markons82
Elita
- Poruka
- 21.307
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet dokazujes da nemas pojma. Prvo si napisao da je nemoguce jer mozak nije software a sada pises da nemas pojma niti da neko drugi zna.Cuj mozak je povezan nervima sa ostalim delovima tela. Kako to funkcionise jos se ne zna, inace bi vec pravili kiborge od nas. Samo stavis
mozak u masinu i teraj misko, nema bolesti i problema. Nego nije im jasno ni kako rade cula, inace bi mogli da nacine da gledamo preko
kamera i slusamo preko mikrofona. Potom nije im jasno sta je svest jer se nauka o svesti rodila tek 90ih.
Materijalisticko uverenje je da je svest iluzija, koja proistice iz procesa u mozgu. Onda zamisljaju da smo mi softver
koji funkcionise poput onog u digitalnim kompjuterima. No dokazano je da ne postoji algoritam za dokazivanje
valjanih formula matematicke logike, pa iz toga sledi da mi nismo softver poput onog u kompjuteru.
Ako je mozak kompjuter, nacin na koji radi je potpuno nepoznat.
Al zato te je baba uverila da Bog postoji... To ono, samo mastom koja mi odgovora, tj mom religijskom uverenju.A cuj ne bavim se mastom nego cinjenicama i kako sam ucio u skoli![]()
I dalje ne primecujem argumente, nego samo ad hominem… rekoh moguce je da se napravi kiborg, mada ti to izgleda nije jasno.Opet dokazujes da nemas pojma. Prvo si napisao da je nemoguce jer mozak nije software a sada pises da nemas pojma niti da neko drugi zna.
Dakle odluci se, jel znas ili nemas pojma?
Ja sam tebe pitao da mi napises nauku kako mogu da misli, tj razmisljanje osobe da pomera ruku koju nema a ima mehanicku pretvore u kretanje iste. Dakle napisi nemam pojma ili napisi nisam u pravu, nemam pojma kako sve funkiconise samo sam napisao nesto da bih ispao pametan....

Nisi mi objasnio kako tako sto misle da pomeraju ruku pomeraju vestacku ruku? Hajde objasni ako znas...I dalje ne primecujem argumente, nego samo ad hominem… rekoh moguce je da se napravi kiborg, mada ti to izgleda nije jasno.
no ti tvrdis da ljudi i majmuni mislima pokecu stvari a to vec spada u fantaziju, pre svega zato sto bi prvo morali
da naprave masinu za citanje misli, a onda da ih i rastumace. No majmun ne zna da govori niti je dovoljno svestan
da razume, pa tako nema reci koje bi se pretvorile u razumljive komande. Izrekao si gomilu gluposti![]()
A cuj ne bavim se mastom nego cinjenicama i kako sam ucio u skoli![]()
Ne vidim ni jedan argument, samo tlapnje...Činjenicama o budućnosti?Pozajmili ste Teslin vremeplov od Nestora? Ako ne - onda je daleka budućnost upravo u domenu mašte. Pride, danas poznate činjenice ukazuju na to da skoro sigurno niste u pravu, te da su neke od ovih stvari mnogo bliže realnosti nego što možete i da pretpostavite.

Ne vidim ni jedan argument, samo tlapnje...![]()
To je SF, prosto receno. Masina za citanje misli ne postoji...Nisi mi objasnio kako tako sto misle da pomeraju ruku pomeraju vestacku ruku? Hajde objasni ako znas...
Ma ok, da se ne razumem dobro u oblast, i ja bih isto mislio ko ti...Pa tu Vam ne mogu pomoći. Boljka onih koji ne mogu da vide crveni krug na zelenoj podlozi se zove daltonizam... pretpostavljam da postoji i neki daltonizam za argumente.![]()
To je SF, prosto receno. Masina za citanje misli ne postoji...
Ma ok, da se ne razumem dobro u oblast, i ja bih isto mislio ko ti...
I dalje nisi objasnio.... Nije ovde rec o citsnju misli onako kako Perica zamislja to. Imas na stotine video fimova I emisija pa pogledaj.To je SF, prosto receno. Masina za citanje misli ne postoji...
Dočekaćeš?Malo sam čitao na internetu o nekim predviđanjima za buducnost i neka od ovih predviđanja uključuju:
-mogućnost prenosa ljudske svesti u računare,
-formiranje svetske vlade,
-uspostavljanje prvog grada na Marsu,
-mogućnost produženja ljudskog života do 150 godina uz napredak u medicinskoj tehnologiji.
Ostala predviđanja uključuju zamenu ljudi robotima u mnogim poslovima,
Virtuelnu realnost koja postaje neodvojiva od stvarnosti i mogućnost da ljudi kontrolišu vreme do 2100. godine.
Ova predviđanja mogu ili ne postati stvarnost..?
Moze samo ako se meri pokretanja tela... pusti te price, mislima pokreces nestoI dalje nisi objasnio.... Nije ovde rec o citsnju misli onako kako Perica zamislja to. Imas na stotine video fimova I emisija pa pogledaj.

Vidim nisi ni trazio, neka, polako, ima vremena...Moze samo ako se meri pokretanja tela... pusti te price, mislima pokreces nesto![]()
Ajde, objasni mi kako to radi. Danas se sluze trikovima ko i pre Hrista, da impresioniraju ljude....Vidim nisi ni trazio, neka, polako, ima vremena...
Moze samo ako se meri pokretanja tela... pusti te price, mislima pokreces nesto![]()
Hajde mator si, nisi dete, pogledaj video pa se vratiAjde, objasni mi kako to radi. Danas se sluze trikovima ko i pre Hrista, da impresioniraju ljude....
Tako sam i mislio. Sa obirom da nemaju pojma.... ponudio si tacno: nista...Hajde mator si, nisi dete, pogledaj video pa se vrati
To nije citanje misli.... svakako da je ovo isto kao egipatski madjionicari koji su privlacili masu u hramoveOvaj... bukvalno sam ti poslao video, ne moraš ni da tražiš. Problem sa vidom, sluhom, engleskim... neki drugi kognitivni? O čemu se radi?
Evo opet:

\pogledao sam, ispada, da su povezali sa mozgom, tako da lik upravlja rukom, i cak je oseca...Hajde mator si, nisi dete, pogledaj video pa se vrati
Vise od tebe svaka al navikao sam da si dezurno forumski energetski vampir I depriminator pa sta ces...Tako sam i mislio. Sa obirom da nemaju pojma.... ponudio si tacno: nista...
Al su uspeo da desifruju impulse odnosno misli. Kada pomislis da pomeris ruku posaljes impulse, dakle desifrovali su to...\pogledao sam, ispada, da su povezali sa mozgom, tako da lik upravlja rukom, i cak je oseca...
kazem, ako je to moguce, onda je moguce da naprave da slepi progledaju i gluvi procuju.
Dakle, uopste se ne radi o necemu takvom... verovatno beleze impulse
koje odasilje mozak kada pokrece ruku, dakle struju, pa to pretocuju u pokret
proteze. OK, ali da lik *oseca* ruku, to je nemoguce, to znaci da
su nervno povezali mozak sa protezom, sto nije slucaj...