Šok za HDZ: Hrvatski političar napustio dobru funkciju, radi u Irskoj kao magacioner

Poruka
21.098
Petar Krmpotić, posle duge političke karijere, otišao je da radi kao magacioner u Irskoj, a svoj HDZ, čiji je odbornik, nije ni obavestio o odlasku, navodi „Jutarnji list“.

Krmpotić je bio sekretar Grada Gospića, predsednik Skupštine Ličko-senjske županije, dva puta predsednik gradskog HDZ-a te je i predsedavao Upravnim odborom Veleučilišta „Nikola Tesla“.

Posle pobede na lokalnim izborima 2013., postao je gospićki gradonačelnik, a četiri godine posle dobio je mesto predsednika Kluba HDZ-a u Gradskom veću, što je formalno i danas.

„Jutarnji list“ piše da je bivši političar posao našao u trgovačkom centru u jednom mestu nedaleko od Dablina, ali da je u biografiji prećutio „sjajnu političku karijeru“.

Imaće platu između 1.800 i 2.200 evra, koja sa prekovremenim radom može iznositi i do 3.000 evra.

Živeće u hostelu sa dvadesetak soba, u kojem će kuhinju deliti s ostalim radnicima, među njima i sa jednim Ličaninom, za šta će platiti oko 700 evra.

Ne zna se ni šta će biti s njegovim odborničkim mandatom, jer o odlasku, kako piše „Jutarnji“, formalno nije obavestio stranku.
1263371

https://www.krstarica.com/vesti/reg...-dobru-funkciju-radi-u-irskoj-kao-magacioner/

Da li će i kad Vučić da sledi ovaj svetli primer iz Hrvatske?

Neka ide.Neka idu.Svi će otići.I Hrvati i Srbi.Svi.Ovde će ostati uhljebi i penzioneri.Svi ćemo otići.Tako i treba jer je vlast majmunska.
Pa pogledaj tu smrdljivu Hrvatsku.50% bivših Srba pljačka, maltretira i ubija preostale Srbe, a ostali, bivši ljudi aplaudiraju.Ko je tu normalan?

• Podržavam
Reactions: MJK
Petar Krmpotić, posle duge političke karijere, otišao je da radi kao magacioner u Irskoj, a svoj HDZ, čiji je odbornik, nije ni obavestio o odlasku, navodi „Jutarnji list“.

Krmpotić je bio sekretar Grada Gospića, predsednik Skupštine Ličko-senjske županije, dva puta predsednik gradskog HDZ-a te je i predsedavao Upravnim odborom Veleučilišta „Nikola Tesla“.

Posle pobede na lokalnim izborima 2013., postao je gospićki gradonačelnik, a četiri godine posle dobio je mesto predsednika Kluba HDZ-a u Gradskom veću, što je formalno i danas.

„Jutarnji list“ piše da je bivši političar posao našao u trgovačkom centru u jednom mestu nedaleko od Dablina, ali da je u biografiji prećutio „sjajnu političku karijeru“.

Imaće platu između 1.800 i 2.200 evra, koja sa prekovremenim radom može iznositi i do 3.000 evra.

Živeće u hostelu sa dvadesetak soba, u kojem će kuhinju deliti s ostalim radnicima, među njima i sa jednim Ličaninom, za šta će platiti oko 700 evra.

Ne zna se ni šta će biti s njegovim odborničkim mandatom, jer o odlasku, kako piše „Jutarnji“, formalno nije obavestio stranku.
1263371

https://www.krstarica.com/vesti/reg...-dobru-funkciju-radi-u-irskoj-kao-magacioner/

Da li će i kad Vučić da sledi ovaj svetli primer iz Hrvatske?

Ono sto je meni sokantno u ovome, mada je kod nas isto ili gore (ja sam na nekoj temi napisao da su me Hrvati razocarali prilicno sto im je drzava prakticno ista kao nasa - da apstrahujem ustastvo i sto su proterali i pobili skoro sve Srbe, ali suprotno mom ocekivanju pokazali su da su potpuno nespremni da naprave normalnu drzavu), jeste sto je ovaj lik OCIGLEDNO PRILICNO NESKOLOVAN (cim radi kao magacioner u Irskoj) a u Lijepoj je drzao jedno 17 pozicija!!!

