Pozdrav svima!
Molila bih ljude koji su upuceni da mi odgovore na neka pitanja..
Naime, zavrsila sam Visoku poslovnu skolu u NS, trogodisnje skolovanje, strukovne..
Jos 1998 g, dakle pre VPS, upisala sam Sociologiju na FF u NS, stigla do II god, polozila par ispita a nakon toga se zaposlila i prestala da idem na faks..
U medjuvremenu, kao sto sam rekla, uz posao sam zavrsila VPS..
E sada, posto sam VPS zavrsila zbog drugih (mama, tata - perspektivnije je od sociologije itd..) sad osecam veliku zelju, motiv itd da nastavim studije sociologije..
Naravno, u medjuvremenu se svasta promenilo, Bolonja..
Zanima me sledece - posto sam stalno zaposlena i jednostavno finansisjki ne mogu sebi dozvoliti da ne radim, da li je moguce da Stud. sluzbi dostavim potvrdu o zaposlenju od poslodavca i na taj nacin budem oslobodjena predavanja...odnosno da izlazim samo na kolokvijume i ispite? Zaista sa ovim radnim vremenom to ne bih postigla..Sto se mene same tice i ucenja, bez obzira sto radim, mislim da pih postigla i da ucim..Tako sam zavrsila i VPS..znam da nece biti lako, ali imam veliku zelju..
Osim toga, na sociologiji sam polozila tada (98/99g) Psihologiju kod M. francisko, Uvod u filozofiju -V. cvetkovic, Ist. soc. teorija - m. Tripkovic i Logiku sa metodologijom - m. Acimovic...nadam se da bi to priznali i da ne bih morala od samog pocetka da krecem..
Zanima me i da li bi eventualno priznali neke ispite sa VPS (obyirom da su to strukovne studije) tipa Ekonomija, Eng. jezik, Informatika, Statistika...
Molim vas, ako neko zna neki slican primer da mi napise...
Hvala unapred svima:

trenutno sam kao Alisa u zamlji cuda....