Majstor Života
Domaćin
- Poruka
- 3.259
Ovde ga pominje Šarović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jest, kod nas sve to normala. Ova gospođa supruga direktora Lufthanza je ubila devojku na pešačkom, momentalno je pokrenut sistem koji to kažnjava. Možda nema para kao ŽEks da potplati, biće da je to? Il nije mlada ( ima 51 god) a nije ni ona osuđivana. Ako dobije nanogicu jer je nekog ubila, javi se da ćaskamo...Митровић би вероватно добио сличну казну и да није син медијског тајкуна.Млад човек који је неосуђиван, по правилу добија условну осуду или кућни затвор, тако то иде.
И не можеш ти "поднеском" да стрпаш било кога у затвор, већ само можеш да некога тужиш у парници или да поднесеш приватну кривичну тужбу, а то не резултира затвором.
Па жали се Борису Тадићу, он је 2009 године потписао указ о проглашењу закона којим је уведен кућни затвор, а који су претходно посланици ДС-а изгласали у скупштини.Pa jest, kod nas sve to normala. Ova gospođa supruga direktora Lufthanza je ubila devojku na pešačkom, momentalno je pokrenut sistem koji to kažnjava. Možda nema para kao ŽEks da potplati, biće da je to? Il nije mlada ( ima 51 god) a nije ni ona osuđivana. Ako dobije nanogicu jer je nekog ubila, javi se da ćaskamo...
zasto ne blokiraju vucicevu,brnabinu,bizonovu kucu?Zasto ti “blokaderi” retardi ne blokiraju ministarstva, RTS i “Dedinje”, umesto saobracajnica.
Jer to nisu javne institucije koje su u vlasti naroda države Srbije mada jesu napravljene iil kupljene našim parama...zasto ne blokiraju vucicevu,brnabinu,bizonovu kucu?
tu su na manje od kilometar jedan od drugog
raskrsnica je JAVNA INSTITUCIJA?Jer to nisu javne institucije koje su u vlasti naroda države Srbije mada jesu napravljene iil kupljene našim parama...
Javna površina. Uh, baš mi nekad dosadi da neukima ovde objašnjavam svaku reč koju napišemraskrsnica je JAVNA INSTITUCIJA?![]()
vidi ovako, ja zivim od svog rada, ne dobijam platu od drzave i iz budzeta. koliko radim toliko imam. ako meni neko stane na put tjah mojoj egzistenciji sigurno je 100 posto da tom nekome dam podrsku, makar se zbog toga ceo svet raspao.
ovde vidim da ima onih koji rade na fakultetima, dobili su uvecanje plata od drzave 20 posto, a opet pozivaju na blokade.....znaci, oni kada zavrse svoj poslic hoce druge da blokiraju da se drugima us.eru u zivot. s druge strane ja povecanje plate dobijam samo i iskljucivo na osnovu svog rada. vrlo jednostavno akcija i reakcija.
ugrozavas me, ne zanima me vise nista, nema vise tog programa koji bi oni mogli da naprave, ni te price da bih glasala za njih. eventualno da se pojavi neka opcija koja apsolutno veze nema sa blokadama, pa da razmislim i to mozda.
plus ovde na 4umu koliko god bilo sns botova, isto toliko je blokaderskih botova. plus pokusaj gusenja svakog drugog misljenja, vredjanje i pretnje sagovornicima...o drustvenim mrezama da ne pisem.
a na temu boli me q za viser.
Jer to nisu javne institucije koje su u vlasti naroda države Srbije mada jesu napravljene iil kupljene našim parama...
izjednacila si povrsinu sa institucijom i kao nije to nista?Javna površina. Uh, baš mi nekad dosadi da neukima ovde objašnjavam svaku reč koju napišemmislim, nisu oni toliko neuki koliko pokušavaju da budu prepredeni..
Zato sto rade za Murata Vuçiçazasto ne blokiraju vucicevu,brnabinu,bizonovu kucu?
tu su na manje od kilometar jedan od drugog
zar i studenti i blokederi rade za njega?Zato sto rade za Murata Vuçiça
Јасно ми је, да се на теби све ово слама јер се бавиш услугама.
Али када су гушена удружења, синдикати, када су се укидале теренске дневнице, нико није мрднуо пре 8-9 год. за мој еснаф.
Дакле , свако ће морати себи да оствари слободу.
Кланови су удружени против масе у оваквим тренуцима. Маса није
kao student dva buaniko nema interesa za bu...zivi bili pa videli.