Sonja Biserko jos uvek na slobodi!

Nista od onoga sto je navedeno u uvodnom postu nije protiv zakona ove drzave. Ne mozes da uhapsis nekoga samo zato sto je odvratan.

Ali je po zakonu da joj DB upadne u kucu odvede je i da niko nikad vise ne cuje za nju :rtfm:
Po zakonu je jer bi se DB ne bi legitimisao tako da bi se prijavilo kidnapovanje,policaja bi tragala i to je to................znaci sve po zakonu :rtfm::mrgreen:

Evo ja prezhivela, al se josh uvek cudim ako vec babuskere nisu u zatvoru kako to da ih niko jos nije dobro isprebijao. Mozhda je to zato sto je njihovo delovanje maltene izgubilo na iritantnosti jer ih sve vise posmatramo ko BOLIDE.
Вероватно их неко добро чува.;)

И немој мислити да је њихово деловање изгубило на значају.
Тебе или мене као формиране личности не могу ''возити'', али шта ћемо са децом која их слушају, и са оним наивнијим делом популације- знаш како се каже три пута поновљена лаж постаје истина.

U januaru 2000 godine zajedno sa Natasom Kandic, na
skupu albanskih intelektualaca sa kosova i Zapadne
Evrope, odrzala je govor u Zenevi kojima je okupljenim
Albancima porucila da '' Albanci svoju perspektivu
treba da vide van Srbije
„, sto je odusevilo sve
prisutne.

:eek:
Kakav je ovo nacional-šovinizam ?!:thumbdown:

Pa još u Ženevi ?! :sad2:
I niko se nije pobunio ??!!:shock:
Stvarno je treba strpati u zatvor...jes' da baš i ne cvetaju ruže kad smo u pitanju mi i Albanci,ali da ode u sred Evrope i priziva na etničko čišćenje....ja sam šokiran ! Pa to ni Šešelj u Hagu nije imao hrabrosti da uradi !!
A i oni što bili prisutni vidi se da im tikve služe isključivo da bi se oduprli silama gravitacije...i nizašta više...kako inače objasniti da se neko oduševljava kada mu neko u lice kaže da će da ga seli ?! I to o svom trošku ?! ..... ja sam zaprepašćen !:mad:

Mržnja u srcu Sonje Biserko je tolika da prosto sa strašću laje na sve srpsko. Poslednje njeno delo su spiskovi novinara, analitičara i drugih koje treba odstraniti iz svih sfera uticaja.

I, ovo gadno stvorenje niko ne dira ? Zašto ? Zato što, nažalost, ovo gde živimo još uvek nije Srbija ...

Вероватно их неко добро чува.;)

И немој мислити да је њихово деловање изгубило на значају.
Тебе или мене као формиране личности не могу ''возити'', али шта ћемо са децом која их слушају, и са оним наивнијим делом популације- знаш како се каже три пута поновљена лаж постаје истина.

Pa ni deca ne uspevaju da razaberu njihove nebuloze...uglavnom im utichu na politicku apatiju, pre nego na formiranje misljenja. Bar tako kazhu. Vecina dece sa kojima sam ja pricala (a to je veliki broj) nikako ih ne mirishe. Ipak vishe uticu na odrasle budale.

Pa ni deca ne uspevaju da razaberu njihove nebuloze...uglavnom im utichu na politicku apatiju, pre nego na formiranje misljenja. Bar tako kazhu. Vecina dece sa kojima sam ja pricala (a to je veliki broj) nikako ih ne mirishe. Ipak vishe uticu na odrasle budale.
Ако је тако, онда супер.:super:
Али свуда би им деловање било забрањено. А требало би и овде, да смо нормална држава.

mnogo je primera kako drzavljani drugih drzava deluju protiv srbije.
umesto da ih srbija isprati do granice njihove maticne republike ,srbija odnoso jugoslavija u srbiji i jugosloveni joj daju veliki prostor u beogradskim medijima.
mi iz srbije nemamo cak ni udruzenje koje bi vodilo racuna o interesima nas iz srbije i srbiji .

Sonja Biserko ovo ne radi tek onako,već ima interese i dobija pare,nije ovo nikakva osveta niti išta slično.

Ja bih optužio Sonju Biserko za podsticanje agresije i nasilja nad Srbijom 1999.i podršku ubijanju civila i time bih je okačio na spisak optuženih u Haškom Tribunalu,jer ona zaslužuje da bude tamo zajedno sa svim ostalim ratnim zločinicima(Mladić,Karadžić,Gotovina i ostali).

Back