soba!

A kod mene mora procedura, prvo da se najve kad ulaze, da zakazu. Salim se, al' stvarno bez kucanja nema ni da privire u sobu. A na zalost svoju sobu raspremam sama vec vise od 10 godina, i kako coveku da se ne smuci:!::?:
Skoro sam ribala tastaturu, raskupusala je i roknula pod tus, sad radi ko' podmazana, samo sto retko koristim komp u mojoj sobi...

Imam i ja al' je potpuno nepotreban, sta ces, zna se ko je glavni. U moju sobu moze da upadne samo moj brat u cetri sata ujutru da mi kaze nesto izrazito glupo (bar za to doba dana, tj. noci)

HAHAHAHAHA (ne smejem se sobi,obicno kad vidim neciju sobu znam kakav je covek,kad neko ima ne urednu znaci da ga zabole za tudje misljenje o svojem krsu i ne dotice ga sta mu drugi kazu,a to visoko cenim)!! :DOnako nije ti losa gajba,jer se to meni ucinilo ili ti je na zidu poster Tokio Hotela??:cry:

Ne, ne nije ti se ucinilo! Jeste TH poster.. jeste... mrzi me da ga skinem...
A ionako neje moj :rolleyes:

Jesam li rekao nešto za tebe?
Sad svaka neuredna djevojka treba da me napadne?

to je samo moje slobodno mišljenje, a ti što se osjećaš prozvanom druga je stvar...

:neutral:
Uxm... ja se ne osecam prozivanom... msm trebalo bi, svi to rade ovde, nego ja samo kazem... moja soba jeste zaista uredna... :roll:
Nego, ajd', I mean like whatever -.-

moja soba........jedan weliki haos u njoj wlada uglawnom 5 dana u nedelji:twisted::twisted::twisted: owa preostala dwa je sredim ali ta sredjenost potraje jedan dan ewentualno jedan ipo:rotf::rotf::rotf: sobu delim sa bratom koji je 86 god poshto je non-stop na poslu ili sa ortacima,on u sobi tek prespawa i ewentualno koristi net..to je swe..soba je uglawnom u mom fazonu ali to ne znachi medwedici i posteri Bred Pita wec onako jedan deo za mene jedan za njega:whistling: soba je prilichno welika,dwa kreweta,dwa stola jedan radni za mene,drugi na kome bleji komp..komoda sa mojim stwarima i na njoj tw..jedan coshak za papagaja i to je swe..swe u swemu bilo bi to lepo kada bi ja mogla da je odrzim sredjenom wishe od 48 sati:rumenko:

pa da se vratimo malo na teme koje se ne ticu odlaska, galasanja, i sl...
ugl pisite kako vam soba izgleda, koliko dnevno provodite vremena u njoj....stavljajte slike....vasa soba/stan iz snova?

ja sam u svojoj sobi 15h, al racunamo da 6h provodim u skoli, a ostatak napolje....omiljeni dio sobe-VRATA!zatvorim ih i banja....prije nekoliko sam skinula sve postere sa jednog zida i temperama okrecila sobu....:D sva mi je u otiske dlanova i stopala...drugi zid je i dalje manje vise izljepljen posterima, al nekim starim, i u sredinu je text pjesme wish you were here...soba je uglavnom u neredu..knjige po podu..garderoba po stolicama i kaucu..i tako....sad nesto razmisljam cime bi mogla jos da pisem po zidu, jer markeri ne ostaju bas dobro....OOBOOOZAVAM DA CRTAM PO ZIDOVIMAA!!!
oduvijek sam zeljela veliki stan sa pogledom na more, a zidovi u staklu...sa veoma malo stvari...ili kao sobicak u podkrovlju..ono sve drveno, gore onaj extra krov....mm..divota!

imam neki osjecaj da nece ova tema bas da zazivi, al aj da probam....ukoliko ne bude bas isla, transformisacemo je u sobu za razgovor, spam, ogovaranje;)

Pa, moja soba je sasvim obicna. Tata ne dozvoljava da lepim postere po zidovima, pa moram po ormanima i tako. Zute je boje, ne bas one drecave, ali to je kao zbog toga da bi u sobi bilo svetlije. A ja bas volim tamnije. :confused: U sobi provodim otprilike ceo dan, osim kada sam u skoli ili kada izlazim.

Slikacu je jednom.. Pa, mrzim kad je nered, cesto je sredjujem... Jedino sto kad idem prepodne u skolu ne stignem da namestim krevet, pa to moja mama.. Ali samo kad idem prepodne.. Ne volim kad se moje stvari diraju, i sve mora da bude pod konac.. Naravno, kad mi dodju drugarice, pa sve lepo razbacamo.. E, taj lom traje i po 3 dana, dok se ja nakanim.. :'(
Ali ono, u principu je sredjena :)

Ovaj, Overkill, kreptoman, Stefan K. Boss ne znam ni ja ko se jos toliko primio na to da slusam TH
LoL... kako ja volim da zezam ljoodove....
Pogledajte malo bolje sliku... ima samo 2 postera i neko sr**je tamo....
Ako niste coravi kao ja, videcete jos da nisu lepo i perfektno sredjeni (kao posteri u ostatku sobe)...
Sto znaci... da sam ja to namerno zalepila :lol:
Nije nista smesno ustvari, nego sam zalepila da se zezam -.-
Al' to kad se ljoodi prime ko babe na med...
Droogo... slikacu ja sobu danas malo bolje da vidite vi i komp, i zid kod kompa i sve :mrgreen:

eo je i moja sobica......
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

ovo sam ja crtala!i nemojte slucajno da kazete da je ruzno i bzv!!!
my.php
[/URL][/IMG]

vrata sa unutrasnje strane...sa spoljasne su crna...

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

a ovo su textovi pjesama......

eto toliko od mene....:whistling:

Poslednja izmena:

Back