- Poruka
- 53.690
Покољ у Рачку?!?
Adem i dalje veruje u ono sto nije postojalo
Pa Helena Ranta je sama pricala o tome, i ne samo ona.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Покољ у Рачку?!?
Adem i dalje veruje u ono sto nije postojalo
Za tebe su bolidi svi oni koji nisu za siptare i otimacinu Kosova Svi casni ljudi koji se zgrazavaju nad zverstvima siptara,koji to osudjuju javno,koji se pozivaju na medjunarodno pravo,humanost....su bolidiZnaci iapk sam bio u pravu kad sam rekao da je bolid
PropagandaRekoh ja, propagandna masinerija Milosevica je odlicno odradila svoj posao.
Rekoh ja, propagandna masinerija Milosevica je odlicno odradila svoj posao.
Ma,zna Adem,nego ono sadisticko ispipavanje neravaAdem i dalje veruje u ono sto nije postojalo
Ma kakav sadizam... Najobičnija patologija.Ma,zna Adem,nego ono sadisticko ispipavanje nerava
Moj post govori o propagandi koju je koristio Milosevic. Ako si pratio stampu zadnjih dana, vidi si da i celnici NATO-a tvrde da ih je on tom polju skoro pa pobedjivao. U cemu je problem na znam. Ili mozda samo stancujes postove, reda radi.
Ademe, pocinjes da vredjas inteligenciju. Pa zna se cija je bila propaganda masinerija,
sto su kasnije priznali (i porekli svoje izjave)oni koji su bili njen deo.
Mora se priznati jedna stvar Milosevicu, njegova propagandna masina je bila na najvecem mogucem nivou. I Gebels bi joj pozavideo. I dan danas, cak i ako se neki zlocin dokaze i to na srpskom sudu, dobar broj Srba ne veruje cak ni tim dokazima.
Pa sad... ja nemam nameru nikoga da ubedjujem u nesto sto ceo svet zna. Ja kazem kako ja gledam na nesto, a da li ces i ti tako misliti ili neces, u to ne ulazim. Svako ima pravo da misli sta hoce, dok to iskazuje na pristojan nacin.
Poenta je sta cinjenice govore.
Ademe,nemas ti pojma covece Jel ti znas sta je bolid?I u pravom smislu,a i u ulicnom žargonuZnaci iapk sam bio u pravu kad sam rekao da je bolid
Pa,to je isto Samo sto sadizam nije najobičnija,već užasan patološki oblikMa kakav sadizam... Najobičnija patologija.
Sva ozbiljna Izraelska stampa (HAARETZ) je odmah posle masakra u Racku tvrdila da je on bio NAMESTEN....
Znas li ti sta su cinjenice? Covek zasniva svoje mislenje na osnovu onoga sto procita ili cuje, a veoma retko na osnovu onoga sto vidi kao ocevidac. Ako ti ja kazem da je neki Srbin ubio jednog Albanca, ali ti taj Srbin kaze da je Albanac izvrsio samoubiostvo, o kakvim ti cinjenicama govoris? Ti ces ili pokusati obejktivno analizirati nase izjave trazeci nekakav dokaz za nase tvrdnje, sto se retko desava, osim na sudovima, ili ce jednostavno pobediti tvoje misljenje o nevinim Srbima i Albancima koji su po rodjenju teroristi. Kao sto rekoh, ti veruj u sta hoces, ja "znam" sta i kako je bilo