gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Sily:Proveri mi profil....
Pa zato te i pitam. I meni tako jezik ispao kao na avataru, a ono pises kao da si, da ne kazem sta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sily:Proveri mi profil....
Sily:E ajde, ovo nije bilo lose
najoriginalnija fantazija tj. ideja, i bez klasike francuskih sobarica molim!
Mislim, zamisli ono betmenov kostim, haaaaaaa, umrla bih od smeha!
Sily:Cur'ca sam ti ja! Al zauuzeta!
To je super ideja samo stvarno ko ima mogucnosti...ili mozda malo maste...Da nam se ne bi svodilo sve samo na rutinu trebalo bi imati ponekad neko mestasce kutak koje je namesteno tako da izaziva zelju...Nikad ne mislim kad tip ima mastu da je zigolo...naprotiv...retko srecem one koji imaju vremena da ugode zeni i sebi...Ponekad ovde izadjem u jedan klub koji u okviru ima i jedan restoran a i neke odaje u koje mozete dovesti svoju polovinu i uzivati...Imala sam prilike da vidim i jednu sobu svu u crveno obojenu...sa prekrasnim vodenim krevetom na sredini i naravno crvenim prekrivacem...sve jako mastovito za dvoje koji zele da uz vino provedu noc...samo jos da nadjem nekog ko ce me tu i dovesti jer cena nije bas mala...ali vrlo malo je potrebno za srecu pa zato pozdravljam one koji umeju da naprave ambijent za uzivanje...sinnke:Da imate mogucnosti da li bi napravili sobu samo za sex? Onako da ima poseban krevet namestaj i svetla?
Meni sex pod crvenim svetlima daje opasan filing.
Moram priznati da kao musko volim imati filing kao da sam s kurvom profesionalkom a posto cura s kojom bi imao sex to nije, to crveno svetlo bi mi dalo taj filing, a verovatno i njoj da sam zigolo.