ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možeš li, onako prosto seljački, da upreš prstom na kog to "popa" misliš? Koliko god se trudio, ne videh u ovoj temi sveštenika (valjda si na sveštenika mislio kad si koristio uvredljiv izraz?).

:tajna: Mislim na popa Ćiru i popa Spiru...

Na popa Branislava, onog ćelavog dripca u kožnoj jakni sa slike u uvodnom postu i iz naslova teme... Koji sam to uvredljiv izraz koristio u tom postu?
Jel tebi dobro? Nije te zveknula sunčanica ? :mrgreen:

Verovatno su i na forumima u Norveskoj tako diskutovali. Sacekajmo da sud svoje kaze, da saznamo celu istinu?:rtfm:
Kakvoj sad Norveskoj? Ti bi da poredis onog monstruma Brejvika i njegov slucaj s ovim? Uostalom, ja sam i napisao da treba sacekati rezultate istrage, a to je jedini put, ako se zeli red i sistem. Il cemo coveka odmah da lincujemo, "za svaki slucaj"?

Na popa Branislava, onog ćelavog dripca u kožnoj jakni sa slike u uvodnom postu i iz naslova teme... Koji sam to uvredljiv izraz koristio u tom postu?

jbte..nisi u toku...
rifer kine svaki put kada neko kaze POP. misli da je reci POP uvredljivo za POPove...alergican je na POP-ove...oni koji kazu POP su puni mrznje prema POP-ovima.

EDIT: a pomenuti psihopata, peranovic nije POP nego rasPOP...sutnuli su ga jos ranije ali jei dalje imao 'blagoslove' za batinanja...
nazdravlje reefer ;)

Poslednja izmena:

1. Bransilav nije sveštenik
2. Reč "pop" u našem, kao i ruskom jeziku, ima pogrdnu konataciju.

Apropo....trebalo je pre 2-3 godine da gledas emisiju Olivere Kovacevic na RTS1 bas o tome....roditelji su hvalili oca Branislava i "uzdizali ga u nebo" jer niko vise neije hteo da se prihvati lecenja njihove dece, a zamisli tu radost i zahvalnost kad ga/ih jos i oleci?

Pa stvarno! Valjda treba gledati odnos dobrog i loseg, a ne samo ono (jedno) lose u zivotu!

Gledala sam , ispratila još onda celu tu priču , a i sama znam roditelje tog narkosa za koga je bila udata moja poznanica . Nesreću tih ljudi je rečima skoro nemoguće opisati , a život im se završio sa njegovim prvim fiksom...sada vegetiraju kao i on uostalom , a u stanu imaju na jednim vratima najbukvalniji katanac , onaj što se kapije seoske njim katanče , sa šifrom i tamo drže te metadone, lekove koje mu daju .

Ne smeju zajedno na odmor već uvek neko ostaje kod kuće zbog te terapije , a svako malo ovaj ukrade nešto iz kuće , proda i recidivira pa sve jovo nanovo, a nemalo puta je sekirom provaljivao i ta vrata i krao metadon i lekove.

Mojoj poznanici je krao komplet čekove i kartice i praznio brzinom svetlosti , a budući da je ista bila lekar u Urgentnom , jednom je i tamo pokrao ambulantu sa lekovima.

Nisu mogli da se odvoje iako je ona imala svoj stan da bi ga roditelji držali na oku , a kada je pokušala da ga ostavi pre nego se iselila preko zauvek , skandali, proganjnja i zverska prebijanja ...ma o tome knjiga da se napiše i ponavljam :
- samo maloumnica može da uđe u vezu / brak sa narkomančinom i nije opravdanje nisam znala , a tek ako jeste , bolesnija je i od njega .

Idiotarija.
Vidi se da nemaš pojma o odvikavanju od narkomanije.

imam kolega...po profesiji sam psiholog i 'pomalo' se razumem u materiju...

crna reka nije poput fensi reha mesta na koja odlaze lindsi lohan i ostale holivudske zvezde...ko tu zavrsi znaci da je njegova bolest dostigla stadijum kad mu nikakve druge terapije ne mogu pomoci...

