Sobe sa 1000 demona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Svakih pet godina, članovi drevnog Reda tibetanskih sveštenika skupljaju se na jednoj tajnoj lokaciji, visoko u Himalajima, radi svetog rituala. Za samo jedan dan, svakom svešteniku se nudi prilika za prosvetljenjem. Sve što treba da urade jeste da prođu celim putem kroz sobu poznatu kao “Soba sa 1000 demona” i da izađu iz nje živi.

Problem je samo u tome što se unutar “Sobe sa 1000 demona” demoni pojavljuju u obliku tvojih najvećih strahova: zmija, paukova, dubokih provalija ili čega god drugog.

Postoje samo dva pravila: prvo, jednom kada uđete u sobu, niko ne može ući i spasiti vas; drugo, nemoguće je izaći iz sobe kroz vrata kroz koja ste ušli.
A za one hrabre duše koje se usuđuju da se suoče sa svojim strahovima u potrazi za prosvetljenjem postoje samo dva saveta:

1. upamti, šta god da misliš da se nalazi oko tebe - to je samo projekcija tvog sopstvenog uma;

2. bez obzira šta misliš da vidiš, čuješ, misliš ili osećaš - nastavi da hodaš, jer samo ako nastaviš da hodaš doći ćeš do izlaza.

soba sa 1000 demona zvuci kao i sam zivot... cudna mi cuda na jedna vrata uci a na druga izaci, zar to necemo svi uraditi?? malo podseca na Yodu i onog momka sa svetlosnom sipkom ili sabljom, kako se zovu te epizode - povratak nekih tamo.. naucno fantasticnih ..

povratak muftija? ili dzedija?? pa on ide da trenira kod onog zelenog zabca koji ga posalje u onaj tunel i kaze mu isto to sto si ti napisao..

Poslednja izmena:
A oklen ti ovo i koji red je u pitanju?

Potpuno tajni, za sada.

Narkomanske zavrzlame.

Pišam na sve narkomane i na sve narkomanske zavrzlame.

Ja pomislio da je neki novi holivudski film u pitanju.

Nije.

nazivas tibetanske svestenike narkomanima?

To može samo neko ko ne vidi dalje od nosa.

Da li koriste droge?

Nikako.

soba sa 1000 demona zvuci kao i sam zivot... cudna mi cuda na jedna vrata uci a na druga izaci, zar to necemo svi uraditi?? malo podseca na Yodu i onog momka sa svetlosnom sipkom ili sabljom, kako se zovu te epizode - povratak nekih tamo.. naucno fantasticnih ..

povratak muftija? ili dzedija?? pa on ide da trenira kod onog zelenog zabca koji ga posalje u onaj tunel i kaze mu isto to sto si ti napisao..

Što je tebi dobro...

Pa, Čeda svaki dan prolazi kroz takvu sobu, pa nikom ništa.

Prolazi i Krmačić, ali on vodi državu u propast. :rida:

ne bi rekao da se tibetanci drogiraju

ako moze daj neki dokaz za drogirane tibetance.... verovatno si povezao relativnu blizinu Tibeta sa Afganistanom ali to ne govori nista

Pa šta misliš, šta predstavlja soba sa 1000 demona?
Predstavlja drogiranog čoveka, koji je pomoću narkotika ušao u mračnu dimenziju čovečije duše.
Jer pod normalnim okolnostima, takvo stanje svesti nije moguće, osim ako se radi o psihičkom poremećaju.

Na primer oni što se samospaljuju, misliš da nisu koristili narkotike?

Pa šta misliš, šta predstavlja soba sa 1000 demona?
Predstavlja drogiranog čoveka, koji je pomoću narkotika ušao u mračnu dimenziju čovečije duše.
Jer pod normalnim okolnostima, takvo stanje svesti nije moguće, osim ako se radi o psihičkom poremećaju.

Na primer oni što se samospaljuju, misliš da nisu koristili narkotike?

Moguce je, postoje tehnike za ulazak kako u stanje prosirene tako i suzene svesti. Ne znam na koga mislis u vezi samospaljivanja, budi malo precizniji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back