Mislim da je tvoj slučaj malo ozbiljniji nego što mi je delovalo
Osnovna zabluda: ulaskom u EU/NATO mi ne postajemo okupirani. Ne znam kako da ti objasnim da to razumeš. Nađi negde na netu spisak država članica, idi jednu po jednu i pogledaj da li su okupirane. Nije to tako teško. Zatim pogledaj da li imaju svoj jezik, religiju i identitet. Videćeš da imaju. Ništa od ovoga nije teško za pronaći. Izdvoji malo vremena, bolje i tako nego da se sramotiš pričajući gluposti. Moja želja nije da mi idemo negde da budemo okupirani ili da gubimo identitet, što bih to želeo pobogu, to je retardirano, već da idemo među normalan i razvijen svet. Gde se ljudi poštuju, gde te niko ništa ne pita, gde možeš da se baviš biznisom slobodno i ne plaćaš nikome reket, gde si čovek ne rob, gde možeš da uključiš TV i ne vidiš Vučića, gde možeš da kupiš razne stvari a ne samo parizer.
Jedini način da uđeš u EU/NATO (ovo drugo sačuvaj bože) je da priznaš okupaciju nad delom svoje teritorije, tako da prekini da se sramotiš ovde i pričaš gluposti.
Ne znam da li ti namerno to prećutkuješ ili si samo prosečan gledalac CNN-a kod koga je indoktrinacija uspela 100%.