Definitivno i Srbiju i Hrvatsku vode nepismeni i polupismeni mandrili, zato nam i jednima i drugima

TAKO DOBRO IDE DA NAS JE PROSTO SRAMOTA!!!

Jer nije imao mogunost da u NDH ukrade vise nego 3000 euro mjesecno?
Meni ovo liči na begstvo.Verovatno se nakrao i pobegao.Hrvati su lopovčine i uvek prebacuju krivicu na nekog drugog dok imaju na koga i mogu.Ovaj je iz Gospića, ustaške rupe.Ko zna koliko je pokrao srpske imovine dok nije pobegao?

• Podržavam
Reactions: MJK
Meni ovo liči na begstvo.Verovatno se nakrao i pobegao.Hrvati su lopovčine i uvek prebacuju krivicu na nekog drugog dok imaju i mogu.
Kako to jer im nisu njemacki prijateli obecali da ce svak u NDH
imati platu mjesecno 2500 euro onda 5000 DM
i da ce svak Hravat voziti neko debelo njemacko
auto zato su i zvali Hrvati "Danke Deutschland"

Petar Krmpotić, posle duge političke karijere, otišao je da radi kao magacioner u Irskoj,
...

Ма да, они су потпуно напаљени на те капиталистичке идеале,
бити богат, имати, бити моћан ...

Боже хвала ти што нисам постао такав,
ја сам заиста научио нешто из социјализма !

Скроман сам бре човек
и самим тим срећан, срећан, срећан !

Dok se moglo zivjeti od pljacke srpske imovine i donacija "dobrotvora" nekako se i zivjelo, sada, kada treba zasukati rukave i obraniti "granice krscanstva" od migranata, prica je malo drugacija.
Opustosise polja hrvatska...izbjegose Hrvati u Irsku...neka dodju Pakistanci da obradjuju polja!
Cesi su bili posteniji: komunisti, vratite se...:)
I mene cudi sto tako Hrvati idu u Irsku a ne u Njemacku?

Ono sto je meni sokantno u ovome, mada je kod nas isto ili gore (ja sam na nekoj temi napisao da su me Hrvati razocarali prilicno sto im je drzava prakticno ista kao nasa - da apstrahujem ustastvo i sto su proterali i pobili skoro sve Srbe, ali suprotno mom ocekivanju pokazali su da su potpuno nespremni da naprave normalnu drzavu), jeste sto je ovaj lik OCIGLEDNO PRILICNO NESKOLOVAN (cim radi kao magacioner u Irskoj) a u Lijepoj je drzao jedno 17 pozicija!!!

Definitivno i Srbiju i Hrvatsku vode nepismeni i polupismeni mandrili, zato nam i jednima i drugima

TAKO DOBRO IDE DA NAS JE PROSTO SRAMOTA!!!

Ima obraza prijatelje, ima obraza!
Pogledaj ko je kod nas na pozicijama i sa kakvim neobrazovanjem iliti nazovi obrazovanjem...
A to da se i u Hrvatskoj i u Srbiji sprovodi takva politika ni malo nije slučajno.
U obe države se radi na zatupljivanju nikako na kvalitetu.

Glupima ne možemo zameriti, lelemudima ovo ko kec na deset a ostali trk u Irsku po nešto godina radnog staža za pojaĉanu penziju
Koji magacin i koja je lova? Ima li naših?

Ima obraza prijatelje, ima obraza!
Pogledaj ko je kod nas na pozicijama i sa kakvim neobrazovanjem iliti nazovi obrazovanjem...
A to da se i u Hrvatskoj i u Srbiji sprovodi takva politika ni malo nije slučajno.
U obe države se radi na zatupljivanju nikako na kvalitetu.

Glupima ne možemo zameriti, lelemudima ovo ko kec na deset a ostali trk u Irsku po nešto godina radnog staža za pojaĉanu penziju
Koji magacin i koja je lova? Ima li naših?

:confused: Ne bih znao, to moras sa bratom Hrvatom Petrom da vidis.

Back