Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

I ja sam koristila ova mleka za postepeno tamnjenje, znaci ne klasicni self-tan.

Prvo sam imala Johnson's Holiday Skin. Svetliji mi je bio ok, ali sam na boju cekala nekih 4,5 dana. Fino je izgledalo...

Posle sam imala tamniji, i on mnogo brze daje rezultate, vise mi se dopao, mada je znao da ostavi po koju flekicu ali nista strasno.

E, posto sam veliki Nivea fan, ove godine sam uzela njihovo mleko, ali mi je utisak - osrednji. Kupila sam tamniju varijantu, boja se uopste nije pojavila prvih 3,4 dana, samo fleke :S, ali onda nakon tih prvih nesretnih 4,5 dana, postala je ok. Ali i dalje vrlo blaga, jedva da se primeti.

Mislim da cu ponovo uzeti Johnson-a :)

jaoooo...zene zene......sta ste toliko zapele za te proizvode.... :shock: Nema veceg s*anja od toga....
Ja se uzasavam, da vidim zenu koja je toboze preplanula a sva je sarena.....NIKAD; NIKAD bas NIKAD....nemoze izgledati ta preplanulost prirodno...!!
Vec zbog toga sto ne mozes da nanes proizvod ravnomerno...i onda setate polusarene ulicom....

Ako vec neces u solarij....sad je suncano ( bar kod nas )...tih petnestak minuta sto potrosis za to mackanje sa kremema, losionima....bolje sedi na balkon i suncaj se.....

Bas bezveze....i vidis neku simpaticnu devojku, zenu na ulici...a sve je u*rala tim mazakanjem...meni je to bljak...i zao mi takvih riba, iskreno ne mogu da ih pogledam...ispadnu zaista glupe...

Ovo nije bilo vredjanje, vec moje misljenje.... ;)

zene sa ravnom kosom prze dlake da ih ukovrdzaju.
ove sa kovrdzavom prze dlake da ih isprave.
bledolike obolese kvarcujuci se.
crnkinje i ciganke postadose geishe.
razmislite malo o tome koja hemija je u tim bocicama kada dovodi do efekta "samopotamnjivanja".
"uradice on to sam. mi cemo samo malo da mu pomognemo!"

Ja sse doduse suncam u solarijumu(dzaba kritike!)ali sam kupila onu Niveu gore pomenutu i mackam se pride..
Istina,nije to neki wau efekat,ali se lepo primeti nakon par dana mackanja..onako,lepo,light preplanulo..
Nije da ne ostavlja zutilo na dlanovima i izmedju prstiju ali ako se odmah operu ruke i to se da spreciti...
meni samo smeta miris tog necega u mleku...intenzivan je i ne bas prijatan...
Ali..ajd sad..i nakon solarijuma mirisem na peceno meso.. :???:
Inace i moje voljeno bice se macka sa istim i jako smo srecni sto smo skoro izjednacili razliku do rukava i iza rukava... ;)
Za lice vec drugu sezonu Nivea Sommer Teint koja je odlicna kao podloga i kao krema i takodje daje nekako lepu boju tena... :D

Dove Summer Glow + soft shimmer...isto je losion za samopotamnjivanje, al' ima u sebi i malo svetlucavog efekta...vrlo lepo izgleda na kozi, hidrantno je, koza ga brzo upije, meka je na dodir, a primecuje se vec posle 3-4 dana mazanja iako sam ja bas svetla...zadovoljna sam, a da njega ne mazem, isto bih koristila losion za telo...tako da sam spojila korisno sa efektnim, narocito sto cim sunce grane, izbacujem iz upotrebe i rumenilo i puder... :smile:

Proslih godina sam isprobavala sve moguce kreme za potamnjivanje, ne znam cije vec ne, ali sam od svih imala taj bezze narandzasti efekat i prljale su mi garderobu i posteljinu...o onom groznom mirisu da ne pricam...nikad vise...sa dove sam prezadovoljna... :lol:

SANDRINAbg:
Dove Summer Glow + soft shimmer...isto je losion za samopotamnjivanje, al' ima u sebi i malo svetlucavog efekta...vrlo lepo izgleda na kozi, hidrantno je, koza ga brzo upije, meka je na dodir, a primecuje se vec posle 3-4 dana mazanja iako sam ja bas svetla...zadovoljna sam, a da njega ne mazem, isto bih koristila losion za telo...tako da sam spojila korisno sa efektnim, narocito sto cim sunce grane, izbacujem iz upotrebe i rumenilo i puder... :smile:

Proslih godina sam isprobavala sve moguce kreme za potamnjivanje, ne znam cije vec ne, ali sam od svih imala taj bezze narandzasti efekat i prljale su mi garderobu i posteljinu...o onom groznom mirisu da ne pricam...nikad vise...sa dove sam prezadovoljna... :lol:

I ja se sad sa tim mackam... i takođe sam prezadovoljna... i slažem se sa svakim tvojim redom.

Back