911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Mogu da te prosvetlim naravno, ali ne znam da li će to biti dobro za tvoje uši i prozore.Ne znam brate, sta je zvuk...aj nas prosvetli molim te...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da te prosvetlim naravno, ali ne znam da li će to biti dobro za tvoje uši i prozore.Ne znam brate, sta je zvuk...aj nas prosvetli molim te...
ja sam ****** komsijama sve po spisku proslog leta kad su mi dojadili sa narodnjacima,non-stop sam pustala bs,poludeli ljudial su se i meni pesme smucile

Mogu da te prosvetlim naravno, ali ne znam da li će to biti dobro za tvoje uši i prozore.
Veruj mi, još je smešnije kad iz pete prešalta u Rally brzinu.xaxaxaxaxaxa,xa xa a...saljiv si ko jugo kad salta u petu...

Veruj mi, još je smešnije kad iz pete prešalta u Rally brzinu.![]()
Neću, da ne spamujem temu.
Bas to....Jendom su mi bacili beleske sa izlozbe a referat je trebalo napisati za sutra.E sad mozda sam ja kriva sto ga nisam napisala ranije,ali kad mi se bace vazne stvariNE SME DA DIRA PAPIRE I KNJIGE!![]()

HAHAHAHAHA (ne smejem se sobi,obicno kad vidim neciju sobu znam kakav je covek,kad neko ima ne urednu znaci da ga zabole za tudje misljenje o svojem krsu i ne dotice ga sta mu drugi kazu,a to visoko cenim)!!Onako nije ti losa gajba,jer se to meni ucinilo ili ti je na zidu poster Tokio Hotela??
![]()
Jesam li rekao nešto za tebe?
Sad svaka neuredna djevojka treba da me napadne?
to je samo moje slobodno mišljenje, a ti što se osjećaš prozvanom druga je stvar...

ja imam kljuc od sobe
mogu da se deru koliko hoce,al da udju ne moze
Ne, ne nije ti se ucinilo! Jeste TH poster.. jeste... mrzi me da ga skinem...
A ionako neje moj :rolleyes:

sobu delim sa bratom koji je 86 god poshto je non-stop na poslu ili sa ortacima,on u sobi tek prespawa i ewentualno koristi net..to je swe..soba je uglawnom u mom fazonu ali to ne znachi medwedici i posteri Bred Pita wec onako jedan deo za mene jedan za njega
soba je prilichno welika,dwa kreweta,dwa stola jedan radni za mene,drugi na kome bleji komp..komoda sa mojim stwarima i na njoj tw..jedan coshak za papagaja i to je swe..swe u swemu bilo bi to lepo kada bi ja mogla da je odrzim sredjenom wishe od 48 sati
pa da se vratimo malo na teme koje se ne ticu odlaska, galasanja, i sl...
ugl pisite kako vam soba izgleda, koliko dnevno provodite vremena u njoj....stavljajte slike....vasa soba/stan iz snova?
ja sam u svojoj sobi 15h, al racunamo da 6h provodim u skoli, a ostatak napolje....omiljeni dio sobe-VRATA!zatvorim ih i banja....prije nekoliko sam skinula sve postere sa jednog zida i temperama okrecila sobu....sva mi je u otiske dlanova i stopala...drugi zid je i dalje manje vise izljepljen posterima, al nekim starim, i u sredinu je text pjesme wish you were here...soba je uglavnom u neredu..knjige po podu..garderoba po stolicama i kaucu..i tako....sad nesto razmisljam cime bi mogla jos da pisem po zidu, jer markeri ne ostaju bas dobro....OOBOOOZAVAM DA CRTAM PO ZIDOVIMAA!!!
oduvijek sam zeljela veliki stan sa pogledom na more, a zidovi u staklu...sa veoma malo stvari...ili kao sobicak u podkrovlju..ono sve drveno, gore onaj extra krov....mm..divota!
imam neki osjecaj da nece ova tema bas da zazivi, al aj da probam....ukoliko ne bude bas isla, transformisacemo je u sobu za razgovor, spam, ogovaranje![]()