The_411
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Gljiva zjalelovka@ Sasvim te razumem meni se slicno nesto desavalo i jos se desava.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolina 212:Najvise me iznervira kada se nekom zalim za svoj problem, ocekujem da me utesi, a ta osoba onda pocne meni da se zali na svoje probleme, a ja svoje kao da ni nemam. I sve se zavrsi tako da ja tesim tu osobu, a onda opet ostanem sama sa svojom mukom. E onda se osamim i isplacem i izderem i bude malo bolje. A nekad me neko i utesi, ne treba mi puno, samo jedan cvrst zagrljaj!
Ako nedajboze ponovo dodjes u takvu situaciju, javi mi se da ti dam nekoliko telefonskih brojeva. Osobe koje ce ti se sa druge strane javiti, voljne su satima da ti pricaju o bilo cemu. Veruj mi, licno sam iskusio.Gljiva zjalelovka:I da ne zaboravim, meni je jednom jedna osoba pomogla, a tada ni sama nije bila svjesna koliko, samo tako shto mi je prichala satima, o bilo chemu...a nichim je nisam zaduzila, niti smo se dugo poznavali...a meni je tad bilo najpotrebnije da ne mislim o tome shto mi se tih dana deshavalo...
?:mene nervira shto ova kalimero nema mane.....zato je ona sama
ona je mene otpisala
ali ****** nijedan post u kome je ona glupa
cemu sluzhe takvi ljudi????? da budu neke vodje
ma i ne nervira me.....tebe bi isus uzeo za zhenu
shta me pa zabole
ajd
?:u stvari ja mislim da sam bolja od svih vas :I
a neko ce da se slozhi i kao..pa jeste bolja je
e i ja se slazhem s lexom. oko chega god ali sam ZA.
carolina 212:Najvise me iznervira kada se nekom zalim za svoj problem, ocekujem da me utesi, a ta osoba onda pocne meni da se zali na svoje probleme, a ja svoje kao da ni nemam. I sve se zavrsi tako da ja tesim tu osobu, a onda opet ostanem sama sa svojom mukom. E onda se osamim i isplacem i izderem i bude malo bolje. A nekad me neko i utesi, ne treba mi puno, samo jedan cvrst zagrljaj!
CaLiMeRo:Da, i da.
Volim da čujem ljude koji razumeju ono o čemu govore.
Ili, najbanalnije rečeno - skuvaj dobru kafu pet puta, pa mi onda teoretiši o kuvanju kafe. Inače neću da gubim vreme na tebe.