Шолц капут!

Šolc je odradio ono što je i hteo u Beogradu, izribao je velikog vođu i otvoreno rekao svima da mora da se radi šta Nemačka kaže ubuduće. Neš preCednik onako skrušeno i mlakonjski tu i tamo je još nešto i prigovorio na konferenciji a kada je bilo par lepih momenata da sasuje svo licemerje dragom nam gostu izbegavao je to da uradi pod izgovorom "mala smo mi zemlja", "nismo mi bitni Nemačkoj nego oni nama", "radije ne bi o toj temi jer je njihov stav jasan", "kancelar mi je obećao i ja mu verujem na reč", "spremni smo za dijalog"... Nekada mi bude žao jer ga sve tri strane koriste kao džak za udaranje, ali on se sam nudio kao sluga a cena pobede na izborima mora da se plati. Strašno je kad se zajmiš kod zelenaša na tri strane ume posle da bude baš gadno...
sta je dozvoljeno jupiteru nije volu

doduse ovaj je jupiterov sluga , ali mi smo i dalje na nizem nivou

ne zato sto smo losiji nego zato sto je takva podela karata , zapale su nas ocajne karte u velikoj partiji

Šolc je odradio ono što je i hteo u Beogradu, izribao je velikog vođu i otvoreno rekao svima da mora da se radi šta Nemačka kaže ubuduće. Neš preCednik onako skrušeno i mlakonjski tu i tamo je još nešto i prigovorio na konferenciji a kada je bilo par lepih momenata da sasuje svo licemerje dragom nam gostu izbegavao je to da uradi pod izgovorom "mala smo mi zemlja", "nismo mi bitni Nemačkoj nego oni nama", "radije ne bi o toj temi jer je njihov stav jasan", "kancelar mi je obećao i ja mu verujem na reč", "spremni smo za dijalog"... Nekada mi bude žao jer ga sve tri strane koriste kao džak za udaranje, ali on se sam nudio kao sluga a cena pobede na izborima mora da se plati. Strašno je kad se zajmiš kod zelenaša na tri strane ume posle da bude baš gadno...
Da li si ti cuo za diplomatski recnik?

Nije u redu da dovede gosta u toliko neprijatnu situaciju, ali je rekao ono sto je trebalo, cak i ostrije, za moj ukus.

Nije stvar u tome da ti ne istrpis napade i "udaranja kao u dzak" jer to radis zbog svoje zemlje, vec kako ces da odgovoris. A Vucic je odgovorio odlicno, i ostavio otvorena vrata za makar ekonomiju koja je vazna, ako zele, a ako ne zele nikom nista.

Ako to ne razumes, onda se u elementarnu dilomatiju ne razumes..

@ tema

Konacno jedna tema od ove korisnice koja ima smisla. Ne znam kako ih nije sramota da dolaze i postavljaju ultimatume, ali navikli su na to jer su velike zemlje. Bez obraza, bez icega i svi su on i "fini". Meni se gadi od takve finoce, ni manje ni vise nego da priznamo Kosovo i valjda da uvedemo sankcije Rusiji, s kojim pravom to traze? Ali tako nam i treba kad hocemo u tu birokratsku i raspalu EU od koje su Englezi vec pobegli, a i jos ce njih.

Evopa nije isto sto i EU, odavno, i ako mozemo da saradjuemo sa normalnim zemljama, mozemo, ako ne mars u 3 lepe.

Šta je rekao danas? Nisam slušao.
nisam bukvalno mislio ''danas'', nego njegov komentar posle sastanka sa solcom, juce
pa evo laze, pravi se lud, kao iznenadjenje

Данас смо чули да се тражи међусобно признање, по први пут, то до сада нисмо чули из Европе. За нас је то било изненађење, али Немачка је велика, ми смо мали, остаје да видимо како да се опходимо према томе – рекао је Вучић на конференцији за медије

Pa koji je komentar?
kako je on ovo od eu tek sad cuo, a svi mi ranije?
Данас смо чули да се тражи међусобно признање, по први пут, то до сада нисмо чули из Европе. За нас је то било изненађење, али Немачка је велика, ми смо мали, остаје да видимо како да се опходимо према томе – рекао је Вучић на конференцији за медије

kako je on ovo od eu tek sad cuo, a svi mi ranije?
😂 😂 😂 😂 Jadan on i ovi oko njega što to nisu čuli za sve ove godine. Mi obična raja to znamo.

Šta će mu kaput? Toplo je vreme. Nismo u Sibiru. :mrgreen:
Ajd što ne poznajete Rusiju nego ne poznajete ni taj Zapad za kojim balavite

Sibir je zimi p.dim naspram Toronta ili Čikaga a i New York ume da bude (jer je uz vodu)

e moji evroatlantidjani
:bye:

Jasno vam je Srbijanci. Ili standard i fondovi ili albansko kosovo.
ubij Rvata da Šiptar nema brata
tam-tam-tam tam-tam

Da li je nacističko govedo aka Šolc proglašen personom non grata i proteran iz Srbije jer je usred Beograda tražio da se odreknemo svoje teritorije i javno se založio i zalaže za rušenje teritorijalnog integriteta
Srbije i zašto nije?

