Шортсићи

Na svojim slikama koje je objavila vidi se da je žensko, i to veoma lepo.
E sad ti potraži, šta da ti kažem.

Mogu i ja da nadjem fotografije neke lepe zene i da ih objavim na ovom forumu pa da kazem "vidite, naseg drugara dlugomira, sta se krije iza njegovog nicka".. jel, verujes da neko objavljuje svoje prave fotografije na interMetu? Bar u zadnjih, hmm, 25-26 godina? Hajde, u 90-tom su ljudi jos bili naivni sto se interMeta tice, nisu postojale ni free mail adrese nego su morali da stave svoje prave mailove i da im se vidi IP adresa.

Mogu i ja da nadjem fotografije neke lepe zene i da ih objavim na ovom forumu pa da kazem "vidite, naseg drugara dlugomira, sta se krije iza njegovog nicka".. jel, verujes da neko objavljuje svoje prave fotografije na interMetu? Bar u zadnjih, hmm, 25-26 godina? Hajde, u 90-tom su ljudi jos bili naivni sto se interMeta tice, nisu postojale ni free mail adrese nego su morali da stave svoje prave mailove i da im se vidi IP adresa.
Мајсторе је л имаш ти шортс или немаш

Vidim na kojoj smo temi ali zelim da upozrim neoprezne decake koji salju fotografije svojih dlakavih nogu da ipak budu oprezni, tko zna tko vreba iza milozvucnih nickova i tkoje su mu stvarne namere.
Тако је, добро си то приметио, нека чувају своје ноге јер никад не знаш кад ће да заврше у замрзивачу, хвала што си их упозорио, све најбоље поуууу

Fuj, nemoj više da mi se obraćaš!
Racunam ako si calac kao sto se falis da i tebe chika urolog tako odavno vec opipava.

Edit.
Secam se kad smo u staroj firmi u Srbiji isli na obavezan sistematski. Mi muski smo isli i kod urologa, kaze da skines panatalone i da se nagnes, zasto bre, stavlja hirursku rukavicu, panika, sta ce da mi radi... a imao sam samo 35-36 godina.

Back