Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Kada mi je stariji sin napunio 2 godine poslala sam ga u vrtić iako je svekrva i dalje želela da ga čuva. Bila sam zadovoljna kako brine o njemu, ali sam primetila da je postao izuzetno drzak i samoživ. Pretpostavila sam da će mu vrtić dobro doći da koriguje svoje ponašanje, ali nisam ni sanjala da će uticaj biti tako dobar. 
Sada već ide 2 godine u vrtić i imam samo reči hvale. Dok recimo moja drugarica nije zadovoljna napretkom svog sina koji mu je vršnjak i ide u drugi vrtić. Ona tvrdi da vaspitačice ne rade dovoljno sa decom, a meni se čini da je stvar u tome da deca različito reaguju. Da li sam u pravu?
Na ovo me je podstakao tekst koji sam pročitala: infogo.biz-elmske vatre
Poslednji pasus je odličan i u potpunosti se slažem. Naravno da nemam ambiciju da mi dete bude supermen, ali mislim da je socijalizacija od malih nogu ključna za ukupan razvoj ličnosti.

Sada već ide 2 godine u vrtić i imam samo reči hvale. Dok recimo moja drugarica nije zadovoljna napretkom svog sina koji mu je vršnjak i ide u drugi vrtić. Ona tvrdi da vaspitačice ne rade dovoljno sa decom, a meni se čini da je stvar u tome da deca različito reaguju. Da li sam u pravu?
Na ovo me je podstakao tekst koji sam pročitala: infogo.biz-elmske vatre
Poslednji pasus je odličan i u potpunosti se slažem. Naravno da nemam ambiciju da mi dete bude supermen, ali mislim da je socijalizacija od malih nogu ključna za ukupan razvoj ličnosti.