SOCIJALNA POMOĆ, PRISILNI RAD, VULIN - KAMERON

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Граничан је, дефинитивно.
Не знам како се може десити неком да толико одлута и клати се у тренутку док зна да га снимају камере.
Бака Мирино пиленце. :lol: И она је била слична.

Два у једном: Споља Мистер Бин, у души Болдрик

Ништа не изазива већи ужас код цењеног читалаштва од помисли да ће можда морати да се ради.
Šta ti misliš,koliko bi vremenski korisnici socijalne pomoći trebalo da rade,i šta,za sumu koju dobijaju?I da li treba da im se obezbede neka zakonska prava iz zakona o radnim odnosima?

Poslednja izmena:
E , kad negde naiđem na taj izraz kojim su žutare koliko juče pravdale svo zlo i zločine nanete nama građanima uz obavezan podsmeh tačno mi se stomak okrene.

Sećaš se koliko juče i ovde na forumu , žutaračke perjanice obavezno u čoporu kao i sve hijene , kako su naskakali na svaku bogovetnu vest gde su hiljade i stotine hiljada ljudi u par dana ostajali i bukvalno bez leba sa sve maloletnom decom , sećaš se njihovog iživljavanja , cerekanja uz komenare tipa ko im kriv kad se nisu snašli , žrtve tranzicije ...:bljak:...

I takvi se danas kao brinu za socijalna davanja i socijalne slučajeve , na stranu što je većina naroda socijalni slučaj ?!
Tačno da im poželiš da im tupava dečurlija sutra prose za koru 'leba , a vrlo moguće jer su mahom tupava i nesposobna iz prostog razloga što se zlo činjenja takvima vraća na najmilijima.

A ko dobija socijalnu pomoć ?

Pa cigani i ostali građani prvog reda, ne dobija je onaj ko zaista drugog izbora nema , to znamo svi mi koji se iole krećemo međ' narodom i znamo da čitamo.

Na stranu šta mislim o vulinu ofucanom i ne samo da mislim.

Razyebala sam mu članstvo na Savskom Vencu i ponosim se time : u parkiću gde izvodim kera srećem narod što s unucima što ovako koje je jedan vulinov uspeo da obrlati i uvali im članske karte pred glasanje...komšija, bivši DB-ovac pa mu ovi stariji nekako podlegli.

Ovih dana će mu isto tako nanu nanulicu , samo sam im pokazala sliku bazena i s bazena , onu vulinovu što se i ovuda provlačila , plus apcigovanje penzija i ostali harač i biće veselo ...čak se mislim da krenem s njima da posmatram iz prikrajka jer ljudi uopšte nisu mutavi niti sa margina društva, naprotiv.

- - - - - - - - - -

Tačno.

u pravu si, nije vulin sporan, ali tematika bi bila ista i da je neko drugi zaduzen, a sigurno je da je dos najgori, upravo je dinkic bio taj koji je smanjio socijlana davanja. i jos budalastina da roditelji tyreba da pomazu odraslu deci koja ostanu bez posla iako odavno zive zasebno

samo se pripazi na terenu, vlast ima organe sile

u pravu si, nije vulin sporan, ali tematika bi bila ista i da je neko drugi zaduzen, a sigurno je da je dos najgori, upravo je dinkic bio taj koji je smanjio socijlana davanja. i jos budalastina da roditelji tyreba da pomazu odraslu deci koja ostanu bez posla iako odavno zive zasebno

samo se pripazi na terenu, vlast ima organe sile

Nema frke , pomenuti db-ovac je nekada sek'o vene za mnom , nije prepoznao ime pa zvao i moju mamu s nekim nebuloznim pričama al' se zaebao pa ja digla slušalicu i tako sam ga naduvala da su mu uši bridele bar mesec dana.

Šta ti misliš,koliko bi vremenski korisnici socijalne pomoći trebalo da rade,i šta,za sumu koju dobijaju?I da li treba da im se obezbede neka zakonska prava iz zakona o radnim odnosima?

знаш ли колико радно способних прима социјалну помоћ? да занемарим вулина за којег немам баш лепе речи...

Граничан је, дефинитивно.
Не знам како се може десити неком да толико одлута и клати се у тренутку док зна да га снимају камере.
Бака Мирино пиленце. :lol: И она је била слична.

Дрога ником не прашта.

И у праву је Вулин.

