Šoping putokaz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde mogu da nabavim brendiranu robu (garderobu,tasne,obucu,naocare,nakit...i td) za butik??? Planiram da otvorim ali mi za pocetak treba bar neka ihformacija,cula sam da se nabavlja sa carine,pa iz turske....Molim vas za pomoc,svaka informacija mi znaci.:zroll:
 
Reebok-Zig-Pulse-II-Mens1.jpg


Reebok-Zig-Pulse-II-Mens.jpg


Kratko i jasno pitanje ,da li se negde u Srbiji moze pronaci ,konkretno ,ovaj model patika ,ili neki od postavljenih modela na ovom sajtu ?!
Ako neko zna bio bih mu zahvalan da mi posalje pp jer nisam siguran da cu znati da se vratim na ovu temu :P !!!

PS. Ako postoji neka tema predvidjena za ovakve stvari neka je nadlezni slobodno premeste ,uz moje izvinjenje sto sam postao na pogresnom mestu :) !
 
Sjajna Gvinet ...lepo joj stoje patike :P !
Hvala ti na informaciji ,ali tamo sam bio i to sto oni nude je stari model zigtech-a koji mi se ni malo ne dopada ...i ima ga na dosta mesta (prim. aut.)...ali ok ,svaka informacija je dobrodosla :) !
Ne smem sa sigurnoscu da tvrdim ali mislim da je free run nike-ov izbacen ove godine ,tako da je jasno cija je ideja originalna ...a i zigtech izgleda daleko bolje ,veruj mi :) !
 
Poslednja izmena:
Kako nosim uniformu svaki dan i smara me da svako jutro vezujem kravatu iznova i iznova interesuje me da li postoji negde u Beogradu da se kupi kravata sa vec vezanim cvorom?
 
Kao što vam sam naziv teme govori, ona služi da se na njenim stranicama raspitate gde šta od onog što vam želite i što vam treba nađete.
Postoji slična na pdf-u Žene, ali ovde se ona odnosi isključivo na odeću, obuću, kozmetiku i sl., a tamo na sve.

Iako sam već spajala sve teme gde šta ima da se kupi i kratka pitanja u vezi sa savetima tipa kako odstariniti neku fleku i sl., i dalje se na ovom pdf-u gomilaju teme koje, da tako kažem, nemaju budućnost, već se svode na prosto - recite mi gde ima to i to, pa da brišem.
Zato ću tu prethodnu, koju članovi konstantno ignorišu, da zakjlučam, ali na ovoj na kraju posta ostaviti link ka istoj, a na ovde sva vaša pitanja dobrodošla i ona najnovijeg datuma će biti spojena odmah po presecanju crvene trake i svečanom otvaranju.

Apelujem na sve korisnike (što ću napisati i u vrhu pdf-a među obaveštenjima) da ne ignorišu ovaj topik namenjen svima, i sarađuju u tome da nam ovaj naš kutak bude organizovan pregledan kako bismo se svi bolje i lepše snašli u njemu.

Hvala svima unapred i nadam se da će vam ova tema biti od pomoći i korisna.

Link ka sličnoj staroj temi:
 
E, tako. Tema je očišćena od suvišnih spam postova jer prvi post datira odavno.
Nadam se da ćete se sad lakše snaći.
Molim vas, bez ruganja pitanjima, ulaženja u bespotrebne konflikte i sl.
Ako nemate pitanje na odgovor, Cafe Vogue za ćaskanje radi samo za vas 24 časa nedeljno.

Pozz :)
 
Gde u Beogradu mogu da se kupe cipele za ples? (crne sa kaisicem)
Baš kao što ti je rekla hirajgoagain, raspitaj se u obližnjoj plesnoj školi.

Mislim da su moje pre par godina bile 20-ak tadašnjih e.
po plesnim skolama vidi da li oce da ti naruce, a bio je nekad neki domaci proizvodjac, mada su svi rekli da su bolje tad su bile engleske one http://www.supadance.com/ kao skuplje ali vredi. ili po arg tango skolama, zavisi sta ti treba

Tako je, treba da se raspita po plesnim školama, ja sam trenirala ples i naručivali smo za celu grupu, ne znam može li samo jedan par da bude poručen.
 
Jel znate de ima jeftina a dobra odeca, nike, adidas, puma, moze i markirana...naso sam neke na fb ali ono da li ima nesto tipa buvljak ili tome slicno, ili neko licno da prodaje kuci ili tome slicno...hvala
 
Gde ima dase nađu bele košulje?
Treba mi ovakav kroj:
-da nisu skroz uske tj. ustručene
-da je normalan pamuk a ne nešto ultra tanko kao gaza
-da imaju ili uske rukave dugačke ili do lakta (još bolje)
-da imaju Petar Pan kragnu (zaobljenu a ne onu u špic)
-da su malo duže (ja sam visoka cura, dešava se da mi stvari budu prekratke)

Hmmm. Valjda sam dobro opisala.
Ovako nešto u slikama:
selecting-white-shirts-for-women.jpg

stock-photo-young-business-woman-wearing-white-shirt-and-black-tie-1588977.jpg

article-1323968-0B9DCA42000005DC-15_306x423.jpg
 
Gde u Novom Sadu ima najveći izbor dioptrijskih naočara, tačnije ramova? Zanimaju me poznatiji brendovi kao što su Davidoff ili Jaguar Eyewear, ali ne mogu da nađem nigde... Znam da u Beogradu ima optički studio ,, Fine Zeissoptic ,, ali u NS-u ništa slično... Pomagajte, ako znate... :bye:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top