Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Zarathustra:Da strelo, sram te bilo ! Jos i stavljas svastike u avatar !![]()
Zaratustra, s ovim paganinom kad pričam, sve priznajem unapred,
s njim je nemoguće pričati argumentima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zarathustra:Da strelo, sram te bilo ! Jos i stavljas svastike u avatar !![]()
баш тако- свашта. Њој је место у затвору или изван Србије као persona non grataSvašta.
Nista od onoga sto je navedeno u uvodnom postu nije protiv zakona ove drzave. Ne mozes da uhapsis nekoga samo zato sto je odvratan.
Вероватно их неко добро чува.Evo ja prezhivela, al se josh uvek cudim ako vec babuskere nisu u zatvoru kako to da ih niko jos nije dobro isprebijao. Mozhda je to zato sto je njihovo delovanje maltene izgubilo na iritantnosti jer ih sve vise posmatramo ko BOLIDE.
U januaru 2000 godine zajedno sa Natasom Kandic, na
skupu albanskih intelektualaca sa kosova i Zapadne
Evrope, odrzala je govor u Zenevi kojima je okupljenim
Albancima porucila da '' Albanci svoju perspektivu
treba da vide van Srbije„, sto je odusevilo sve
prisutne.
Вероватно их неко добро чува.
И немој мислити да је њихово деловање изгубило на значају.
Тебе или мене као формиране личности не могу ''возити'', али шта ћемо са децом која их слушају, и са оним наивнијим делом популације- знаш како се каже три пута поновљена лаж постаје истина.
Borka Vuchic (Beobanka) i dalje na slobodi. Vatiknaski bankari bi joj pozavideli.
Ако је тако, онда супер.Pa ni deca ne uspevaju da razaberu njihove nebuloze...uglavnom im utichu na politicku apatiju, pre nego na formiranje misljenja. Bar tako kazhu. Vecina dece sa kojima sam ja pricala (a to je veliki broj) nikako ih ne mirishe. Ipak vishe uticu na odrasle budale.
Ponekad se zapitam, da li je trebalo ukidati lomače?
Takvo zlo, kakvo leži u toj spodobi, samo vatra može da odstrani.
Ja sam i dalje u shoku sto taj bandit Sonja Biserko nije iza resetaka na dozivotnoj robiji zajedno sa drugaricama Vuco i Kandic
Е брате да је правде била би