Policijska brutalnost na protestima kao "deža vi": Šta radi Sektor unutrašnje kontrole MUP-a

Митровић би вероватно добио сличну казну и да није син медијског тајкуна.Млад човек који је неосуђиван, по правилу добија условну осуду или кућни затвор, тако то иде.

И не можеш ти "поднеском" да стрпаш било кога у затвор, већ само можеш да некога тужиш у парници или да поднесеш приватну кривичну тужбу, а то не резултира затвором.
Pa jest, kod nas sve to normala. Ova gospođa supruga direktora Lufthanza je ubila devojku na pešačkom, momentalno je pokrenut sistem koji to kažnjava. Možda nema para kao ŽEks da potplati, biće da je to? Il nije mlada ( ima 51 god) a nije ni ona osuđivana. Ako dobije nanogicu jer je nekog ubila, javi se da ćaskamo...

Pa jest, kod nas sve to normala. Ova gospođa supruga direktora Lufthanza je ubila devojku na pešačkom, momentalno je pokrenut sistem koji to kažnjava. Možda nema para kao ŽEks da potplati, biće da je to? Il nije mlada ( ima 51 god) a nije ni ona osuđivana. Ako dobije nanogicu jer je nekog ubila, javi se da ćaskamo...
Па жали се Борису Тадићу, он је 2009 године потписао указ о проглашењу закона којим је уведен кућни затвор, а који су претходно посланици ДС-а изгласали у скупштини.

А шта ћемо са "децом" која нападају службена лица моткама, они врше кривично дело које је теже од кривичног дела које је извршио син Жељка Митровића?

vidi ovako, ja zivim od svog rada, ne dobijam platu od drzave i iz budzeta. koliko radim toliko imam. ako meni neko stane na put tjah mojoj egzistenciji sigurno je 100 posto da tom nekome dam podrsku, makar se zbog toga ceo svet raspao.
ovde vidim da ima onih koji rade na fakultetima, dobili su uvecanje plata od drzave 20 posto, a opet pozivaju na blokade.....znaci, oni kada zavrse svoj poslic hoce druge da blokiraju da se drugima us.eru u zivot. s druge strane ja povecanje plate dobijam samo i iskljucivo na osnovu svog rada. vrlo jednostavno akcija i reakcija.

ugrozavas me, ne zanima me vise nista, nema vise tog programa koji bi oni mogli da naprave, ni te price da bih glasala za njih. eventualno da se pojavi neka opcija koja apsolutno veze nema sa blokadama, pa da razmislim i to mozda.

plus ovde na 4umu koliko god bilo sns botova, isto toliko je blokaderskih botova. plus pokusaj gusenja svakog drugog misljenja, vredjanje i pretnje sagovornicima...o drustvenim mrezama da ne pisem.

a na temu boli me q za viser.

Јасно ми је, да се на теби све ово слама јер се бавиш услугама.

Али када су гушена удружења, синдикати, када су се укидале теренске дневнице, нико није мрднуо пре 8-9 год. за мој еснаф.

Дакле , свако ће морати себи да оствари слободу.

Кланови су удружени против масе у оваквим тренуцима. Маса није

Јасно ми је, да се на теби све ово слама јер се бавиш услугама.

Али када су гушена удружења, синдикати, када су се укидале теренске дневнице, нико није мрднуо пре 8-9 год. за мој еснаф.

Дакле , свако ће морати себи да оствари слободу.

Кланови су удружени против масе у оваквим тренуцима. Маса није

zato me i boli q sta se desava oko mene.

niko nema interesa za bu...zivi bili pa videli.
kao student dva bua :lol: mogu da kazem da su u moje vreme profesori bili nekad fenomenalni, nekad glupi ko q kao napr zarko korac, a nekad puni sebe bez ikakvog razloznog objasnjenja i takvi su mi se najvise gadili... ovih poslednjih danas najvise ima na onim opstim faksovima tipa pravni, ekonomski i sl., na umetnickim ili strukovno specijalistickim tesko da se nadje takvih u velikom broju.

bu je bio verifikovan i cenjen u svetu, nase diplome bile nostrifikovane kao sto i sama znas kada je bu nesto vredeo i bio kakav takav stub obrazovanja. sa nastankom visestranacja dolaskom ludaka milosevica, kasnije djindjica, sve sto je bu imao preko noci je nemao :lol: zato sto su poceli stranacki kadrovi da se uguravaju da istiskuju dukljanske profesore ili poltrone vlasti po sistemu da ja sad udjem u njegove cipele i cupam iz budzeta profesorsku platu.