Треба стоку натерати да ради. коме се јеббе што имаш једну ногу, што си слеп, што си болестан, што имаш хронични тбц. Па није ово комунизам, како је лепо то приметио Најпрвији.

Елем, све ово треба бележити у неки нотес, па кад сване зора, а свануће једном, лепо покренути адекватне поступке па нека се суд и надлежне установе баве тим стварима.

И у праву је Вулин.

Треба стоку натерати да ради. коме се јеббе што имаш једну ногу, што си слеп, што си болестан, што имаш хронични тбц. Па није ово комунизам, како је лепо то приметио Најпрвији.

Елем, све ово треба бележити у неки нотес, па кад сване зора, а свануће једном, лепо покренути адекватне поступке па нека се суд и надлежне установе баве тим стварима.

pricas o gradjanima srbije, sram te bilo

nedostatak domaceg vaspitanja i kompleksi uvek rezultiraju spustenim nivoom postovanja

Дрога ником не прашта.

I nemoral...znaš li ti kol'ko radodajki izranjavi kolena ispod stolova duvajući matorim politikanstkim kešama da bi se na kraju takve "karijere" okitile diplomama pa i lekarskim , a onda se čudimo kad u crnim hronikama čitamo koga su sve poubijale iz neznanja, od novorođenčadi, trudnica, mladeži i ljudi uostalom.

Socijalna pomoć je obaveza jedne države kojom zbrinjava ranjivi deo svoga društva privremeno ili trajnije u slučajevima ozbiljne bolesti , a mi odavno nismo država .

Tačnije od kad žutaračka, nemoralna ološ sa margina društva zajaha na vlast u Srbiji pre cirka 15 godina i ko god je zavidan nekom nesrećniku na tih 5000 dinara bede mesečno ništa drugo nije zaslužio do da mu poželiš isto takvu sudbinu ...ništa gore , tek da zavisi od pišljivih 5 hiljada kojima će svoju decu hraniti.

nedostatak domaceg vaspitanja i kompleksi uvek rezultiraju spustenim nivoom postovanja

лепото, јеси ли некада у току свог живота гмизавца без кичме можда чуо за једну реч која је једина брана од таквих лепотица попут тебе и твојих идола из Странке? Та реч се зове сарказам, и ми што имамо разума, морамо да га користимо, јер се на тај начин бранимо од поплаве неразума и смрада који ви доносите са својом појавом.

Kolega je parafrazirao vlast i to od one dos-ovske najprimitivnije do ovog im frankenštajna koje su stvorili i pomogli im da zavladaju ne bi li na svojoj koži osetili sav gnev naroda za koji su sami krivi i najkrivlji.

Uzgred, primećuješ li i ti kako se određeni uloguju da nestaju postovi...biće glad udarila pa joj/mu to jedina duševna hrana...ako i treba .

- - - - - - - - - -

лепото, јеси ли некада у току свог живота гмизавца без кичме можда чуо за једну реч која је једина брана од таквих лепотица попут тебе и твојих идола из Странке? Та реч се зове сарказам, и ми што имамо разума, морамо да га користимо, јер се на тај начин бранимо од поплаве неразума и смрада који ви доносите са својом појавом.

Čudo se ovako ne obraćate šabačkoj polovnjači koja je dokazano i član nepismene sranke , a slobodni ste da udarite po ovom kolegi koji samo pravi ravnotežu da se prljave žutare isuviše ne uljuljkaju dok pljuckaju svoje naslednike sa kojima su još uvek u vlasti ?!

Korisnici socijalne pomoći uvek dobiju više socijalne pomoći nego što njihov rad vredi na slobodnom tržištu .

Svrha ovakvih mera nije ušteda, nego vaspitavanje , da rad nije sramota , da treba imati naviku da se zaradi parče hleba .

:eek: jesi bre ti normalan? Kakav rad? Gde? Pa da imaju gde, ljudi bi radili.

Ti si kao neki ekonomski analitičar, ili šta? Idi ti lepo u svoj grob i ne ustaj više.

Kolega uopšte nije jadan.

Kolega koristi zdrav razum kada se žutare isuviše zalaufaju da ih curikne gde im i jeste mesto.

- - - - - - - - - -

Korisnici socijalne pomoći uvek dobiju više socijalne pomoći nego što njihov rad vredi na slobodnom tržištu .

Svrha ovakvih mera nije ušteda, nego vaspitavanje , da rad nije sramota , da treba imati naviku da se zaradi parče hleba .

