ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
More mars, krivo vam je sto je covek em vernik em sposoban!

Izleci ti narkomena pa pricaj!

Sram vas bilo gadovi sa B92 koji bi sve ljudsko i hriscansko da unistite, sto drogom, sto ovakvim recima!

postoji prica da je i vlas cepes okupio prosjake i pitao ih da li zelee da im ovaj resi sve probleme, da im nikada ne bude hladno, da nisu gladni itd...
naravno, krelci se poradovase i odgovorise potvrdno...
vlad ih je zakljucao u crkvu i zapalio...

nadam se da niko vise nikada nece "leciti" nikog poput ovog raspopa psihopate...

postoji prica da je i vlas cepes okupio prosjake i pitao ih da li zelee da im ovaj resi sve probleme, da im nikada ne bude hladno, da nisu gladni itd...

nadam se da niko vise nikada nece "leciti" nikog poput ovog raspopa psihopate...

A ja se nadam da ce tebe roditelji ostaviti na "staranje" ocu Branislavu kad tad!

Постоји и прича да је ноћу излазио из сандука и људима на спавању исисавао крв из вратова...

Што волим вас "експерте" за кривично право...Човек у овом случају може да одговара једино за убиство из нехата.

Ne bih se složila. On je koristio predmet za koji je znao da može da teško povredi ili usmrti.
Ovo je ubistvo pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju.

Ne bih se složila. On je koristio predmet za koji je znao da može da teško povredi ili usmrti.

А ако ја неком показујем нов пиштољ који сам купио (koristio sam predmet za koji sam znao da može da teško povredi ili usmrti) а он опали и усмрти некога, да ли се ту ради о "ubistvu pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju"?

А ако ја неком показујем нов пиштољ који сам купио (koristio sam predmet za koji sam znao da može da teško povredi ili usmrti) а он опали и усмрти некога, да ли се ту ради о "ubistvu pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju"?

Pokazuješ bez namere da pucaš iz njega, to jeste nehat.
Branislav ovom nesrećniku nije pokazivao metalnu šipku, nego je istu koristio u nameri da ga povredi i pri tom ga ubio.

Ево ти "домаћи задатак":

Umišljaj
Član 25
Krivično delo je učinjeno sa umišljajem kad je učinilac bio svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje ili kad je učinilac bio svestan da može učiniti delo pa je na to pristao.
Nehat
Član 26
Krivično delo je učinjeno iz nehata kad je učinilac bio svestan da svojom radnjom može učiniti delo, ali je olako držao da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti ili kad nije bio svestan da svojom radnjom može učiniti delo iako je prema okolnostima pod kojima je ono učinjeno i prema svojim ličnim svojstvima bio dužan i mogao biti svestan te mogućnosti.

Зашто сам ја био убеђен да си ти дипломирани правник?:think:

Pokazuješ bez namere da pucaš iz njega, to jeste nehat.
Branislav ovom nesrećniku nije pokazivao metalnu šipku, nego je istu koristio u nameri da ga povredi i pri tom ga ubio.

Немој да се правиш невешта, када си се сама позивала на "koristio је predmet za koji је znao da može da teško povredi ili usmrti".
Уосталом, имаш горе домаћи задатак...

Немој да се правиш невешта, када си се сама позивала на "koristio је predmet za koji је znao da može da teško povredi ili usmrti".
Уосталом, имаш горе домаћи задатак...

Pravi se nevesta, jer je potpala pod uticaj zapadne propagande,.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back