Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Pa ovako, redovno idem u solarijum. I ne vidim nista lose u tome da neko ima preplanuli ten. Mnogo je lepse videti devojku preplanulog tena, nego nekog sira. Takve devojke uglavnom danas izazivaju podsmeh. Cinjenica je da je to trosenje novca, ali ja mislim da vredi svaki dinar. Uglavnom idem nedelju-dve i posle idem jednom nedeljno, cisto da zadrzim boju :) :heart:

Pa ovako, redovno idem u solarijum. I ne vidim nista lose u tome da neko ima preplanuli ten. Mnogo je lepse videti devojku preplanulog tena, nego nekog sira. Takve devojke uglavnom danas izazivaju podsmeh. Cinjenica je da je to trosenje novca, ali ja mislim da vredi svaki dinar. Uglavnom idem nedelju-dve i posle idem jednom nedeljno, cisto da zadrzim boju :) :heart:

bravo, bravo... i obavezno ubaci po neki dinar u kasicu prasicu, cisto da ti se nadje kad jednog dana budes morala da kupujes citostatike

Obicno ljudi bledjeg tena obozavaju da se cvare na suncu i po solarijumima :lol: Znaci, najgora varjanta, koza s malo melanina koja se puno izlaze zracenju.
Ne volim ni da se suncam, a solarijum, to tek nikad nisam razumela, stave te u ono cudo kao u mrtvacki sanduk bozemeoprosti. Prirodno imam tamniji ten pa mi nije potrebno puno suncanja da pocrnim, ali u poslenjih 6,7 godina ciljano izbegavam puno da budem na suncu, mazem se onim najvecim faktorima narocito lice. Sunce, solarijumi, to su bre kozoubice najgore, nemojte ljudi to raditi sebi.

stvarno su jadnice :( slazem se :malav:

A ja uvek patila za sto bledjim tenom...bilo je nekad da se kupi krema za izbeljivanje, Lala. Uzmem lalu i namackam se pa izgledam ko duh u licu, ali klinka debil zaboravim i vrat da namazem - cirkus zivi :lol:
A svetao ten mi je tako aristokratski, jos ako je koza cista bez bubuljica i sl. izgleda fenomenalno. Ruskinje su me fascinirale, one imaju tako lepa, cista lica sa tim predivnim svetlim tenom, valjda zbog zime i ostrog vazduha - i naravno slabijeg izlaganja suncu. A primecujem i po svojoj kozi da je mnogo cistija i lepsa zimi nego leti (nema uticaja jakog sunca, znojenja+prasine i loseg vazduha).
Koza mozda lepo izgleda dok traje pocrnelost, ali kad to prodje, a prodje brzo, izgleda grozno.

Back