš pa me nekako ganulo.Samo kuckas? Onako iz dosade?
ја сам ти агли фет гај из френдсаСтварно?
Јел баш лепа?
Na svojim slikama koje je objavila vidi se da je žensko, i to veoma lepo.
Мајсторе је л имаш ти шортс или немашMogu i ja da nadjem fotografije neke lepe zene i da ih objavim na ovom forumu pa da kazem "vidite, naseg drugara dlugomira, sta se krije iza njegovog nicka".. jel, verujes da neko objavljuje svoje prave fotografije na interMetu? Bar u zadnjih, hmm, 25-26 godina? Hajde, u 90-tom su ljudi jos bili naivni sto se interMeta tice, nisu postojale ni free mail adrese nego su morali da stave svoje prave mailove i da im se vidi IP adresa.
Hvala na brizi cale. Jos u JNA su me poslali sa parolama "doope uza zid" ili "slem na boolju" pa se saginji po sapun koji ti je iskliznuo iz ruke.Pa brinem, nešto kao roditeljsko razmišljanje. Vrv po godinama možeš sin da mi budeš pa me nekako ganulo.
A ti se zaleteo za Vanjine kožne trake da vitezuješСтварно?
Јел баш лепа?
Pa čekaj, je l si imao iskustva ili nisi na kraju?Hvala na brizi cale. Jos u JNA su me poslali sa parolama "doope uza zid" ili "slem na boolju" pa se saginji po sapun koji ti je iskliznuo iz ruke.
Imam negde u ormaru jedno 4-5... prsetao sam da ih nosim pre 4-5 nedelja kada je pocelo da pada i zahladilo nesto. Ali fotografija samog sebe nemam, nisam narcis pa fotografisem okolo.Мајсторе је л имаш ти шортс или немаш
Sem kad mi je urolog gurao prst unutra nisam. Razocaran si?Pa čekaj, je l si imao iskustva ili nisi na kraju?
добро је л можеш сад да видиш да л смо негде на некој теми на хобијима или тако нештоImam negde u ormaru jedno 4-5... prsetao sam da ih nosim pre 4-5 nedelja kada je pocelo da pada i zahladilo nesto. Ali fotografija samog sebe nemam, nisam narcis pa fotografisem okolo.
Vidim na kojoj smo temi ali zelim da upozorim neoprezne decake koji salju fotografije svojih dlakavih nogu da ipak budu oprezni, tko zna tko vreba iza milozvucnih nickova i tkoje su mu stvarne namere.добро је л можеш сад да видиш да л смо негде на некој теми на хобијима или тако нешто
Тако је, добро си то приметио, нека чувају своје ноге јер никад не знаш кад ће да заврше у замрзивачу, хвала што си их упозорио, све најбоље поууууVidim na kojoj smo temi ali zelim da upozrim neoprezne decake koji salju fotografije svojih dlakavih nogu da ipak budu oprezni, tko zna tko vreba iza milozvucnih nickova i tkoje su mu stvarne namere.
Racunam ako si calac kao sto se falis da i tebe chika urolog tako odavno vec opipava.Fuj, nemoj više da mi se obraćaš!
hau mač?Овде ми можете качити своје слике у шортсевима, питам за другарицу етц.
Тема је за дечаке али могу и девојчице да учествују, хвала и живи били
Beži bre pederuRacunam ako si calac kao sto se falis da i tebe chika urolog tako odavno vec opipava.
))))))Prekopavam forumNa svojim slikama koje je objavila vidi se da je žensko, i to veoma lepo.

нема леба одмах да ти кажемPrekopavam forum![]()
Damnнема леба одмах да ти кажем