1. Bransilav nije sveštenik
2. Reč "pop" u našem, kao i ruskom jeziku, ima pogrdnu konataciju.

1, Dobro je ako je tako.
2, Pop je uobičajen izraz u srpskom jeziku (za ruski nzn) i dolazi od latinske reči papa , izraza kojim deca oslovljavaju oca... Kako može ( i na koji način?!) imati pogrdnu konotaciju?!
Zato što dolazi iz latinskog, jel u tome problem?
Mislim, stvarno ne razumem... :dontunderstand:

imam kolega...po profesiji sam psiholog i 'pomalo' se razumem u materiju...

crna reka nije poput fensi reha mesta na koja odlaze lindsi lohan i ostale holivudske zvezde...ko tu zavrsi znaci da je njegova bolest dostigla stadijum kad mu nikakve druge terapije ne mogu pomoci...

Zar su neka mesta na zeleznickim stanicama u Frankfurtu,Berlinu ili Hamburgu fensi mesta za davanje metadona.
Kako te bre nije sramota da branis ubistvo coveka.

Hoćeš da kažeš da su roditelji - recimo pravnik i ekonomista, stručniji od ljudi kojima je posao da se bave lečenjem narkomana?

Hocu da kazem da te drustvene institucije i NVO mogu da jedu gomNa jer su i dovele do narkomanije, a na roditelju je da se muci i zlopati, pa je on i najupuceniji inajpozvaniji da ocenjuje lecenje.

A ne nekakvo "drustvo" koje stiti samo one koje je pokvarilo i to pod uticajem zapada.

Uostalom i sami neki lekari su fascinirani relultatima oca Branislava (pogotovu oni iz "Laze") i cak su nezvanicno i preporucivali takvo lecenje.

A ti crkni od muke sto je to tako, POP IMA MOC KOJU NEMAJU LEKARI!

1, Dobro je ako je tako.
2, Pop je uobičajen izraz u srpskom jeziku (za ruski nzn) i dolazi od latinske reči papa , izraza kojim deca oslovljavaju oca... Kako može ( i na koji način?!) imati pogrdnu konotaciju?!
Mislim, stvarno ne razumem... :dontunderstand:

Nije iz latinskog, već grčkog - papas.
Vidim da poznaješ gradivo. Sedi jedan.

1, Dobro je ako je tako.
Mislim, stvarno ne razumem...

Dolazi iz grckog i znaci takodje otac. Ima puno sprdnje na racun popova ( uglavnom ta sprdnja potice od 1945) ali je tacno da su se u Srbiji
popovi uvek nazivali popovima i tu ne moze biti nikakve izmene.

Hocu da kazem da te drustvene institucije i NVO mogu da jedu gomNa jer su i dovele do narkomanije, a na roditelju je da se muci i zlopati, pa je on i najupuceniji inajpozvaniji da ocenjuje lecenje.

A ne nekakvo "drustvo" koje stiti samo one koje je pokvarilo i to pod uticajem zapada.

Uostalom i sami neki lekari su fascinirani relultatima oca Branislava (pogotovu oni iz "Laze") i cak su nezvanicno i preporucivali takvo lecenje.

A ti crkni od muke sto je to tako, POP IMA MOC KOJU NEMAJU LEKARI!

tacno nazalost. al u totalno drugom domenu od onog madjijaskog na koji ti ciljas...

A ti crkni od muke sto je tpo tako, POP IMA MOC KOJU NEMAJU LEKARI!

Ne, nije. Najpozvaniji da ocenjuju to lečenje su oni kojima je to posao.

Ne znam ni za jednu NVO koja podržava narkomaniju, možeš li da mi navedeš neku?

Koji lekari su fascinirani rezultatima? Link?

Naravno da ima moć. Crkva je uvek imala veću moć od nauke. Moć za manipulaciju ljudima, definitivno.

Pa izvini, ali ako i sami roditelji procene da tako treba i pristanu na to, onda si ti (i ne samo ti) NIKO I NISTA da ocenjujes da li se tako leci ili ne. :cool:.:guza::guza::guza::guza::guza::guza::guza::guza:

Ma sve sami eksperti :roll:
Na osnovu sturucnog misljenja ex popa i neodgovornih roditelja, donet je zakljucak da je metoda opravdana.
Trebalo bi da napisu naucni clanak na temu lecenja bolesti zavisnosti.

Je l' takav stav imate i kad su druge psihicke bolesti u pitanju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back