Oko 40 odsto građana Srbije koji odlaze na rad u inostranstvo ide u Nemačku.​

Dve trećine građana Srbije koji zemlju napuštaju zbog posla odlazi u EU, od čega čak 40 odsto u Nemačku, dok 60 odsto onih koji su tu zemlju odabrali za radnu destinaciju učestvuje u kružnim migracijama, odnosno radi na relaciji dijaspora-matična zemlja, čime doprinosi matici svojim znanjem, ali i finansijski, podaci su nemačke organizacije GIZ.

Nemačka organizacija za saradnju GIZ je istakla u saopštenju da najnoviji trendovi pokazuju da najvažnije radne destinacije za srpske državljane postaju Slovenija, Slovačka, Hrvatska, Mađarska, Malta i Češka, koje iz godine u godinu beleže sve veći broj srpskih migranata u odnosu na tradicionalne destinacije, poput Francuske, Nemačke i Švajcarske.
_____________________________________________________________________________________________

A u Rusiji ?

Dve trećine građana Srbije koji zemlju napuštaju zbog posla odlazi u EU, od čega čak 40 odsto u Nemačku, dok 60 odsto onih koji su tu zemlju odabrali za radnu destinaciju učestvuje u kružnim migracijama, odnosno radi na relaciji dijaspora-matična zemlja, čime doprinosi matici svojim znanjem, ali i finansijski, podaci su nemačke organizacije GIZ.

Nemačka organizacija za saradnju GIZ je istakla u saopštenju da najnoviji trendovi pokazuju da najvažnije radne destinacije za srpske državljane postaju Slovenija, Slovačka, Hrvatska, Mađarska, Malta i Češka, koje iz godine u godinu beleže sve veći broj srpskih migranata u odnosu na tradicionalne destinacije, poput Francuske, Nemačke i Švajcarske.
_____________________________________________________________________________________________

A u Rusiji ?
Нема ништа од признања. Покушао је Шулц, више среће други пут.

ШТО СЕ ТИЧЕ САНКЦИЈА, МИ ИМАМО ДРУГУ ПОЗИЦИЈУ...МИ ПАМТИМО САНКЦИЈЕ ЕУ ПРОТИВ СРБИЈЕ И НЕ СМАТРАМО ИХ ЕФИКАСНИМ - рече Вучић у току прес конференције са оним немачким... да се не изражавам, у Београду. И то је све што је за сада битно... Могу да се сликају са својим захтевима. Он нама признајте Косово, ми њему... поклони се ниско Путину.
Подробности: https://regnum.ru/news/polit/3616626.html

Косово је наше и једнога дана, ако бог да, Срби ће вратити своје, као што данас Руси враћају оно што је њихово. Руси су дуго чекали, чекали да буду спремни и војно и на сваки други начин, и кренули су да врате своје. Што се тиче ових смрадова који притискају Србију, они траже да признамо Косово и да се одрекнемо Русије, значи све оно што је део нас, што нам је у души и срцу, да поништимо да би нам дозволили да будемо део њихове изопачене ЕУ. Тј. да се одрекнемо себе да бисмо се допали њима... мени ЕУ није потребна, коме треба нека иде као и до сада и гастарбајтерише тамо даноноћно, а викендом даје паре певаљкама из Србије...
П.С. Са шиптарима можемо преговарати након што Србија врати оно што јој је отето уз помоћ НАТО фашиста, једнога дана, а они оду тамо где им је место, преко Проклетија, па ћемо онда размислити има ли о чему да се преговара са њима.

Косово је наше и једнога дана, ако бог да, Срби ће вратити своје, као што данас Руси враћају оно што је њихово. Руси су дуго чекали, чекали да буду спремни и војно и на сваки други начин, и кренули су да врате своје. Што се тиче ових смрадова који притискају Србију, они траже да признамо Косово и да се одрекнемо Русије, значи све оно што је део нас, што нам је у души и срцу, да поништимо да би нам дозволили да будемо део њихове изопачене ЕУ. Тј. да се одрекнемо себе да бисмо се допали њима... мени ЕУ није потребна, коме треба нека иде као и до сада и гастарбајтерише тамо даноноћно, а викендом даје паре певаљкама из Србије...
П.С. Са шиптарима можемо преговарати након што Србија врати оно што јој је отето уз помоћ НАТО фашиста, једнога дана, а они оду тамо где им је место, преко Проклетија, па ћемо онда размислити има ли о чему да се преговара са њима.
Nece, zato sto vas nema tamo. 90% stanovnistva su Albanci,.

To je kao da kazes kako ce Indijanci jednom povratiti USA.

A u Rusiji ?
60 одсто :kez:

Back