Soba za zensko RAZUMEVANJE!

mene nervira shto ova kalimero nema mane.....zato je ona sama
ona je mene otpisala
ali ****** nijedan post u kome je ona glupa
cemu sluzhe takvi ljudi????? da budu neke vodje
ma i ne nervira me.....tebe bi isus uzeo za zhenu
shta me pa zabole
ajd

carolina 212:
Najvise me iznervira kada se nekom zalim za svoj problem, ocekujem da me utesi, a ta osoba onda pocne meni da se zali na svoje probleme, a ja svoje kao da ni nemam. I sve se zavrsi tako da ja tesim tu osobu, a onda opet ostanem sama sa svojom mukom. E onda se osamim i isplacem i izderem i bude malo bolje. A nekad me neko i utesi, ne treba mi puno, samo jedan cvrst zagrljaj!

Takvi ljudi su za izbegavanje.
Uzmu ti i to malo energije i posle se osecas jos gore...

? je rekla:"e svidjash mi se stvarno te muvam postal sam skroz nastrana. a i izgledam kao mushko
shta me briga, imam kalendar sa lezbejkama bash je sladak"

Ko ti se svidja,tj.koga muvas? A ovo za lezbejke,pa to je sada u modi.........

Gljiva zjalelovka:
I da ne zaboravim, meni je jednom jedna osoba pomogla, a tada ni sama nije bila svjesna koliko, samo tako shto mi je prichala satima, o bilo chemu...a nichim je nisam zaduzila, niti smo se dugo poznavali...a meni je tad bilo najpotrebnije da ne mislim o tome shto mi se tih dana deshavalo...
Ako nedajboze ponovo dodjes u takvu situaciju, javi mi se da ti dam nekoliko telefonskih brojeva. Osobe koje ce ti se sa druge strane javiti, voljne su satima da ti pricaju o bilo cemu. Veruj mi, licno sam iskusio.

jao jeste culi za Volimetar : )

e ako niste..... okrene se vajlda 0903 211 211.....valjda :III

:|

i onda se pozove neki broj koga ocete da izmerite da li vas voli.....

ionda prichate jedno 5minuta... :) i pustite da taj prvi prekine

i onda vam kazhu : ))))

ja isporbala....mislim placa se ono neshto 20 din/minut malo vihse
i kao rekli mi : ))

jedino shto najavi ovom koga zove... znaci zovesh oni mu kazu "dobar dan ovo je volimetar" :shock: kako da shpijuniram... ali valjda su morali tako da ne bude tuzhbi
ako to josh radi.
to iz bgda...ne znam mozhda vazi za celu scq

?:
mene nervira shto ova kalimero nema mane.....zato je ona sama
ona je mene otpisala
ali ****** nijedan post u kome je ona glupa
cemu sluzhe takvi ljudi????? da budu neke vodje
ma i ne nervira me.....tebe bi isus uzeo za zhenu
shta me pa zabole
ajd

Jagodice, dovoljno sam glupa svaki božiji dan u gomili situacija.
Sa postovima je mnogo lakše. Postovi su se već desili.
Kiss. :D

?:
u stvari ja mislim da sam bolja od svih vas :I
a neko ce da se slozhi i kao..pa jeste bolja je :(

e i ja se slazhem s lexom. oko chega god ali sam ZA.

Hej, ne znam koliko ces se obazreti na ovo sto cu reci, s obzirom na moj uobicajeni odnos sa ljudima na ovom forumu... No, ja zaista mislim da si ti najbolja. Bar imas najbolji i najludji avatar! I mislim da si malo opichena ali to je za za svaku pohvalu. :razz:

Zli Inkvizitor, tvoj obozavalac.

carolina 212:
Najvise me iznervira kada se nekom zalim za svoj problem, ocekujem da me utesi, a ta osoba onda pocne meni da se zali na svoje probleme, a ja svoje kao da ni nemam. I sve se zavrsi tako da ja tesim tu osobu, a onda opet ostanem sama sa svojom mukom. E onda se osamim i isplacem i izderem i bude malo bolje. A nekad me neko i utesi, ne treba mi puno, samo jedan cvrst zagrljaj!

Isto ovako vazi i za mene!!! :|

Back