dolaskom ovih danas idiota i bu je postao leglo idiota i stranackih mentola koje je za 12 godina ova hidra sa 100 pipaka pokusala da pretvori u svoju ćaci obrazovnu javnu kucu. otpor je naisla naravno u startu od strancki zutih profesora koji su provrsitali i pohisterisali jer se jos nisu oporavili od pada ds-a i saltovanja ds-a u sns. postali su sami sebi neka vrsta obrazovne sile i pokusali, ali samo donekle uspesno da imitiraju policiju i zdravstvo po sistemu zastite svojih kadrova, ma sta takvi na faksovima radili. drznete li da dirnete mog djoku miku ili paju, svi cemo u strajk.

bu nikada nije takav bio. bu je bio 1968. okosnica bunta studenata kao svuda u evropi, jer je to bilo specijalno vreme. danas svi glume revoluciju, a niko ne sme da bude pravi revolucionar jer nema muda za to.

studenti su to osetili izmedju ostalog i zbog toga sto trulez sistema pocinje bas na fakultetima, a starija deca to najbolje osete kroz licemerje. imas tri profana koji su zutaci i tri koji su konzervativci. balansiras kako ces kome da se usljamcis da te ne drka previse. zato su i krenuli u onaj bunt i to je bilo iskreno i svi smo to podrzali. svako pa i najneobrazovaniji je shvatio da ti klinci iznose nesto sto niko nije pokusao jos od 1945. i zato su onako docekivani. to nije nikad mogao da smisli sns ili sps, radikali ili bilo koja sluzba.

posle 15. marta kada je onolika sila naroda trebala da zavrsi posao a nije, sve je pocelo da se osipa, bia je preuzela preko svojih spavaca koje imaju bukvalno svuda, delove protesta i polako namicala kriticnu grupu za prevrat unutar pokreta. danas su preuzeli dosta toga, promenili sustinu, nakarikali drugu ciljnu grupu koju ce da drkaju a to je onaj pacenicki sloj naroda koji nije na drzavnoj grbaci pljujuci mu pod prozor sa doktrinom ako nisi sa nama onda si njihov sto i ovde vidimo od svakavih botovskih debila. to studenti sami u pocetku nisu nikad. to rade ovi pajaci iz ds-a koji su kolateral svake glupe price i koji misle da rade nesto korisno za prevrat a rade samo kontraproduktivno, jer je danasnji ds samo ispostava snsa koja kao izvrsni producent odradjuje sta gazda smisli.

zato ovo na ovaj nacin ne moze da uspe jer nije iskreno i istinito ma koliko nevinih zavrsvali u murdelju ili nevinih bilo sa pocepanim arkadama ili slomljenih vilica. na ovakav nacin se protiv sitema ne mozes boriti jer je skroz pogresno, posto gubis svakim danom podrsku cak i od onih koji su bili za promene.

sad stupa na snagu najgore licemerje kao sto si napisala, profesori dobijaju plate i povecanja i oni cak i dalje blokiraju druge sladostrasno pljujuci rezim. to ni najveci mozak licemerja kaligula nije mogao tako da spakuje kako je spakovala delom sluzba bia, delom stranci kojima je ovo samo prst koji kaze no no vucicu, kako je spakovala tzv opozicija koja to nije i kao sto je to smislio sam vucic koji stvar dovodi do apsurdnosti i parosksizma gde mu sirotinja svesrdno pomaze a o intelektualcima prodanim dusama da ne pricam.

jedine zrtve su srednja klasa, radni narod srbije. svi ostale prihoduju, budzetlije, penzosi, elita koja se satro buni, sve partije jer niko nece da iz bilo koje istupi kao musko ili zensko svejedno i da ostavku zato sto mu je sladje da cereci drzavu za 1000evra minimum i da klima glavom i glumi debila, a za 5 soma evra moze i da gukne neku opomenu, pripreti ili se jadan sazali nad sudbinom polupanih mladih glava.

sve u svemu kakafonija. a kakafonija nikad ne vodi sretnom zavrsetku.

Poslednja izmena:

Back