Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
A to se zove nehat kada namerno uzmes sikirce i nekoga skratis za glavu? Ja sam uvek mislila da je to nesto kao afek(a)t.
Немам времена да те данас подучавам...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to se zove nehat kada namerno uzmes sikirce i nekoga skratis za glavu? Ja sam uvek mislila da je to nesto kao afek(a)t.
Svakako.
More mars, krivo vam je sto je covek em vernik em sposoban!
Izleci ti narkomena pa pricaj!
Sram vas bilo gadovi sa B92!

Sram vas bilo gadovi sa B92 koji bi sve ljudsko i hriscansko da unistite, sto drogom, sto ovakvim recima!
postoji prica da je i vlas cepes okupio prosjake i pitao ih da li zelee da im ovaj resi sve probleme, da im nikada ne bude hladno, da nisu gladni itd...
naravno, krelci se poradovase i odgovorise potvrdno...
vlad ih je zakljucao u crkvu i zapalio...
nadam se da niko vise nikada nece "leciti" nikog poput ovog raspopa psihopate...
Sram vas bilo gadovi sa B92 koji bi sve ljudsko i hriscansko da unistite, sto drogom, sto ovakvim recima!
A ja se nadam da ce tebe roditelji ostaviti na "staranje" ocu Branislavu kad tad!
postoji prica da je i vlas cepes okupio prosjake i pitao ih da li zelee da im ovaj resi sve probleme, da im nikada ne bude hladno, da nisu gladni itd...
naravno, krelci se poradovase i odgovorise potvrdno...
vlad ih je zakljucao u crkvu i zapalio...
nadam se da niko vise nikada nece "leciti" nikog poput ovog raspopa psihopate...
Што волим вас "експерте" за кривично право...Човек у овом случају може да одговара једино за убиство из нехата.
A ja se nadam da ce tebe roditelji ostaviti na "staranje" ocu Branislavu kad tad!
Ne bih se složila. On je koristio predmet za koji je znao da može da teško povredi ili usmrti.
Ovo je ubistvo pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju.
More mars i ti, skinite mi se s vrata vi iz NVO!

Ne bih se složila. On je koristio predmet za koji je znao da može da teško povredi ili usmrti.
U NVO sektasa, ateista i anticrkvenog i antihriscanskog delovanja.
А ако ја неком показујем нов пиштољ који сам купио (koristio sam predmet za koji sam znao da može da teško povredi ili usmrti) а он опали и усмрти некога, да ли се ту ради о "ubistvu pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju"?

Pokazuješ bez namere da pucaš iz njega, to jeste nehat.
Branislav ovom nesrećniku nije pokazivao metalnu šipku, nego je istu koristio u nameri da ga povredi i pri tom ga ubio.
Немој да се правиш невешта, када си се сама позивала на "koristio је predmet za koji је znao da može da teško povredi ili usmrti".
Уосталом, имаш горе домаћи задатак...
pop je psiho, i treba da odgovara za ubistvo.More mars, krivo vam je sto je covek em vernik em sposoban!