To je nekada važilo i za Jugoslaviju ali ona je bila uređena država.

Žuti skakavci su požderali sve do čega su se dovatili i sada je ovde situacija kakva već jeste.

Odavno ti nisi ovde i ovakve parole zvuče nadnaravno za situaciju u kojoj mi ovde živimo.

Ребека, за мене су жути јако, јако ружна прошлост, а ови су ми још много ружнија садашњост.

али самом чињеницом што су прошлост, апсолутно су ми небитни. ЕУ има нове миљенике, и тренутно су ови ти који нам раде о глави, и то заједно са жутима, од којих су покупили гомилу кадрова, а последњи пример је госпоја са напумпаним устима и издуваним мозгом.

тако да не разумем интенцију твојих мини напада упућених мени.

Ребека, за мене су жути јако, јако ружна прошлост, а ови су ми још много ружнија садашњост.

али самом чињеницом што су прошлост, апсолутно су ми небитни. ЕУ има нове миљенике, и тренутно су ови ти који нам раде о глави, и то заједно са жутима, од којих су покупили гомилу кадрова, а последњи пример је госпоја са напумпаним устима и издуваним мозгом.

тако да не разумем интенцију твојих мини напада упућених мени.

Uopšte nisu prošlost .

Ko ti je sada u vlasti uporedo sa ovim nepismenima nego same žutare koje su ih i stvorile : pođi samo od botoksovane rugobe seljančure Trivanke , Dinkića savetnika , sada ubaciše i onu mutavu švalerku Predraga markovića iz g17 , Kseniju Milivojević ...pa zađi po ministarstvima da ja sad ne nabrajam svu tu ološ na kamaru.

Pogrebnici su samo kraj, potop , konjec .

O tebi imam lepo mišljenje i nemali broj puta sam ti to i javno rekla , nemoj da me razočaravaš.

Uopšte nisu prošlost .

Ko ti je sada u vlasti uporedo sa ovim nepismenima nego same žutare koje su ih i stvorile : pođi samo od botoksovane rugobe seljančure Trivanke , Dinkića savetnika , sada ubaciše i onu mutavu švalerku Predraga markovića iz g17 , Kseniju Milivojević ...pa zađi po ministarstvima da ja sad ne nabrajam svu tu ološ na kamaru.

Pogrebnici su samo kraj, potop , konjec .

O tebi imam lepo mišljenje i nemali broj puta sam ti to i javno rekla , nemoj da me razočaravaš.

Они су прошлост као организована олигархија и сада ништа не одлучују као група, а то што њихове кадрове ангажују ови садашњи, за то су криви они, а не жути. види се да им је газда исти.

То сам и навео у претходном посту.

Значи, ако снс ангажује триванку, мени ту жути никакву улогу не играју, него само онај ко ју је ангажовао. Па то су очигледне ствари, мајку му.

Ништа не изазива већи ужас код цењеног читалаштва од помисли да ће можда морати да се ради.

:hahaha: :rotf:

:super:

Stvarno ne znam u cemu je problem da neko ko je besposlen (radno sposoban) i nista ne radi a prima pomoc od drzave ode i radi par sati dnevno ili koliko vec treba.

Hebote pa zakrzljat ce im i telo i mozak od nerada.
Jedan od retkih naroda koji se gadi rada i bezi od istog.

Poslednja izmena:
:hahaha: :rotf:

:super:

Stvarno ne znam u cemu je problem da neko ko je besposlen (radno sposoban) i nista ne radi a prima pomoc od drzave ode i radi par sati dnevno ili koliko vec treba.

Hebote pa zakrzljat ce im i telo i mozak od nerada.
Jedan od retkih naroda koji se gadi rada i bezi od istog.
Ne brini,Vulin neće i ne sme tvoje sunarodnike,Rome da tera da rade.Socijalna pomoć i subvencije u Srbiji su samo reklamna kampanja za idiote u dijaseri.

знаш ли колико радно способних прима социјалну помоћ? да занемарим вулина за којег немам баш лепе речи...
I?Zaposlila bi ih da volontiraju kod nekog privatnika koji krade državu,da rade za džabe.Ako prođeš pored nekog centra za socijalni rad,pogledaj da li u redu ima neko normalan i radno sposoban.Ova priča je pokriće Vučiću i Vulinu da pokradu budžet.

da, maniri se tope kao sneg u avgustu

uvek prepoznam takve nickove, i kad cute

Back