Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Micotakis:
Pa ono trudi se da kombinuje$ boje u oblacenju, zna$ neke ba$ idu uz crni ten, a neke ne, ti probaj s onom garderobom koja nece toliko nagla$avati da si bela.
Cekaj, jesi ti koristila solarijum?

Jesam, bila sam u solarijumu nekoliko puta, ali uvek mi je bilo potrebno najmanje 10 tretmana da dobijem nešto što bi moglo da se nazove bojom. Kad me je vlasnica jednog solarijuma videla kako izlazim bela posle ne znam kog sunčanja, dala mi je nekoliko gratis tretmana. A to malo boje nije dugo trajalo...brzo je koža pobelela. Mislim da nam je to genetski, pošto su i brat i mama izrazito beli, ali ja sam ipak najbelja.

Emily_Bg:
Zanima me jer odlazite u solarijum,da li ste nekada imali neke probleme sa kozom zbog toga?Ja odlazim cesto i stvarno nikada nije bilo nekih stetnih posledica.........
Ja idem cesto u solarijum i nikada, bas nikada nisam imala problema....naravno ako ide su neki provereni salon.ne bilo kakav.......al' uglavnom nema nikakvih posledivca...............samo pocrnish :)

mayabgsr:
Ja izbegavam da idem,jer se posledice vide tek posle 10ak godina.Ne zelim da licim na neku prevremeno ostarelu zenu. Ne znaci da je sve sto platimo dobro za kozu.
tragicno je sto se na zenama koje konsantno idu u solarijum stvarno vidi da im je koza prerano i vestacki ostarila.nekako su i bore drugacije,ma sve...

ne volim solarijum,ne idem i svidja mi se moj ten.sasvim mi je dovoljno sto leti jako lepo mogu da pocrnim tako da nema potrebe da maltretiram kozu i to vestackim putem.
uzgred,vidi se i razlika u boji izmedju prirodno i vestacki pocrnele koze :roll:

tarabica:
Išla sam pre nekoliko godina i nije bilo problema, ali su me posle naplašili da ne smem jer imam mladeže, tako da više ne idem.
hhhhhhhhhhh svi imaju mladeze................
ja sam puna njih................sta to znaci da bi trebala da umrem (ned'o Bog, svi se merajte sa mesta) u skorije vreme........e ko da slusam mamu......................

muvalo:
I ne samo to: kad si crna a uz to ide i miris cetinara, kupanje (u moru, jezeru, bazenu) ili lezanje na travi... jednom recju, leto - onda si stvarno lep/a i opustena. Ne znam zasto bih bila ZUTA u sred zime...a sva iscimana i jadna jer je napolju grozno...

Ja isla, srecom davno, pre par godina.
Htela da budem dobra prema sebi jednog sivog, hladnog proleca.
Odlican solarijum, nasnimljen glasic koji te obavestava o svemu ispod poklopca, radio ... PONARANDZASTILA.
Pojavile se dve-tri crvene tacke na vratu, pukli kapilari... (tako meni i kada sam na jakom suncu...)
I zavrsim ja s tom "negom".

zorab:
Ja isla, srecom davno, pre par godina.
Htela da budem dobra prema sebi jednog sivog, hladnog proleca.
Odlican solarijum, nasnimljen glasic koji te obavestava o svemu ispod poklopca, radio ... PONARANDZASTILA.
Pojavile se dve-tri crvene tacke na vratu, pukli kapilari... (tako meni i kada sam na jakom suncu...)
I zavrsim ja s tom "negom".

:lol: (izvini, al stvarno je smesno!)

Ne idem u solarijum, nikada me nije privlacilo da se cvarim u nekoj tegli :shock:
I ovako sam bela i volim beo ten. Naravno, volim i kada pocrnim na moru...
Ova tema me je podsetila, bila sam na vencanju prosle nedelje i bio je neki lik u roze kosulji, sav iskvarcovan, hvalio se kako je bas tog jutra isao u solarijum, stvarno je bio smesan, onako crn ko ciga :lol: metroseksualac, mislim da se to tako zove ovih dana 8-)

Bila sam dva ili tri puta. Bilo je vruce i nedostajao i je vazduh, ali sam svaki put mislila da ce sledeci biti bolje. nije bilo, a ja nisam vise tamo otisla, a i necu. osim toga, cini mi se da su mi dlacice izgorele, jer ruke su mi 'mirisale' na izgorelu kosu :roll: uostalom, trudim se da verujem da ako sam vec od Majke prirode dobila svetliji ten znaci da mi najbolje stoji :wink:

Ma ko voli iskvarcovane devojke?? Ja ne znam ni jednog takvog tipa... a imam milion drugara... Pocrneti leti na suncu i zimi u kapsuli za mars?!?!!? Razlika je drasticna. Osim toga pouzdano znam da je solarijum stetan, tehnicke stvari.... Tako da svakoM (ima i muskarcina na ovoj temi) savetujem da odmah prestane s tim!!

Back