Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Otvorila ja istu temu,mada dosta ranije;-)
Nema veze....idem jednom nedeljno,ali to radim vec dugo,tako da sada samo odrzavam boju.Pomogao mi je kako da ne,ali to sve zavisi i od toga koliko brzo pocrnis i na prirodnom suncu.Ako imas prirodno svetao ten,tesko dobijas boju ili lako izgoris,onda ti solarijum nece mnogo pomoci,takodje pazi se da ne izgoris.
Prosecna cena je mislim oko 20-25 din.A u MegaSun solarijumima je 40 dinara,cini mi se,ali oni su najbolji.

Nije mi iskreno nikada bila jasna pomama. Šta fali svetlom tenu i zašto pocrneti po svaku cenu?
Još mi se nije desilo da izgorim neplanirano, bar ne do te mere da ne mogu da funkcionišem ili da izgledam kao strašilo. A ljudi koji su pegavi ili osetljivi na bilo koji način verujem da i ne treba da idu u solarijum. Al' dobro, valjda to neko voli šta znam..... I C. je tetovirao Cara Dušana na prsima "jer voli" :) :p

Ovako neznam da li oe teme ima ali ipak ajde da dodam i ja neku temu :):).Moje pitanje je solarijum razloge protiv mogu i sama da navedem ali uz pravilnu upotrebu solarijuma nema opasnosti naravno ako su lampe noove.Pod pravilnu upotrebu smatram dok traje prikupljanje boje :) ici na svakih 48 h jedednom dnevno,zatim obavezno koristiti one cvike,ne ici za vreme menstrualnog krvarenja i itd.A mene zanima da li idete i koliko vam je pomogao solarijum i koliko placate po minutu!!:):)

evo ti jedan razlog za ne --> kada sretnes neku osobu koja zivi na moru i primjetis da se smjeska u tvom smjeru, mnogo su vece sanse da se smije tvojoj boji nego da ti se nabacuje

uopste, lako je gledanjem u osobu zakjuciti je li uhvatila boju roshtiljanjem (suncanjem u podne kada ni machke ne stoje vani),
kremicama i sprejevima ili solarijumom... :roll:
efekat je degutantan u svakom slucaju

pa ljudi vi svi se uvatili ko kvocka za pile pa ovo ne valja te ono ne valja a dali ste razmisljali da solarijum moze da pomogne...Ne znam da li znate ali solarijum pri nekim oboljenjima koze moze da pomogne npr.psorijaza ili ti crveni pecati po kozi gde ih solarijum postepeno isucije i nestaki ;)..Cisto da napomenem mene zanima gde idete i koliko placate izgleda da emily shvata poentu ovoga zato sto ja zelim da dame koje se kvarcuju podele savetesa ostalima koji je najbolji kako najlakse pocrneti koje kremice koristiti i to...Ok slazem se i ja volim prirodan ten ali isto tako mislim da sada u 21.veku ne treba da izigravamo duhove bez preke potrebe,sto se tice boje i ljudi koji kazu da se razlikuje da razlikuje se kada su stare lampe i kada se ne menjaju redovno,klasika najbolji solarijumi su oni koji beleze koliko svaka osoba ide u solarijum i da pole 600 h lampe se menjaju toliko znam jer mi se drugarica bavila ranije time:).A sada povratak na temu ZNACI :Gde idete u Solarijum?Koje kreme koristite?Koliko placate minut..i to A ako nemozete da postavite ime salona posaljite mi na PP.Hvala...

pa ljudi vi svi se uvatili ko kvocka za pile pa ovo ne valja te ono ne valja a dali ste razmisljali da solarijum moze da pomogne...Ne znam da li znate ali solarijum pri nekim oboljenjima koze moze da pomogne npr.psorijaza ili ti crveni pecati po kozi gde ih solarijum postepeno isucije i nestaki ;)..Cisto da napomenem mene zanima gde idete i koliko placate izgleda da emily shvata poentu ovoga zato sto ja zelim da dame koje se kvarcuju podele savetesa ostalima koji je najbolji kako najlakse pocrneti koje kremice koristiti i to...Ok slazem se i ja volim prirodan ten ali isto tako mislim da sada u 21.veku ne treba da izigravamo duhove bez preke potrebe,sto se tice boje i ljudi koji kazu da se razlikuje da razlikuje se kada su stare lampe i kada se ne menjaju redovno,klasika najbolji solarijumi su oni koji beleze koliko svaka osoba ide u solarijum i da pole 600 h lampe se menjaju toliko znam jer mi se drugarica bavila ranije time:).A sada povratak na temu ZNACI :Gde idete u Solarijum?Koje kreme koristite?Koliko placate minut..i to A ako nemozete da postavite ime salona posaljite mi na PP.Hvala...
Ne vredi. Ruzno brate.

Meni najsmešnije što u Srbiji postoje dva udruženja za lečenje zavisnosti od solarijuma. :lol: Kažu fizička zavisnost je lakše izlečiva od psihičke.

Slažem se sa Lexom. :D

bug.gif

Ovako neznam da li oe teme ima ali ipak ajde da dodam i ja neku temu :):).Moje pitanje je solarijum razloge protiv mogu i sama da navedem ali uz pravilnu upotrebu solarijuma nema opasnosti naravno ako su lampe noove.Pod pravilnu upotrebu smatram dok traje prikupljanje boje :) ici na svakih 48 h jedednom dnevno,zatim obavezno koristiti one cvike,ne ici za vreme menstrualnog krvarenja i itd.A mene zanima da li idete i koliko vam je pomogao solarijum i koliko placate po minutu!!:):)

Ja vise ne idem.Kupujem niveino mleko za telo koje vremenom potamnjuje kozu i zadovoljna sam.Primetila sam da posle samo jednog odlaska vidim sitne linijice-borice kod ociju i na celu i zato ne idem vise.Cujem da je u americi skoro potpuno izbacen iz upotrebe.Ja se ne bih zezala vise sa tim.Kad sam bila mladja isla sam a sada ...:heart:

Idem jednom nedeljno po 5-7 min, čisto da dobijem blagu nijansu preplanulostu i ujednačen ten, plaćam 55 din/minut. Obavezno MEGA SUN i to pored restorana "Znak pitanja".

Koristim Pantenol penu za lice i telo. To je zaista izvanredno za regeneraciju kože i bez sunčanja.

Mislim da ne treba preterivatini ni u čemu, ali svako od nas odlučuje šta mu prija i kako želi da izgleda.

Nikada u zivotu nisam bila u solarijumu... Taman posla da skrnavim svoju bijelu kozu...

Mozes da stavis majcu preko lica kad legnes u solarijumu ako neces da kvarcujes lice. Mada, ne mozes u leto prakticno da sakrijes potpuno lice i tvoju belu kozu tako da ti ne bude osuncana ni malo ili mozda mozes da nosis stalno sesire i da se sakrivas u hladu? A i gde je sad moderno da budes potpuno bela u leto?

Back