Luka Vicentic
Početnik
- Poruka
- 6
U posedu imam lenovo v130-15igm koji nece da pokaze prozor za otkljucavanje laptopa tj. ubode tako da nmg da ga otklucam ako neko zna kako to da resim ili zna sta je u pitanju neka odgovori
ako ne ide na f2 onda kombinacija fn + f2 tasterMože li da se uđe u BIOS?
Što i nije loše ako ti je crkla tastatura! Ali, šta ćeš i u BIOS-u ako je crkla?Neki modeli LENOVO imaju poseban taster sa strane za ulazak u BIOS. Obično se nalazi blizu utičnice za napajanje.
ubodeš usb tastaturuŠto i nije loše ako ti je crkla tastatura! Ali, šta ćeš i u BIOS-u ako je crkla?![]()
Imam na laptopu posebnu rupicu sa leve strane iznad koje je nacrtana strelica koja pokazuje na unazad i koliko sam se raspitao to je onekey recovery trebalo bi da se putem nje moze uci u bios ali nikada nisam to radio a i kada bi usao u bios sta dalje. Unapred hvala.ako ne ide na f2 onda kombinacija fn + f2 taster
Tastatura je ispravna.Što i nije loše ako ti je crkla tastatura! Ali, šta ćeš i u BIOS-u ako je crkla?![]()
Imam rupicu za onekey recoveri jel to to.Neki modeli LENOVO imaju poseban taster sa strane za ulazak u BIOS. Obično se nalazi blizu utičnice za napajanje.
Imam rupicu za onekey recoveri jel to to.
https://www.lifewire.com/bios-setup-utility-access-keys-for-popular-computer-systems-2624463Some Lenovo products have a small Novo button on the side (next to the power button) that you can press (you might have to press and hold) to enter the BIOS setup utility. You might have to then enter BIOS Setup once that screen is displayed.
A šta ti ovo znači? kakvo 'otključavanje'?U posedu imam lenovo v130-15igm koji nece da pokaze prozor za otkljucavanje laptopa tj. ubode tako da nmg da ga otklucam ako neko zna kako to da resim ili zna sta je u pitanju neka odgovori
Kada pokrenem lap top on treba da pokaze prostor za unos lozinke za otkljucavanje .A šta ti ovo znači? kakvo 'otključavanje'?
I šta se dešava kada ga uključiš? Svetle neke lampice, čuješ ventilator, nešto napiše na ekranu ili wtf?Kada pokrenem lap top on treba da pokaze prostor za unos lozinke za otkljucavanje .
Kada ga uklucim on pokaze pozadinu zakljucanog ekrana ventilatori rade.na drugoj slici treba da bude moja slika i prozor za unos lozinkeI šta se dešava kada ga uključiš? Svetle neke lampice, čuješ ventilator, nešto napiše na ekranu ili wtf?
Dole desno vidim dve ikonice. Šta ti sve otvara kada klikneš na njih?Kada ga uklucim on pokaze pozadinu zakljucanog ekrana ventilatori rade.na drugoj slici treba da bude moja slika i prozor za unos lozinke
Ee.. znaš li za onu priču o liku iz Korisničke Podrške koji je dobio otkaz radi sličnog saveta korisniku?hebote ja celo vreme mislim da on ne može da uopšte da uđe u računar a njemu računar radi ,
Falično ali radi koliko toliko.
Treba da odneseš lap kod servisera i treba da te oderu da platiš znanje koliko to zavređuje , tj da platiš svoje neznanje i sopstvenu lenjost jer ništa drugo nisi ni zaslužio
srećom mene ne plaća ni krstarica ni on i mogu slobodno da iznesem ovde svoje mišljenjeEe.. znaš li za onu priču o liku iz Korisničke Podrške koji je dobio otkaz radi sličnog saveta korisniku?![]()
Možda ima 'banalni' problem: Kako će da googla ako ne može da se uloguje na kompjuter?srećom mene ne plaća ni krstarica ni on i mogu slobodno da iznesem ovde svoje mišljenje
Ovo je nešto osnovno što svaki običan korisnik windowsa bi trebalo da zna , ne traži se programiranje a ni da crtaš kako izgleda svemirski brod , traži se da u hebenom googlu ukucaš koji imaš problem i da postupiš onako kako ti je pušteno sa snimka na youtube
1 bio je toliko lenj da to nije uradio
2. zahebava sve one na krstarici koji su pokušali da mu pomognu a prvi post na krstarici je postavio pre 12 dana
a ovde se kači i ostavlja postove sa čega? banane?Možda ima 'banalni' problem: Kako će da googla ako ne može da se uloguje na kompjuter?![]()