E , kad negde naiđem na taj izraz kojim su žutare koliko juče pravdale svo zlo i zločine nanete nama građanima uz obavezan podsmeh tačno mi se stomak okrene.
Sećaš se koliko juče i ovde na forumu , žutaračke perjanice obavezno u čoporu kao i sve hijene , kako su naskakali na svaku bogovetnu vest gde su hiljade i stotine hiljada ljudi u par dana ostajali i bukvalno bez leba sa sve maloletnom decom , sećaš se njihovog iživljavanja , cerekanja uz komenare tipa ko im kriv kad se nisu snašli , žrtve tranzicije ...

...
I takvi se danas kao brinu za socijalna davanja i socijalne slučajeve , na stranu što je većina naroda socijalni slučaj ?! 
Tačno da im poželiš da im tupava dečurlija sutra prose za koru 'leba , a vrlo moguće jer su mahom tupava i nesposobna iz prostog razloga što se zlo činjenja takvima vraća na najmilijima.
A ko dobija socijalnu pomoć ?
Pa cigani i ostali građani prvog reda, ne dobija je onaj ko zaista drugog izbora nema , to znamo svi mi koji se iole krećemo međ' narodom i znamo da čitamo.
Na stranu šta mislim o vulinu ofucanom i ne samo da mislim.
Razyebala sam mu članstvo na Savskom Vencu i ponosim se time : u parkiću gde izvodim kera srećem narod što s unucima što ovako koje je jedan vulinov uspeo da obrlati i uvali im članske karte pred glasanje...komšija, bivši DB-ovac pa mu ovi stariji nekako podlegli.
Ovih dana će mu isto tako nanu nanulicu , samo sam im pokazala sliku bazena i s bazena , onu vulinovu što se i ovuda provlačila , plus apcigovanje penzija i ostali harač i biće veselo ...čak se mislim da krenem s njima da posmatram iz prikrajka jer ljudi uopšte nisu mutavi niti sa margina društva, naprotiv.
- - - - - - - - - -
Tačno.